Şimdi Ara

[Orient M-Force Titanium SDV01002BO] Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saati almayı düşünüyorum yarın ödeme yapacağım. Fikirleriniz nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orient mekanik saatlere başlamak için ideal giriş seviyesi bir markadır. Saatin titanyum olması büyük avantaj çünkü o çapta çelik bir saat rahatsız edecek kadar ağır olurdu. Bir de genelde Orient otomatiklerin diğer Japonlara nazaran daha düşük sapma oranlarının olması da bir avantaj. Tasarım olarak beğendiyseniz sizin için ideal bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Orient mekanik saatlere başlamak için ideal giriş seviyesi bir markadır. Saatin titanyum olması büyük avantaj çünkü o çapta çelik bir saat rahatsız edecek kadar ağır olurdu. Bir de genelde Orient otomatiklerin diğer Japonlara nazaran daha düşük sapma oranlarının olması da bir avantaj. Tasarım olarak beğendiyseniz sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Ödemeyi yaptım hocam birkaç dakika önce. Bakalım yarına elimde olacak gibi Allah'ın izniyle...

Bir sıkıntı çıkmaz ise yarın fotoğraf da çeker koyarım..

Size de teşekkür ediyorum sonuçta siz olmasanız bu saati bu fiyata asla bulamazdım.

• Dalıyorsan iyi saat ama günlük kullanım için rahatsız edici derece büyük ve kullanışsız.Birde ince bilekli değilsindir umalım yoksa çok kötü duracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Dalıyorsan iyi saat ama günlük kullanım için rahatsız edici derece büyük ve kullanışsız.Birde ince bilekli değilsindir umalım yoksa çok kötü duracaktır.

Çok ince sayılmaz ama ince , neden saat çapı aşırı mı büyük ? Resimlerde adamın kolunda öyle durmuyordu ya

• Neyse iadeside mümkündür,hangi siteden sipariş verdin?
  • quote:

Neyse iadeside mümkündür,hangi siteden sipariş verdin?

İade etmeyi düşünmüyorum saati kullanan kişi ile benim bileğim arasında 1 cm'den az var ve fotoğraflarda da kaba durmuyor. Gelince göreceğiz artık büyük mü küçük mü ama o kadar da kaba değilmiş satan kişinin söylediğine göre. Bir firmadan almadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rks newlight 125 pro
    geçen ay açıldı
    Viano Serileri V ve VN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saat hayırlı olsun. Tasarımını beğendiysen büyüklüğü hususunda kafayı yorma. Bezel büyük kadran ona nispetle biraz küçük kaldığı için kolda sırıtmayacaktır. Tersi olsaydı o zaman sıkıntı olabilirdi. Bence gayet güzel bir seçim. . Geldiğinde saatin güzel resimlerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Saat hayırlı olsun. Tasarımını beğendiysen büyüklüğü hususunda kafayı yorma. Bezel büyük kadran ona nispetle biraz küçük kaldığı için kolda sırıtmayacaktır. Tersi olsaydı o zaman sıkıntı olabilirdi. Bence gayet güzel bir seçim. . Geldiğinde saatin güzel resimlerini bekliyoruz.

Tasarım konusunda saati çok beğendim desem yalan olur daha güzel tasarımlı saatler var elbet ama tasarımı bence gayet şık saatin. Kaliteli bir görüntüsü var. Ekstra olarak da safir cam titanyum kasa vs. gibi özellikleri de tercihimde rol oynadı elbette. Ve en büyük etken de bu kadar kaliteli bir saatin makúl bir fiyatta olması idi.

Memnun kalacağıma inanıyorum. Gelince daha detaylı fikirlerimi belirtirim zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

İade etmeyi düşünmüyorum saati kullanan kişi ile benim bileğim arasında 1 cm'den az var ve fotoğraflarda da kaba durmuyor. Gelince göreceğiz artık büyük mü küçük mü ama o kadar da kaba değilmiş satan kişinin söylediğine göre. Bir firmadan almadım

2.el aldıysan fazla düşünme tak gitsin çok ucuza gelmiştir zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 7 Ağustos 2014; 12:33:00 >

• quote:

quote:

quote:

2.el aldıysan fazla düşünme tak gitsin çok ucuza gelmiştir zaten .

Evet fiyatı uygundu kaçırmak istemedim. Zaten 1 hafta takmış alan kişi ve daha saat türkiyeye geleli 15 gün olmuş. Belgeleri ile yollayacak. Bir nevi sıfır gibi saat

• Hayırlısı olsun,güle güle kullan
  • quote:

Hayırlısı olsun,güle güle kullan

Çok teşekkür ederim. Muhtemelen normalden ucuza alıp da memnun kaldığım ilk ürün olacak.

• Hayırlı olsun, gayet güzel bir seçim olmuş. Dalgıç saatlerini herkes dalgıçlık faaliyetlerinde kullanmak için almaz zaten. Dalgıç saatleri sağlam yapısı ve tasarımları ile de insanların ilgisini çekiyor ve günlük kullanımda da tercih ediliyor. Saatçilikte "Desk Diver" diye bir tanım var herşeyden önce Şahsen benim de oldukça ilgimi çeken bir sınıftır.

Aldığınız saat ise yeni nesil elle kurma ve hacking özellikli mekanizması (Orient mekanizmalar sapma oranı konusunda da iyidir), ISO sertifikalı 200 m wr özelliği, safir camı ve sağlam kasa yapısı ve tasarımı ile güzel tercih. Bezeli kalın olduğundan kolda çok büyük durmayacaktır. Titanium olması sebebiyle de ağır olmayacaktır.

Şimdiden güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 7 Ağustos 2014; 17:06:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

Hayırlı olsun, gayet güzel bir seçim olmuş. Dalgıç saatlerini herkes dalgıçlık faaliyetlerinde kullanmak için almaz zaten. Dalgıç saatleri sağlam yapısı ve tasarımları ile de insanların ilgisini çekiyor ve günlük kullanımda da tercih ediliyor. Saatçilikte "Desk Diver" diye bir tanım var herşeyden önce Şahsen benim de oldukça ilgimi çeken bir sınıftır.

Aldığınız saat ise yeni nesil elle kurma ve hacking özellikli mekanizması (Orient mekanizmalar sapma oranı konusunda da iyidir), ISO sertifikalı 200 m wr özelliği, safir camı ve sağlam kasa yapısı ve tasarımı ile güzel tercih. Bezeli kalın olduğundan kolda çok büyük durmayacaktır. Titanium olması sebebiyle de ağır olmayacaktır.

Şimdiden güle güle kullanın.

Teşekkürler bu güzel yorumunuz için. Bende memnun kalacağıma inanıyorum.

Henüz bir sürü bilgi eksiğim var ama saat konusunda. Birçok özelliğini sadece isim olarak biliyorum çünkü biraz acele bir alışveriş oldu. Bunun iyi bir fırsat olduğunu biliyordum bende kaçırmak istemedim. Sonuçta bu özellikte bir saati bu kadar makúl fiyata bulmam çok zor. Bende biraz da acele ederek aldım ama saati her araştırdığımda doğru bir seçim olduğunu anladım. Bakalım yavaş yavaş öğreneceğim özelliklerini. Bu ilk orjinal saatim. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum , inşallah dediğiniz gibi memnun kalırım.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 7 Ağustos 2014; 17:12:28 >

• Yarbay'ım saat hayırlı olsun. Benim Türk Saat'te ki imzayı herhalde burası için düşündün. Elbette kullanabilirsin, hoşumada gider açıkcası.
    "A samurai always wears two swords."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 8 Ağustos 2014; 22:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Yarbay'ım saat hayırlı olsun. Benim Türk Saat'te ki imzayı herhalde burası için düşündün. Elbette kullanabilirsin, hoşumada gider açıkcası.
    "A samurai always wears two swords."

Eyvallah Yarbay'ım

Teşekkür ederim.
    ------

Bu arada hocam şu saati 9 ile 4 arası ayarlamama olayı hakkında bilgin var mı ? :)

• Çoğu analog saatte gece 21:00 ile sabah 04:00 saatleri arasında, tarih ve varsa gün çarkı da devir daim içinde olduğundan direk tarih değişimi yapılmaması önerilir. O sırada tarih çarkı zarar görebilir. Bu saatler dışında direk tarih değişimi yapılması daha sağlıklı olur.

Bu nedenle belirli bir süredir takılmamış ve durmuş olan mekanik saatlerde, saati ayarlarken önce saat ayar modunda saat ileriye döndürülerek tarih bir sonraki güne atıldıktan sonra tercihen ayarlanacak saate göre örn: saat 10:00 ise önce saat 10:00'a getirilerek sonra tarih değiştirme ayarına gelinip o günkü tarihe değiştirilmesi örn: saat 22:00 ise bir tur daha attırılarak saat 12:00 geçildikten sonra tarihin ayarlanması ve sonra tekrar saat ayar moduna gelinip saatin 22:00'ye getirilmesi uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 11 Ağustos 2014; 14:13:36 >
  • quote:

Çoğu analog saatte gece 21:00 ile sabah 04:00 saatleri arasında, tarih ve varsa gün çarkı da devir daim içinde olduğundan direk tarih değişimi yapılmaması önerilir. O sırada tarih çarkı zarar görebilir. Bu saatler dışında direk tarih değişimi yapılması daha sağlıklı olur.

Bu nedenle belirli bir süredir takılmamış ve durmuş olan mekanik saatlerde, saati ayarlarken önce saat ayar modunda saat ileriye döndürülerek tarih bir sonraki güne atıldıktan sonra tercihen ayarlanacak saate göre örn: saat 10:00 ise önce saat 10:00'a getirilerek sonra tarih değiştirme ayarına gelinip o günkü tarihe değiştirilmesi örn: saat 22:00 ise bir tur daha attırılarak saat 12:00 geçildikten sonra tarihin ayarlanması ve sonra tekrar saat ayar moduna gelinip saatin 22:00'ye getirilmesi uygun olur.

Teşekkürler aydınlatma için :)
    Cevap bulmuştum turksaat forumunda daha sonradan ama yine de zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Çoğu analog saatte gece 21:00 ile sabah 04:00 saatleri arasında, tarih ve varsa gün çarkı da devir daim içinde olduğundan direk tarih değişimi yapılmaması önerilir. O sırada tarih çarkı zarar görebilir. Bu saatler dışında direk tarih değişimi yapılması daha sağlıklı olur.

Teşekkürler aydınlatma için :)
    Cevap bulmuştum turksaat forumunda daha sonradan ama yine de zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim hocam

Eee saatin geldimi hocam konu guncel degil gercide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.