Şimdi Ara

ORİEN MAKO ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar arkadaşım seiko 5 ile orient mako arasında kalmştı.orient mako uygun fiyatıyla aklmızı çeldi bu saat nasıl kullanan var mı? kimi diyor camı çabuk çizildi kimi diyor su aldı.....şaşırdık kaldık yani....sizin yorumlarınızı da almak isterim....

orient mako siyah kadranlı modeli saatçi 380 tl ye bıraktı ankara kızılay da bu radaki cevaplara göre yarın alacağız bakalım mako xl ise 60 tl daha pahalı 440 tl dedi...

yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar saat seçmek gerçekten çok zormuş

• Mako alınmazmı hemde en hızlı şekliyle alınır. İster normal olsun ister XL olsun, mako rahattır. Kullanımı keyif verir.

ORİEN MAKO ALINIR MI?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can-KSK kullanıcısına yanıt
    hocam çoğu saatçi olsun birkaç kullanıcı olsun makoyu önermediler....seikodan kalite bazında düşük dediler ne kadar doğru bilmiyorum....
  • Makonun sapmasi daha az diye biliyorum seikoya göre zaten atla deve degil seiko 5 ile. bence mako cunku her kordonla uyum sagliyor ve her kiyafete gidiyor.

• Seiko 5 ve mako aynı klasmanda zaten. Seçim konusu tamamen kişisel zevke göre değişir 5 serisi veya mako arasında.
    Bu arada benim yukarıda resmini paylaştığım mako xl 30 günde -58 saniye sapma yaparak kendi çapında benim açımdan bir rekor kırmıştı. Günde +-2 saniye bu giriş sınıfı saatler için süper değerlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 14 Mart 2014; 9:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Seiko 5 ve mako aynı klasmanda zaten. Seçim konusu tamamen kişisel zevke göre değişir 5 serisi veya mako arasında.
    Bu arada benim yukarıda resmini paylaştığım mako xl 30 günde -58 saniye sapma yaparak kendi çapında benim açımdan bir rekor kırmıştı. Günde +-2 saniye bu giriş sınıfı saatler için süper değerlerdir.

peki şuan ne kadar verilir bu makoya saatçi 380 tl ye bırakıyor? birde camı kolay çiziliyor mu?
  • Fiyatlar o kadar arttı mı ya.Dolardan dolayı olabilir sanırım Mako XL 350 TLye alınıyordu Mako da 300 civarıydı.Çizilme olayı var evet kolay çiziliyor ama kişiye bağlı benim 1 yıl olcak nerdeyse çizik yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Fossil saat alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Cortebert mi Seiko mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

Seiko 5 ve mako aynı klasmanda zaten. Seçim konusu tamamen kişisel zevke göre değişir 5 serisi veya mako arasında.

peki şuan ne kadar verilir bu makoya saatçi 380 tl ye bırakıyor? birde camı kolay çiziliyor mu?

Ben 2012'de 400 TL'ye almıştım XL modelini. 300-320 civarıda normal olanıydı. Şimdilerde o fiyatlar normaldir sonuçta kurlar değişti. Cam meselesine gelirsek işte sonuç yukarıda, bu saat 2 yaşında ve tek bir rahatsız edici çizik yok. Elbette bilezikte, bezelde, kasada günlük kullanımdan kaynaklı çizikler olacaktır. Onlarda çok normal zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Fiyatlar o kadar arttı mı ya.Dolardan dolayı olabilir sanırım Mako XL 350 TLye alınıyordu Mako da 300 civarıydı.Çizilme olayı var evet kolay çiziliyor ama kişiye bağlı benim 1 yıl olcak nerdeyse çizik yok.

evet hocam 480 tl diyorlar ama nakitte 380 e düşüyorlar...daha düşüğü yok mako xl 540 tl peşin 450 tl diyorlar....
    Gercekten saatiniz cok guzelmis. Bende bir ara Orient almayi dusunuyordum sonar vazgectim. Keske alsa imisim dedirtecek kadar guzelmis saat. Iyi gunlerde kullanin.
  • Mako Rolex cakmasi gibi duruyor. Rolex'in kasa tasarimi ayni modeli var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaMaster_8500

Gercekten saatiniz cok guzelmis. Bende bir ara Orient almayi dusunuyordum sonar vazgectim. Keske alsa imisim dedirtecek kadar guzelmis saat. Iyi gunlerde kullanin.

Teşekkürler. En kısa zamanda güzel bir Orient sahibi olmanız dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Mako Rolex cakmasi gibi duruyor. Rolex'in kasa tasarimi ayni modeli var.

nasıl bir çakmaysa orjinal japon malı
  • quote:

quote:

Teşekkürler. En kısa zamanda güzel bir Orient sahibi olmanız dileğiyle.

makonun camı seiko5 lerin camları ile kıyaslandığında hangisi daha iyi makonun camı daha kalın gibi duruyor ama bilmiyorum......
    Iyi dilekleriniz icin tekrar tesekkur ederim. Orient in Mako modelini Skywatches Singapore a gittigimde gormustum metal kordonlusunu. Ayni binada bir kac saatci daha vardi ama almadim.
    Gercekten sizin saatin (deri kordon ile super olmus) resmini gorunce tabi dedigim gibi pisman oldum almadigima. Ama Orient in bir eksigi demiyeyim de Seikonun bir extrasi diyeyim uygun ise cam seikoda daha iyi.
    O gunde zaten biraz bu yuzden supheye dusup almamistim. Gecenlerde bir swatch siparis ettim, nasipse yakinda gelir. Ileride insAllah bir de Orient katmak nasip olur koleksiyona :)
  • Merhaba,

Hem Inque hemde siz haklisiniz aslinda. Inque nin dedigi gibi saat Rolex in tasarimini kopayalmis. Ama sizinde dediginiz gibi japon mali :)
    Butun dunyadaki saatciler, kendilerine ait saat dizaynlari olsa dahi , bir koleksiyonlarinda da buyuk markalarin modellerini taklit ediyorlar ki, butcesi yetmeyip de gonlu Rolex vs. dusenler gelsin ucuza benzeri modeli alsin.

Cam konusunda size yardimci olmaya calisayim.

Orient cok harika gorunumde bir saat. Daha once de yazdigim gibi Can_KSK arkadasin deri kordonlu saatini gorunce, keske onceden alsa imisim dedim.
    Ama Seiko da bir ektra var ve cok onemli. Nerede ise tum Orient Seiko fiyatindaki saat markalari saatlerinde Mineral cam kullanmakta. Orient Makonun da cami Mineral dir.
    Ancak Seiko genelde Sapphire Kristal cam kullaniyor.

Bu onceki sorunuza da cevap babinda evet Makonun cami daha cabuk cizilir. Cunku safir cam mineral camdan 3 kez daha dayaniklidir.
    Normal bakis ile kendini pek fark ettirmese de soyle yapar iseniz anlarsiniz. Mako veya herhangi mineral camli saati egik tutun. Camin kalinligi gorulecektir ve dikkat ederseniz cam rengi hafiften beyaz bugulu bir gorunumde olacaktir.
    Ama sapphire ( safir) camda yandan da baksaniz saatin cami ussten baktiginiz seffaflikta olacaktir. GORUNTU HIC ONEMLI DEGIL
    Ama kesin bir gercek var Sapphire cam mineralden 3 kez daha kuvvetlidir. Daha once bir arkadasa cevap olarak yazmis idim size de yazayim, gelcekte referans olarak kalsin

Uc cesit cam vardir saatlerde
    1- Acrylic ( pahali olmayan plastic ve cok cizik olusan cam)
    2- Mineral ( Birden fazla elementin isi ile tavlanmis hali ile olusturulan cam)
    3- Sapphire ( safir) ( Kristal cam ve Mineral camdan 3 defa daha fazla, Acrylic camdan 20 defa daha fazla ciziklere dayanikli cam)

Birde simdi krysterna diye bir cam var. Bu cam ise sapphire cama gore daha fazla cizilebiliyor ama Sapphire camdan daha guclu. Patlama ( kirilma ) sansi sapphire dan daha az.
    Sapphire cam cizik olmaya bilir ama kirilganligi krysterna dan daha az.

• hitsaatde orient mako 337 tl sizce nasıl güvenilir bir site mi almayı düşünüyoruz bu siteden.....
  • arkadaşlar birde mako pepsi mi yoksa siyah kadranlı mako mu? karar veremedik yaw :)
  • Merhaba

Bence Mako siyah kadran daha guzel bence.

Bu arada hitsaat sitesini bilmiyorum

Selamlar
  • quote:

Merhaba

Bence Mako siyah kadran daha guzel bence.

Bu arada hitsaat sitesini bilmiyorum

Selamlar

Hocam siyah güzel zaten ama pepsi makoda fena değil gibi duruyor o yüzden sordum...birde 337 Tl artı 6 Tl kargoyla 343 e geliyor fiyat nasıl sizce ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.