Şimdi Ara

Organize işler sizce nasıl bir film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Organize işler sizce nasıl bir film

(En Son Oy Tarihi: 12.1.2018)
Giriş
  • evet arkadaşlar izleyenlerden yorum bekliyorum

• organize işler organize işlerin nasıl olduğunu konu alan türk sinema tarihinin en can alıcı filimlerinden bir tanesidir..organize işler gitmekle orgine işleri izledim olmaz...eğer istiyorsan alıcan vcdsini izlicen ewinde..ailecek...buraya organize işlerin güzel weya kötü olduğunu sölemek için yazmıyorum..baktım kimse yazmamış yazıkdır,günahdır yazim dedim..zaten bu yazıyı da boş yere okumuş olcaksın okuduğun ve benim yazdığım zamana yazık..herneyse tatmin ol...

• quote:

Orjinalden alıntı: dhci

organize işler organize işlerin nasıl olduğunu konu alan türk sinema tarihinin en can alıcı filimlerinden bir tanesidir..organize işler gitmekle orgine işleri izledim olmaz...eğer istiyorsan alıcan vcdsini izlicen ewinde..ailecek...buraya organize işlerin güzel weya kötü olduğunu sölemek için yazmıyorum..baktım kimse yazmamış yazıkdır,günahdır yazim dedim..zaten bu yazıyı da boş yere okumuş olcaksın okuduğun ve benim yazdığım zamana yazık..herneyse tatmin ol...

sende herkes gibi oksijen yakıyorsun ya ona acıyorum ben Allah seni tanıyanlara sabır versin
  • eh işte bir filmdi gidenler oyle cok gulmeyi beklemesinler ( tabi hala gitmeyen varsa ) ilk gün gitttigimde cem yılmaz dan dolayı cok ii espriler olcagını düşünmüştüm ama tek güzel espri filmin sonunda tki golf esprisi hane acın agzınızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikroanaliz

quote:

Orjinalden alıntı: dhci

organize işler organize işlerin nasıl olduğunu konu alan türk sinema tarihinin en can alıcı filimlerinden bir tanesidir..organize işler gitmekle orgine işleri izledim olmaz...eğer istiyorsan alıcan vcdsini izlicen ewinde..ailecek...buraya organize işlerin güzel weya kötü olduğunu sölemek için yazmıyorum..baktım kimse yazmamış yazıkdır,günahdır yazim dedim..zaten bu yazıyı da boş yere okumuş olcaksın okuduğun ve benim yazdığım zamana yazık..herneyse tatmin ol...

sende herkes gibi oksijen yakıyorsun ya ona acıyorum ben Allah seni tanıyanlara sabır versin

ya sende herkes gibi cewap yazılmayan topic açıyorsun allah dhye sabır wersin

ölesine yazmıştım o yazıyı sırf sen topic açmışsın kimse yazmamış die bi de gördüğümüz tepkiye bak

• Sadece o gusel İstanbul çekimleri için bile izlenecek bir film
  • vallla bence keloglan karaprense karşı daha güzeldi............
  • bence çok güsel bi film... pek komik değil... yılmaz erdoğandan da çok komik film beklenmez... filmde çok can alıcı replikler var... çok ince espirler var... adam bişey söylüyo 3-5 kişi gülüyo diğerleri sağp sap bakıyo...filşmin konusu da çok güsel... orjinal vcd si çıksın alıcam gene seretcem... bence git...
  • Tavsiye ederim.
    Gidiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.