Bildirim
Organik Kimya Konu Anlatımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Youtube'da Emrah Yıldız var hem eğlenceli bir hoca, güzel de anlatımı var tavsiye ederim.. -
Deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı fikirleri olanlar varsa lütfen söyleyin
kimya özel.com da güzel hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METUEngineer -- 9 Kasım 2015; 21:23:04 > -
Palme prganik konu anlatımlı nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: LeTissier
Palme prganik konu anlatımlı nasıl?
palmenin sırf organik konu anlatımını görmedim sanırım 12.sınıf kimya konu anlatımlısı var onu da inceleme şansım olmadı hocam.
fem organik ka apotemi organik palme sb ve lys kimya simetri var iş görüyor -
LYS kimya simetri nasıl? Bir de apotemi organik? Lys kimya kitabı almadım henüz
quote:
LYS kimya simetri nasıl? Bir de apotemi organik? Lys kimya kitabı almadım henüz
Organiğin ehli değilim hocam başlardayım daha sağlam oldugunu duymuştum apoteminin birde OSYM ye yakınlığıyla bilindiğinden tercih ettim.
Simetri ise oldukça kalın bi kitap lys kimya için temel kitaplardan birisi , güzel yani -
Palme sb var bende. Apotemi organik kimya fazla mı olur sizce bu ikisi iyi olur mu?
quote:
Palme sb var bende. Apotemi organik kimya fazla mı olur sizce bu ikisi iyi olur mu?
Bilmem ki hocam inceleyin tarafınızı seçin
-
Apotemi iyi değil. Fem en iyisi. Aslında esen en iyisi ama o müfredat dışına hic çıkmamış. Palme s. d müfredat dışı soru çok fazla o yüzden esen işine yaramaz. dersen Palme önemli değil lys de fulleyeyim yeter o zaman esen al. bn geçen sene bitirip fulledim
Organik kimya aslında biraz zor geçen sene 11.sınıftayken gördüm 12.sınıftayım şimdi -
fem cok iyi,ben onu adam gibi bitirdim ve 2-3 haftada bir tekrar ettim sonuc 1y .Çalisirken kendin not cikararak calis
Alacağım hocam teşekkür ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X