Organik Bahçe ve İlk Hasat [ SS'li ]

-
-
Patlıcanlar go brrrr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: physFx
Patlıcanlar go brrrrBiraz daha büyüsün, közde iyi gidecekler
-
bursa mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzalesbursa mı
hatay
-
Zaten çok güzel gözüküyorlar hocam, nefiss! Dediğin gibi közde patlıcan çok iyi olurrrr, muahhh
Çok güzel olmuş. Biberler çıldırmış gibi her gün döker artık bu aralar. Topan patlıcanlar da gayet iyi, az zamanı var dediğin gibi. Eline, emeğine sağlık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSKÇok güzel olmuş. Biberler çıldırmış gibi her gün döker artık bu aralar. Topan patlıcanlar da gayet iyi, az zamanı var dediğin gibi. Eline, emeğine sağlık.
teşekkürler, dolmalık biberler daha da büyür de bitki üzüm gibi tutmuş, çok sık olduğu için kendine zarar vermesin diye çok büyümeden topluyorum.
-
Helal olsun çok güzel olmuş. Kompost da yapıyor musunuz
kompost nedir? ilk defa duyuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wearesorryserver
kompost nedir? ilk defa duyuyorumHocam işte kısaca bitkisel, hayvansal atıklardan organik gübre yapımı. O bahçeden çıkan biçtiğiniz, yoldugunuz otu bile çöpe atmayın köşede bir çukur kazın kendi atiklarinizla birlikte doldurun içine, iki günde bir sulayıp karıştırın 1-1.5 senede çürüyüp çözünüp gübre olacak size
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 25 Haziran 2020; 15:26:38 >
otları daha küçükken yolup toprağa atıyorum, çürüyüp gidiyor gübre niyetine. Gübre olarak da komşuların inekleri var, onlardan dışlı alıp atıyorum, tamamen organikquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Hocam işte kısaca bitkisel, hayvansal atıklardan organik gübre yapımı. O bahçeden çıkan biçtiğiniz, yoldugunuz otu bile çöpe atmayın köşede bir çukur kazın kendi atiklarinizla birlikte doldurun içine, iki günde bir sulayıp karıştırın 1-1.5 senede çürüyüp çözünüp gübre olacak size
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fotoğrafları neyle çektiniz? Telefonsa marka-model makineyse aynı şekilde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OrosbianoRonaldoFotoğrafları neyle çektiniz? Telefonsa marka-model makineyse aynı şekilde.
Mate 10 pro
-
istanbulda değil böyle bir bahçeyi balkona bile çıkamıyoruz o kadar dipdibe.hanımla konuşsak komşu muhabbete ortak olacak
-
müstakil ev en iyisi
Kiraz ek hocam, kayısı, dut
Tohumu nereden aldınız?
kiraz yetişmez burada bildiğim kadarıyla, dur demişken bahçenin etrafında büyük küçük 10 dan fazla dut var, kayısı da var 2 kök, resimlerde belki gözüküyordur dikkat etmedim
yarısını pazardan aldık, diğer yarısı kendi tohumları, her sene birkaçını tohumluk bırakıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Patlıcanlar go brrrr
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X