konuda tam olarak yapılışından da bahsetsen keşke.
ayrıca biri parliament yerine marlboro menthol önermiş.birşey demiyorum.
@ forester34
Ne alaka?
@ Ivoorzwart
Yapılışı 1-2 mesaj aşağıda var ama konuya ekliyorum hemen, ayrıca parliament konusunda yapılan öneriye bende güldüm.
Hocam Robot yok napak? robotsuz yapılmıyormu
msjım bulunsun denicem
quote:
Orijinalden alıntı: baysan240
İKİ PAKET SİGARA İKİ ADET ÇAKMAK BİR KİRLİ FİNCAN HEMAN YANDA YATAK BARDAKTA KAKTÜS VE BUNLARIN HEPSİ SADECE KÖŞEDEN GÖRÜNENLER
KARDEŞ SEN NASIL BİR ASOSYALSİN YAW ORDAKİLERE BAKILIRSA SEN GÜNÜ MAKİNA KARŞISINDA GECEYİ MAKİNA YANINDA GEÇİRİYORSUN
Tırnak makası Pinpon topu Ekleyeyim
quote:
Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT
quote:
İKİ PAKET SİGARA İKİ ADET ÇAKMAK BİR KİRLİ FİNCAN HEMAN YANDA YATAK BARDAKTA KAKTÜS VE BUNLARIN HEPSİ SADECE KÖŞEDEN GÖRÜNENLER
KARDEŞ SEN NASIL BİR ASOSYALSİN YAW ORDAKİLERE BAKILIRSA SEN GÜNÜ MAKİNA KARŞISINDA GECEYİ MAKİNA YANINDA GEÇİRİYORSUN
Bızzzztt... Bilemedin
özlüyorm parli'yi yeminim vardı sigarayı bırakcam die bıraktım.Ha aramıyo muyum bazen ama yeminden dönemeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT
quote:
oradaki büyük ihtimalle mouse topu hangi müzeden hacıladıysa artık
bu arada ıslak mendilide görmedik sanma
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
@ HyperioИ
alfa sana yeterli cvbı vermiş ama yine de yazıyım.
Dostum kafe kültürün yoksa sus, yani herşeyi bilmek zorunda değilsin. Tamam oreo nun aslında bir bisküvi olduğunu biliyorum,ancak heryerde bulunmadığından, negro , oreo kadar olmasa da, oreo içeceğine, tadını bverecektir. Yoksa bisküvi olduğunu bilmek farklılık değil, sakin olmanda fayda var
Sana özendim bi an pardon. Özenilecek bi tarafın da yokmuş ya gerçi negroyu "kafe" nin içine sallayıp bi bisküvi çeşidi olan oreo'yu içebilmeyi becermişsin alt tarafı. İyi..
Woww
@ baysan240
Bildin dostum mouse topu, eskilerden kalan bir kaç mouse vardı, toplarını alıp , geri kalan kısımlarını çöpe salladım.
@ HyperioИ
Dostum uzatma, oreo değil, coffe oreo filan diyelim ozaman, bunu anlamayacak birşey yok ya, bu kadar zor değil, kelimelere takılmaya gerek yok.
ALAKBUX diye işletme açsan iyi iş yapar
quote:
Orijinalden alıntı: on_line
ALAKBUX diye işletme açsan iyi iş yapar
Ha kapitalizmin içine gir diyosun yani, maliyeti 1 liraya gelmeyen şeyleri millet fotolar çekilsin diye 8-9 liraya sat diyosun yani, güzel fikir harbiden
quote:
@ baysan240
Bildin dostum mouse topu, eskilerden kalan bir kaç mouse vardı, toplarını alıp , geri kalan kısımlarını çöpe salladım.
@ HyperioИ
Dostum uzatma, oreo değil, coffe oreo filan diyelim ozaman, bunu anlamayacak birşey yok ya, bu kadar zor değil, kelimelere takılmaya gerek yok.
Tamam be, şuan acaip mutluyum uzatmıcam Özür dilerim öyle gereksiz bi tartışmaya girdiğim için de Ama kahve kültürün yoksa sus demen beni ilk başta acaip sinirlendirdi bi kahve manyağı olarak
Rizörvd
Rizörvıd yazanlardan deneyen var mı hiç?
quote:
Rizörvıd yazanlardan deneyen var mı hiç?
denedim denedim çook güzel ne güzelde keşfetmişsin.ben neden edemedim
Sigarayı önce bu yaptığın karışımı sonra iç. (Tavsiye)