Şimdi Ara

OREO HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bisküviyi önceden bilmiyordum bu konu dışı sayesinde tanıdım ve merak ettim yurtdısından arkadasa söylemiştim bulursan getir diye ;saolsun beni kırmamış ve 10 adet getirmiş. Sizden öğrenmek istediğim bu bisküvide domuz yağı mevcutmudur .Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim

• Olabilir, bana gönder.
  • içindekilerde "BACON" yazıyodu galiba domuz yağlı ürünlerde.
  • evet var yeme bana yolla
  • Aldırdıktan sonra niye soruyorsun arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 20 Temmuz 2009; 16:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vişne-Limon

evet var yeme bana yolla

canın saolsun o sorun değil yollarım adresı verrsen ama benim öğrenmek istediğim soruya halen net bir cavap alamadım zaten Türkçe hariç bütün diller mevcut
    nick:dunkoff hocam dükkanda yoktum ozaman getirmiş eğer görseydim tercüme ettirirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUSCUM4283 -- 20 Temmuz 2009; 16:54:18 >
  • Sugar, flour, hydrogenated soybean oil, cocoa, high fructose corn syrup, whey, corn starch, baking soda, salt, soy lecithin, vanillin, chocolate

soya fasulyesi yağı varmış.. domuz yağı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderfury -- 20 Temmuz 2009; 16:56:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderfury

yurtdışından geliyorsa %100 domuz yağı vardır

Genelleme yapmayalım bence. Belki tatlı hamulara katmıyorlardır.

Eğer domuz yağı yoksa. Oreoları sütle tüketmeyi unutma. Deneyimlerinide bize anlat. Hep merak etmişimdir.

Bu arada konuyu açan arkadaşım forumdan biri OREO satıyormuş. Domuz yağı yoktur yazmış...

http://forum.donanimhaber.com/m_24712408/tm.htm

Buda içindekiler

ENRICHED FLOUR (WHEAT FLOUR, NIACIN, REDUCED IRON, THIAMINE MONONITRATE {VITAMIN B1}, RIBOFLAVIN {VITAMIN B2}, FOLIC ACID), SUGAR, HIGH OLEIC CANOLA OIL AND/OR PALM OIL AND/OR CANOLA OIL, COCOA (PROCESSED WITH ALKALI), DEXTROSE, HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP, BAKING SODA, SALT, CORNSTARCH, SOY LECITHIN (EMULSIFIER), VANILLIN - AN ARTIFICIAL FLAVOR, CHOCOLATE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 20 Temmuz 2009; 16:58:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

quote:

yurtdışından geliyorsa %100 domuz yağı vardır

Genelleme yapmayalım bence. Belki tatlı hamulara katmıyorlardır.

Eğer domuz yağı yoksa. Oreoları sütle tüketmeyi unutma. Deneyimlerinide bize anlat. Hep merak etmişimdir.

tamam düzelttim
  • quote:

Sugar, flour, hydrogenated soybean oil, cocoa, high fructose corn syrup, whey, corn starch, baking soda, salt, soy lecithin, vanillin, chocolate

teşekürler hocam çok makbule geçti eğer pmden adresini yollarsan sana kargoyla bir kutu yollayabilirm tekrar teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜM42

quote:

Sugar, flour, hydrogenated soybean oil, cocoa, high fructose corn syrup, whey, corn starch, baking soda, salt, soy lecithin, vanillin, chocolate

teşekürler hocam çok makbule geçti eğer pmden adresini yollarsan sana kargoyla bir kutu yollayabilirm tekrar teşekür ederim

şu an yazlıktayım ayvalıkta.. istanbulda olsam valla adresi verirdim ya çok merak ediyorum tadını açıkçası

• Başka bir zaman inşAllah
  • arkadaşlar istanbulda bahçeşehir de satıolar burda. yurtdışına kasmayın boşuna. hbrniz olsun...
  • bana yollayabilirsin bir paket istanbuldayım
  • domuz yağı olsa yemeyecek misin?

nedir bu kapalı kutu gibi takılmak...zararlı olsa domuz yağı,heralde ürettirmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

domuz yağı olsa yemeyecek misin?

nedir bu kapalı kutu gibi takılmak...zararlı olsa domuz yağı,heralde ürettirmezler

Bizim inançlarımız domuz yağını yasaklıyor varmı ötesi ?
  • quote:

Dini yönünden dolayı yemiyor kanımca
  • quote:

Yesem zaten buraya konu açmazdım benim dinim haram kılmış neden bir gram lezzet için haram birşey yiyeyimki
    yöneticilerden konunun kitlenmesini istiyorum konu başka yerlere kayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mago-Sa

quote:

Dini yönünden dolayı yemiyor kanımca

Günah

• günahsa aynı amaca hizmet eden diğer dinlerde niye günah değil

sadece domuz eti pis olduğundan sağlığı bozabilir diye yenmemesi tavsiye edilir kuranda....kesinlikle yenmez denilmez...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.