İkinci el mesajı:161
Katılım zamanı: 10 Mayıs 2005; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
31 Ağustos 2008; 12:46:05
Efsane bisküvi oreo. adına yüzlerce konu açıldı, anketler yapıldı ama kimseye yemek nasip olmadı dayanılmaz derecede lezzetli, adeta bağımlı olacağınız oreo bir zamanlar Türkiye'de satılmıştı ama şimdi yok. Sırf bu lezzete ulaşmak için yurtdışından sipariş verenler var. veeee
Oreo elime gelmiş bulunmakta, konu dışında zaten anket açmıştım ve epey talep oldu. Kutunun önlü ve arkalı fotolarını koydum. bi kutunun içinde 16 tane var. Kutunun tanesi 14 ytl oldu, İstanbul içi elden teslim olur. (Eğer isteyen olursa Mini Oreo => http://www.nabiscoworld.com/./Brands/ProductInformation.aspx?BrandKey=oreo&Site=1&Product=4400000446 da getirebilirim) ürünlerde domuz yağı yoktur bu arada bazı arkadaşlar sordu yazılar bulanık çıkmış arkasında bitkisel yağ da yazıyor zaten orda. birden fazla yapılacak alımlarda indirim pazarlık yapılır
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 31 Ağustos 2008; 17:28:40 >
İkinci el mesajı:86
Katılım zamanı: 23 Eylül 2007; Şehir: İstanbul,Beşiktaş Durum: Forumda değil
12 Temmuz 2008; 13:20:51
gerçekten çok lezzetli bir ürün pm attım dostum 5 kutu kadıköyden bugün halledelim ;)
Katılım zamanı: 10 Mayıs 2005; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
24 Temmuz 2008; 14:36:22
bir kutudan 4 adet paket çıkıyor. her pakedin içinde de 4 bisküvi var. yani toplamda 16 bisküvi var. geçenlerde bir kutu açtım dayanamadım hakikaten yok böyle bi lezzet ya hele süte fln bandınız mı demeyin keyfe
Referanslarım: Cenks (aopen 300w güç kaynağı sattım), archer1907, [C_a_N_e_R] (a4tech webcam sattım), Lèon (blueorb 2 aldım), @NTARES (StarWars Dvd sattım, 80gb Sata Hdd aldım), Mene (Kingston 512mb DDR2 ram aldım), fastfurious (abercrombie t-shirt aldım), Josh (Coolermaster neon sattım)
İkinci el mesajı:213
Katılım zamanı: 26 Mayıs 2007; Şehir: Nevşehir Durum: Forumda değil
27 Ağustos 2008; 18:12:08
selam ben baya bir süre Amerika'da bulundum evet Oreo baya baya evimizin dolabından eksik olmazdı tadı harikadır ama ben aslında ne arıyorum ; Ramen..nedir diye merak ederseniz nuddles yani ince spagetti ama kazak örgüsü gibi küçük paketlerde ve sosu içinde küçük bir poşette olanlarından..Bu Oreo'ları muhtemelen Amerika'dan getirttiniz banada Ramen bulma şansınız varmı acaba?