Şimdi Ara

Oreimo'nun sonu (spoiler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet büyük ümitlerle başlamadığım ama bitirdikten sonra bana ''ulan harbi ben bu animeyi bu kadar sevdim mi?.....gidip bir psikologa görüneyim.'' dedirten sürpriz yapım Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai.Baş karakteri tüm o kardeşinin yaptığı şeylere katlanmasından ötürü saygı göstererk sevdiğim çocuk sırf ''sahte bir aşk için'' o kadar kızı geri tepti ve sonunda hiç bir şey olmadı.Kardeşiyle evlenmedi sanırım....Şahsen ensest ilişkiyi onaylamam ve animelerin bu tip bir ilişkiyi pozitif bitirip izleyenlere yanlış mesaj vermeyeceğinden neredeyse emindim ama sonlara doğru olanlar ''acaba gerçekten öyle mi bitecek lan'' dedirtmeyi başardı.Size de burada sorup bu sonu onaylamam gerekiyor yoksa depresyondan çıkamam.BU SALAK OĞLAN HARBİ SAHTE BİR AŞK İÇİN O KADAR KIZI GERİ Mİ ÇEVİRDİ? Lütfen animeyi bitirenlerden yorum alabilir miyim? Teşekkürler...

• 2 sezonunda alternatif 2 sonu var yanlıs hatırlamıyorsam onları izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusuna pek dikkat etmeden Romantik komedi diye başladım sonra nerelere geldi anime. Japonya nın öteki yüzünü göstermiş aslında bu anime.

Bu arada asame miydi neydi o kız reddedilir miydi beaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 20 Şubat 2015; 21:19:11 >
  • Ben animenin başında ensest beklentisiyle izliyordum :DD sonra kuronekoyla çıksın istedim sonra ayase geldi ilk sezon bence çok iyiydi 2. sezonda çok kötü bozdular hele finali hatırlamak bile istemiyorum.
  • Kirino ve ayase ikilisi bana masaları kırdırır.İzlediğim zaman tüm günüm zehir olmuştu.Rezalet ötesi tiksinç

Özellikle de ayase yok sen gerçek kirino değilsin falan.Bu nasıl bir liseli hezeyanıdır düşünsel çöplük seni

Biraz olsun sevilebilecek tek karakter şu gözlüklü sapık.Halbuki kapağına baktığımda sevmem herhalde diye düşünmüştüm.Çok mülayim ve tercihlere saygılı.kirino ve kuroneko arasındaki denge unsuru bir nevi

2.sezonu ise konu ensestte falan kayıyormuş hiç işim olmaz.Çocukluk arkadaşı varken uğraştıklarına bak

Otaku kültürünü tanımak istiyorsanız Lucky Star falan izleyin bu karın ağrılarına zaman harcamayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.