Şimdi Ara

Oregon Scientific Gökkuşağı Saat 29.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oregon Scientific RM901 Gökkuşağı Saat 4 huzur verici ses ile kolayca uyanıp, saati geniş LCD ekrandan rahatlıkla okuyabilmenizi sağlar. Atomik saat sizi her zaman programda tutar. MP3 çaları ve jak girişi ile kendi müziklerinizi dinleyebilirsiniz.

Atomik saat her zaman doğrudur ve sizi gün ışığından faydalanmak için asla ayarlama yapmak zorunda bırakmaz. Geniş LCD ekran ve kehribar rengi EL arka ışık, düşük ışık şartlarında bile kolay okuma sağlar. Kristal, renk değiştiren aydınlatma, odada rahatlatıcı ve gevşetici bir atmosfer oluşturur.

Özellikler:

Uyku saati için 4 çeşit yüksek kaliteli rahatlatıcı ses
    Şeffaf alanda renk değişme efekti
    8 dakika ertelemeli atomik alarmlı saat (uyarıcı ya da rahatlatıcı ses)
    Dokunmatik erteleme butonu
    Entegre jak girişi ile MP3 çalardan müzik
    Kullanıcı seçmeli parlaklık ile geniş LCD ekran

http://www.grupanya.com/alisveris/firsat/oregon-rm901?irc=hp-csd

http://www.youtube.com/watch?v=lCLkguZ1Vyg

kullanma kılavuzu ingilizce:

http://www.weatherconnection.com/manuals/RM901A.pdf

Amazon fiyatı 34$

http://www.amazon.com/Oregon-Scientific-RM901A-Rainbow-Clock/dp/B004LZLVTO/ref=sr_1_25?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1393760342&sr=1-25

Aynı markanın termometreli saatini kullanıyorum. 2010 yılında amazon'dan getirtmiştim. Çok kaliteli bir saat. Uyduruk Çin saatlerini almaktansa bunu almak çok daha iyi. Ayrıca elektrik gittiğinde saat kendini sıfırlamıyor. Dahili pili var.

düzenleme: foto değiştirildi, kullanma kılavuzu eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 2 Mart 2014; 18:45:57 >

• termometre var mı ki?
    ekranda var gibi görünüyor ama hiç bir yerde yazmamış.
  • Bu modelde termometre yok diye biliyorum. Termometreli modelleri daha önce sitede uygun fiyata satılmış. Şu anda bir tanesi yine satışta ama fiyatı yüksek, sıcak sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 2 Mart 2014; 15:01:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım gayet iyi termometre yok fotodaki üst modelin fotosu müzik, renkli ışıklar ve harici ses kaynağı bağlantısı ile alarm fonksiyonu var ve ek bilgi: saat çok büyük...
  • pille çalışmıyor sanırsam ?
  • Surekli prize takili pil sadece elektrik kesildiginde ayarlar kaybolmasin diye bir ek bilgi (beni baya oyaladi): pili takinca arkada reset tusu var ona basin yoksa pil bitmis gosteriyor ve fisi cektiginizde ayarlar siliniyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 2 Mart 2014; 16:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu markanın projeksiyonlu saati de var. Saat pil ile projeksiyon özelliği ise elektrikle çalışıyor. Bunda da büyük düğme pil var. Prize takmadığınızda da saat çalışır. Ancak ışık özelliğini kullanmak istiyorsanız elektrik şart. Ben gece lambası olarak kullanacağım. İç ve dış sıcaklık göstergeli termometre de olsaymış harika olurmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı fiyata projeksiyonlu modeli de mevcut düşünen arkadaşlar siteye bakabilirler.
  • Saatin boyutları nedir bilen var, mı ben göremedim?
  • Saatim biraz önce geldi.Süper bir şeymiş.Kaliteli olduğu hemen belli oluyor.Keşke 2-3 tane daha alsaymışım.Kaçtı fırsat!
  • Radyo yok sanyrym. MP3 ile uyandyrma mevcut mu?

Gerçi fyrsat kaçmy?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 4 Mart 2014; 11:41:15 >
  • Radyo yok.Ama dalga,kuş sesi,rahatlatıcı müzik gibi 3-4 değişik müzik çalıyorMP3 falan daha denemedim.Sabah kutuyu açıp bir kez denedim evden çıktım.Akşama tekrar incelerim.Ama dediğim gibi kesinlikle çok kaliteli bir görüntüsü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 4 Mart 2014; 11:50:35 >
  • iyimiş ama kaçırmışız fırsatı.
  • Tekrar gelebilir...takip edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Tekrar gelebilir...takip edin.
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:48:48 >
  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    Bu yönde bir duyum mu aldınız?Boşuna beklemeyelim.
  • şunu silin ya kaçırmışız sinirimiz bozuluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellaris

şunu silin ya kaçırmışız sinirimiz bozuluyor :)
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 23 Mayıs 2020; 13:48:40 >
  • Tabip kullanıcısına yanıt
    Grupanya surekli cesit cesit oregon urunleri satiyor zaten bunu ust modelini de satmislardi ama 99tl idi. Önceden duyum alinacak kadar onemli bir konu oldugunu sanmiyorum...

• Kaçıranlara bu ürünü tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-masa-saati-oregon-scientific-rrm320p-radyolu-saat-150874021/detay/

Oregon Scientific RRM320P Radyolu Saat
    FM Radyolu zamanlayıcılı, Projeksiyonlu retro stil başucu saati.
    Alarm, Alarm Erteleme(Snooze),
    Takvim, Çoklu Alarm Özelliği,
    Ekran Aydınlatması, Hava Sıcaklığı Göstergesi

Oregon Scientific Gökkuşağı Saat 29.90 TL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.