Şimdi Ara

ORDU ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ordu Üniversitesi ve Orduda SOSYAL Hayat hakkında bilgisi olan yardım edebilirmı?

• Güncel!
  • Benim bi arkadaş orduda okuyor ünye de sosyal ortamı için kötü değil dedi plaj futbolu açılmış bu sene sonra teleferik gezintileri falan oluyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben giresunluyum ordu merkez guzeldir ama egitim acisindan ayni seyleri pek soyleyemem

• orduluyum merak ettiklerini sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

orduluyum merak ettiklerini sorabilirsin

Tıp fakültesi hakkında bilgin var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Godmyheart

quote:

Tıp fakültesi hakkında bilgin var mı?

Egitimni bilmem.Zaten yeni kuruldu binası felan yeni yapıldı.Cumhuriyet yerleşkesinde.Cumhuriyet yerleşkesi odü nün merkezidir.İnşaatını tam olarak tamamlamamıştır.Her yerde çukurlar görebilirsin.Yol kenarındadır fakat şehir merkezinde sayılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İletisim fakultesini göremedim fotolarda tam olarak nerede?
    Sosyal hayat bakımından nasıl biryer?
    Bir öğrencı nasıl zaman gecırır eğlenmek ıcın nerelere gıdebılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chee28

Ben giresunluyum ordu merkez guzeldir ama egitim acisindan ayni seyleri pek soyleyemem

Sence okumak ve sosyal hayat bakımından ORduda mı okumalıyım Giresundamı?(Giresuna da gıdebılırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilltheworld

quote:

Ben giresunluyum ordu merkez guzeldir ama egitim acisindan ayni seyleri pek soyleyemem

Sence okumak ve sosyal hayat bakımından ORduda mı okumalıyım Giresundamı?(Giresuna da gıdebılırım)

Liseyi de giresunda okudum bu sene bende tercih yapicam.Ordu hem fakulte hem de sehir olarak daha iyidir daha gelismistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

http://vocaroo.com/i/s0kFB9JrQwh2

• quote:

quote:

quote:

Liseyi de giresunda okudum bu sene bende tercih yapicam.Ordu hem fakulte hem de sehir olarak daha iyidir daha gelismistir.

Üniversite zaten yeni sayılır 2006 da acılmıs
    Fotoğraflarda öyle gözukuyor.Güzel bi şehre benzıyoda ben İzmirden gidicegım ıcın zor olacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üniversite zaten yeni sayılır 2006 da acılmıs
    Fotoğraflarda öyle gözukuyor.Güzel bi şehre benzıyoda ben İzmirden gidicegım ıcın zor olacaktır

Ordu ihtiyaclarini karsilayabilir emin olabilirsin bu konuda.

• quote:

quote:

Giresun bir öğrenci için güzel şehirdir yeni yeni öğrenciler için mekanlar açılmaya başlandı ama sosyal ve eğitim açısından ordu bir tık ilerde bence.Ancak rahat bir öğrencilik hayatım olsun dersen Giresun idealdir öğrenci için ama yağmuru bitmez hocam

• Orduluyum. Ordu büyük şehir olduktan sonra Üniversite'ye çok yükleniyorlar. Üniversite çok hızlı gelişiyor anlayacağın. Sosyal hayat ise gayet güzel. Memleketim diye demiyorum ama Karadeniz'in incisi olan İldir. Boş zamanlarında arkadaşlarınla yapacağın aktiviteler fazlasıyla mevcut. ;)
  • ben samsunuyum orduyuada giresunada gittim. Kesinlikle orduyu tercih etmelisin .Sahili olsun sahildeki cafeleri olsun çok güzeldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.