Şimdi Ara

Ordu Fındığı Yeni Mahsul.. 12,50 tl kg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-3 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kg fiyatı ; 12,50 tl... Ankara Kargo alıcı ödemeli.. Ben toprak sahıbınıyım fatura fiş kesemem sadece elden satışım vardır.Köyümüzde topladığı fındığı getirdim satıyorum.. Findik kurumus kabuklu findik yani patozdan cikmis halidir.Sadece disinda sert kabugu vardir.Cifte kavrulmus findigi kendimiz yapip kendimiz yiyoruz disari satis yapmiyoruz.Bu fiyattan da cok iyi bir fiyat alana hayirli olsun piyasayi bilmeden konusan arkadaslarda bence pjyasa arastirsinlar onceden..

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=107549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makovad -- 25 Ağustos 2014; 10:08:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kabuklu fiyati bu ise ne yaptin hacim sen. Toptancilar kactan aliyo sizden max 6tl. Sen gelmissin burda 2 kati fiyat cekiyon. Cok ayip. Zaten yanlis yere acilmis konu. Silinecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam kargo parası ne kadar tututyor , kilosuna göre onuda yazarsanız sipariş verecek olanlar için bilgi olur, birde bu fındık kavrulmuşmu yaşmı, ayrıca elinizde çifte kavrulmuş varmı varsa fiyatı nedir?

Orijinalden alıntı: cegabo85

Kabuklu fiyati bu ise ne yaptin hacim sen. Toptancilar kactan aliyo sizden max 6tl. Sen gelmissin burda 2 kati fiyat cekiyon. Cok ayip. Zaten yanlis yere acilmis konu. Silinecektir.

Şu anki piyasaya ciddi ciddi hakim gibi yorumlar yapmışsın.
    Bu yıl yaşanan ani dolu yağışları seller ve başka bir çok iklimsel,ekonomik durumlar herseyin fiyatını etkileyecek
    Mesela kayısı bulamayacaksınız..Zeytin ve yağına daha fazla ödeyeceksiniz
    Fındığıda 10TL altına afedersin ama ... neyse bulursun belki.

Ankara - Karabük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

quote:

Kabuklu fiyati bu ise ne yaptin hacim sen. Toptancilar kactan aliyo sizden max 6tl. Sen gelmissin burda 2 kati fiyat cekiyon. Cok ayip. Zaten yanlis yere acilmis konu. Silinecektir.

Bu yıl yaşanan ani dolu yağışları seller ve başka bir çok iklimsel,ekonomik durumlar herseyin fiyatını etkileyecek

Haci sen cok hakimsin heralde. Ama bu kadar hakim olma bence kandirirlar seni. Giresundan getirttim tanidiklarima 6tlden. Hem de iri ve yagli findik. Tabi kavrulmamis kabuklu kuru findik

• quote:

beyler piyasada fındık yok bu sene dogru düzgün. olanlarda stok yapıyor... tamam fiyat belki çok az yuksek olabilir ama arkadaşta emek etmiş bir çiftçi. destek olmak maksadi ile alınabilir. en azından ne oldugu belli olmayan urunlerden degil diye dusunuyorum. Ankarada olsa stokluk alırdım ustad. Kargo ne tutar acaba bi 5 kg kadar olsa...

hayırlı satışlar bu arada...
  • Aynen en fazla 7-8tl olsun olsun da

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

Yaşsa ederi 6 lira.

bilip bilmeden yoruma gerek yok yaş değil kurtulmuştur kabuklu fındık işte

şu anda toptan fiskobirlik alım fiyatı 11 tl piyasada toptan alım yapanlar 12-13 tl arası

2 veya 3 ay sonra toptan alım fiyatı muhtemelen fındıkta olmadığından dolayı 14-15 tl olacak

markette yeni mahsül ürün alamazsınız alsanızda eskisi olacaktır onunda kilo fiyatı şu anda 20 ila 22 tl arasında

yani adam piyasada satılana göre %50 indirimli satmakta

10 kilo alsanız en az 90-100 tl karda olursunuz

quote:

quote:

Haci sen cok hakimsin heralde. Ama bu kadar hakim olma bence kandirirlar seni. Giresundan getirttim tanidiklarima 6tlden. Hem de iri ve yagli findik. Tabi kavrulmamis kabuklu kuru findik

nasıl oluyor bu iş anlamadım

ben giresunluyum geçen hafta fındık toplama işimiz bitti

çuvalladık duruyor fisko birlik 11 tl

toptancılarla pazarlıktayız 14 tl olarak

sen nasıl yarı fiyatına aldın hayret 6 tl olarak şu anda boş kabuğu veriyorlar fırıncılara iyi yandığından dolayı

sana heralde boşları yolladılar

6 tl değil 9 tl olarak kurutulmuş fındık veren kişi bul bana 10 ton almazsam

• Adam memleketinde satsa 11 lira zaten tutmuşsunuz en fazla ederi 7-8 lira yok 6 lira diyorsunuz ama gidip bizim toplamaya tenezzür etmeyip ağaçta bıraktığımız cins nereden geldiği bile belli olmayan abuk subuk diş kıran fındıklara 12-13 lira veriyorsunuz.Fındık,bir ben üniversiteyi kazandığım yıl yani 1993'te azıcık da olsa para etmişti bir de şimdi azıcık para ediyor.Onun dışında yıllardır resmen neredeyse maliyetinin de altında bu insanlar ürünlerini sattılar.
    İstiyorsunuz ki üretici 3 kuruş da olsa kazanmasın,hep aracı kazansın üretici köle nasılsa.
  • ordu fındığı benim bildiğim ufak olur, pek lezzetli olmaz; tadını pek sevmem. fiyatı da çok yüksek geldi açıkcası+kargo ücreti de var..
    en iyisi giresun fındığıdır; iri taneli ve yağlıdır. en fazla ederi bana göre 8 liradır.

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Adam memleketinde satsa 11 lira zaten tutmuşsunuz en fazla ederi 7-8 lira yok 6 lira diyorsunuz ama gidip bizim toplamaya tenezzür etmeyip ağaçta bıraktığımız cins nereden geldiği bile belli olmayan abuk subuk diş kıran fındıklara 12-13 lira veriyorsunuz.Fındık,bir ben üniversiteyi kazandığım yıl yani 1993'te azıcık da olsa para etmişti bir de şimdi azıcık para ediyor.Onun dışında yıllardır resmen neredeyse maliyetinin de altında bu insanlar ürünlerini sattılar.
    İstiyorsunuz ki üretici 3 kuruş da olsa kazanmasın,hep aracı kazansın üretici köle nasılsa.

Geçen sene Giresun Dereliden yağlı yaşın kilosunu 7 liraya aldım demediklerini bırakmadı arkadaşlarım kazık yemişsin diye. 11-12 liraya kim alıyormuş fındığı...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Ankara - Karabük

• quote:

Orijinalden alıntı: papeneser

quote:

quote:

quote:

nasıl oluyor bu iş anlamadım

ben giresunluyum geçen hafta fındık toplama işimiz bitti

çuvalladık duruyor fisko birlik 11 tl

toptancılarla pazarlıktayız 14 tl olarak

sen nasıl yarı fiyatına aldın hayret 6 tl olarak şu anda boş kabuğu veriyorlar fırıncılara iyi yandığından dolayı

sana heralde boşları yolladılar

6 tl değil 9 tl olarak kurutulmuş fındık veren kişi bul bana 10 ton almazsam

Anlamaz pampa o..Tarım mühendisi kesildi başımıza
    Ekspertiz gibi fiyat biçiyor. Bakıyor ediyor kokluyor diyor ki 6TL
    O diyorsa piyasa bu şekilde olmalı.

• sicak firsatlik bir durum gozukmuyor
  • İşin aslı fiyat çok da sıcak sayılmaz, ama fındığın toptan satış fiyatı 10,5-11 TL arasında diye biliyorum. Yani bu senen fındığın fiyatı budur arkadaşlar. (Düşer-çıkar)
    Yani lazımsa fiyat budur.
  • Biz de fındıkçıyız, çok fazla çıkmasa da piyasayı biliyoruz az çok. Şu zamanlar fındık ücretinin az olduğu zamanlar. Tüccarlar burada 10-11 tl'den alıyor üreticiden, üstelik randımanına falan bakmadan alıyorlar. Bu sene fındık çok zarar gördü, çoğu yerde yok. Özellikle Giresun'da yok. O yüzden 15 tl'yi bulacağı söyleniyor fındık fiyatının. Bu arkadaş bu fiyattan satarak zarar bile yapıyor bence. Ya da fazla fındığı yok, bu şekilde satıyor. Anlamadığım nokta, ordu fındığı demiş, benim bildiğim Giresun'un yağlı fındığının üzerine fındık yok lezzet bakımından. Orası biraz muamma:) 6 tl - 7 tl diyenler çok komik duruma düşmüş, piyasadan hiç haberleri yok:)

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Adam memleketinde satsa 11 lira zaten tutmuşsunuz en fazla ederi 7-8 lira yok 6 lira diyorsunuz ama gidip bizim toplamaya tenezzür etmeyip ağaçta bıraktığımız cins nereden geldiği bile belli olmayan abuk subuk diş kıran fındıklara 12-13 lira veriyorsunuz.Fındık,bir ben üniversiteyi kazandığım yıl yani 1993'te azıcık da olsa para etmişti bir de şimdi azıcık para ediyor.Onun dışında yıllardır resmen neredeyse maliyetinin de altında bu insanlar ürünlerini sattılar.

Geçen sene Giresun Dereliden yağlı yaşın kilosunu 7 liraya aldım demediklerini bırakmadı arkadaşlarım kazık yemişsin diye. 11-12 liraya kim alıyormuş fındığı biraz akıllı olun herkes biliyor bi biz malız zaten.

haberleri takip ediyon mu? geçen seneyle niye kıyaslıyon? bu sene hava şartlarına bi bak bi araştır yaw !!! bi haberlerde arat bakalım neler çıkıyomuş "findık don vurdu" diye arat google da ...

http://www.milliyet.com.tr/dunya-devlerini-turk-findigi-vurdu/ekonomi/detay/1925745/default.htm

http://www.yenimesaj.com.tr/?haber,13007593/ordu-da-findigin-3-te-ikisini-don-vurdu

http://www.cnnturk.com/video/ekonomi/genel/don-vurdu-findik-fiyati-katlandi

tarihleri bi kaç ay eski.. .yeni güncel fiyatların stok tükendikçe ne olucağını hesap et ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.