Bildirim
ORC araştırma son anketler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Antalya ve Adana sonuçları oldukça saçmalamış.
Antalya'da Muhittin Böcek fark atar, Zeydan' da %1-2 farkla kazanır ya da kaybeder.
Antalya 24 Haziran:
Cumhur: %45,1 Millet %47
AKP'nin oyları düşüşte ama Menderes %49 demiş. -
izmir inandırıcı gelmedi. -
antalya'da durumlar farklı.quote:
Orijinalden alıntı: RevengeRain
Antalya'da Muhittin Böcek fark atar, Zeydan' da %1-2 farkla kazanır ya da kaybeder.
Antalya 24 Haziran:
Cumhur: %45,1 Millet %47
AKP'nin oyları düşüşte ama Menderes %49 demiş.
tanıdığım birçok chpli menderes türel'e oy verecek.
antalyalı yerelde pek partiye bakmıyor, çalışan adaya oy veriyor.
Allah var menderes türel çalıştı 5 yıl boyunca.
ama bana da chp alacak gibi geliyor.
1-hakikaten akp'den çok fazla oyları var.
2-antalyayı hiçbir parti 2 dönem üst üste alamamış. bir tarafa saplanıp kalma yok yani. belediyeyi sürekli değiştirdikleri için gelen çalışmak zorunda, yoksa tekmeyi yiyor kapı dışarı ediliyor.
-
Son seçimlerde en yakın bilen sanırım bu şirketti. Buna yakın sonuçlar çıkacak. Ankara niye yok ilginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Menderes Türel Antalya tarihinde görülmüş en beceriksiz belediye başkanıdır. Ne çalışması ya. Olmayan trafiği var etti. İşe yarar tek projesi yok. Şehir merkezinde ana caddelerin hali içler acısı. Hiçbir CHP seçmeni o adama oy vermez, vermeyi düşünmez.
Mustafa Akaydın bile daha iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Mart 2019; 23:4:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arabam yok, trafiği bilemeyeceğim. bisiklet kullanıyorum ki bununla ilgili olumlu adımlar atıldı.quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99
Menderes Türel Antalya tarihinde görülmüş en beceriksiz belediye başkanıdır. Ne çalışması ya. Olmayan trafiği var etti. İşe yarar tek projesi yok. Şehir merkezinde ana caddelerin hali içler acısı. Hiçbir CHP seçmeni o adama oy vermez, vermeyi düşünmez.
Mustafa Akaydın bile daha iyiydi.
ancak trafik konusunda yine katılmıyorum. eskiye nazaran trafik olduğunu sanmıyorum antalyada. batı çevre yolu bilhassa rahatlatmadı mı şehir içini? ben evimden çıkıp 10 dakikaya havaalanına ulaşabiliyorum artık.
ana caddelerin hali içler acısı derken? ne değişti ki 5 yıl önceye göre. güllük, ali çetinkaya vs. daha güzel oldu bence.
valla vermez diyorsun ama konyaaltında yaşayan şarı saçlı chpli teyzeleri mesleğim icabı az çok tanıyorum, hepsi de bana türel'i övüyor. neden bilmem artık.
böcek bana vizyoner bir başkan gibi gelmedi. projelerinden bazıları; ucuz mama. ne alaka yani şimdi bu? bu senin görevin mi? ki mama üretmek hiç kolay bir iş değil, ciddi bir yatırım, altyapı, birikim gerektirir. ucuz mama vereceğiz diye saçma sapan mamalar üretip çar çur edecekler belediyenin bütçesini. başka bir projesi suların %20'sini ödemekle ilgiliydi vs.
antalyanın aşması gerek artık bunları. bunlar istesek de istemesek de; yapsa da yapmasa da devletin görevi. belediye böyle işlere bakmamalı bence. antalya turist sayısında londra ve paris'i yakalayacak yakında. bununla ilgili adımlar atılmalı artık. mesela şehir merkezine dev gibi ve estetiği mükemmel bir eser kazandırılmalı. benim aklımdan konyaaltı sahilinde devasa bir dönme dolap fikri vardı ve migrosun yanındaki lunapark geçenlerde tam deniz kenarında olmasa da büyükçe bir dönme dolabın inşaatına başlamış. tıp fakültesinden gördüm.
antalya daha büyük adımlar atmalı. akp fobim ve erdoğan nefretim dolayısıyla yine ya chp ya da ali aktaş'a vereceğim, yani menderes'in trolü filan değilim. ancak gerçekler ortada, türel'in daha vizyoner bir başkan olduğunu düşünüyorum. bu seçim için yaptığı tanıtım videosu falan da daha çok hoşuma gitti.
-
Menderes ve proje aman yapmasın. Gerek yok
Expo yaptı kimsenin hiçbir işine yaramayacak bir yıkıntı kaldı.
Tramvay yaptı, şehir merkezinde 6 şerit tek şerite iniyor. Aspendos bulvarında sağdan girdiysen 10 km süreceksin sola dönmek için.sonra tekrar 10 km geri döneceksin. Sebebi de yok.
Batı çevre yolu sıkıntı olmayan bir yerde zaten. Önceden 35 dakika sürüyordu şimdi 30.
Kim gelirse gelsin yaptıklarını düzeltse yeter. Böcek'e gelince. Konyaaltı ve Lara en güzel yerler ve değerleri her sene artıyor. Düzgün çalışsın yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Mart 2019; 8:36:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Antalya'da Muhittin Böcek fark atar, Zeydan' da %1-2 farkla kazanır ya da kaybeder. Antalya 24 Haziran: Cumhur: %45,1 Millet %47 AKP'nin oyları düşüşte ama Menderes %49 demiş. |
Mustafa Akaydın bile daha iyiydi. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X