ORBİTAL AYT KİMYA NASIL?

-
-
Aydın ve palme iyi ama orbitalde iyi ve zor diye duydum -
Aydın daha iyi -
3d zor -
3d cidden zorlayıcı soruları var ama ösym kimyayı zor sormaz ösym mat ve fizikten eler gencolar -
Bence orbital tam sınav seviyesi ne eksik ne fazla. -
Orbital zor değil 3d ya da aydın al nispeten zorlarlar -
orbital hakkında iyi şeyler duydum ancak zor istiyorsan nitelik ayt kimya'yı öneririm. güzel zorlamıştı beni. tabii içeriğine bakmadan almanı tavsiye etmiyorum.
-
gerçekten de böyle, ayt kimyayı sadece son gün devlet kitabını tarasanız bile güzel sonuçlar elde edebileceğiniz şekilde soruyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ockham.s_katana -- 5 Şubat 2021; 12:49:48 > -
hocam ben aydin cozuyorum sonra deneme cozecegik eksiklere gore de palme alirim belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ockham.s_katanagerçekten de böyle, ayt kimyayı sadece son gün devlet kitabını tarasanız bile güzel sonuçlar elde edebileceğiniz şekilde soruyorlar.
hatta şöyle diyeyim ben 19 da o kadar fantastik yok yeni nesil falan çözdüm sınavda resmen öss sınavı gibi bazı sorular vardı yapamamıştım klasik tip diye
-
3d ile başlamıştım zor gelmişti biraz bazı soruları sonra konuları bitirip orbital aldım şimdi bitirdiklerimi tekrar maksatlı hızlıca eritiyorum bende hocam sizin hedef derece miydi 5k falan görmüştüm sanki
-
evet hocam 5k istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X