Şimdi Ara

ORBİTAL AYT KİMYA NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zor ayt kimya kaynağı arıyorum bu kaynak işimi görür mü?

• mamajustkilltheman M kullanıcısına yanıt
    Aydın ve palme iyi ama orbitalde iyi ve zor diye duydum
  • Aydın daha iyi
  • 3d zor
  • 3d cidden zorlayıcı soruları var ama ösym kimyayı zor sormaz ösym mat ve fizikten eler gencolar
  • Bence orbital tam sınav seviyesi ne eksik ne fazla.
  • Orbital zor değil 3d ya da aydın al nispeten zorlarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orbital hakkında iyi şeyler duydum ancak zor istiyorsan nitelik ayt kimya'yı öneririm. güzel zorlamıştı beni. tabii içeriğine bakmadan almanı tavsiye etmiyorum.

• generation z kullanıcısına yanıt

gerçekten de böyle, ayt kimyayı sadece son gün devlet kitabını tarasanız bile güzel sonuçlar elde edebileceğiniz şekilde soruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ockham.s_katana -- 5 Şubat 2021; 12:49:48 >

hocam ben aydin cozuyorum sonra deneme cozecegik eksiklere gore de palme alirim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ockham.s_katana

gerçekten de böyle, ayt kimyayı sadece son gün devlet kitabını tarasanız bile güzel sonuçlar elde edebileceğiniz şekilde soruyorlar.

hatta şöyle diyeyim ben 19 da o kadar fantastik yok yeni nesil falan çözdüm sınavda resmen öss sınavı gibi bazı sorular vardı yapamamıştım klasik tip diye

• quote:

Orijinalden alıntı: hankm00dy

hocam ben aydin cozuyorum sonra deneme cozecegik eksiklere gore de palme alirim belki

3d ile başlamıştım zor gelmişti biraz bazı soruları sonra konuları bitirip orbital aldım şimdi bitirdiklerimi tekrar maksatlı hızlıca eritiyorum bende hocam sizin hedef derece miydi 5k falan görmüştüm sanki

evet hocam 5k istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.