Şimdi Ara

oracle sertifikası bir işe yarar mı, yoksa zaman kaybı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • experteam, oracle ile iş birlği yapıp ilgili üniversitelerin son sınıf öğrencilerine "Experteam & Oracle Yaz Okulu" açıyorlarmış.
    başarılı olanlara sertifika veriyorlarmış.sizce başvuru yapmalımıyım. yoksa zaman kaybı mı?
    daha önce bu tür sertifikalı seminerle gidenler yardımcı olursa sevinirim.ortam sizce nasıl olur?serbest bir oram mı oluyor yoksa kasıntı bir yer mi?

• oracle sertifikas pek öyle bir yaz okulu ile alınabilecek türden birşey değil, girmen gereken sınavlar var

bu sadece o yaz okuluna katıldığına dair bir katılımcı sertifikası, açıkçası bir işe yaramaz ama cv yi biraz daha dolu gösterirsin gidersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

oracle sertifikas pek öyle bir yaz okulu ile alınabilecek türden birşey değil, girmen gereken sınavlar var

bu sadece o yaz okuluna katıldığına dair bir katılımcı sertifikası, açıkçası bir işe yaramaz ama cv yi biraz daha dolu gösterirsin gidersen

bu sınavlar; aşağıdaki tabloya göre şu işi yapan trigger, saklı yordamlı yazın biçiminde mi olur?

http://www.experteam.com.tr/experteam/kariyer-firsatlari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 11 Şubat 2015; 15:24:12 >
  • Hayatımda İlk Defa Bir Bilgi İçin Zaman Kaybı Olur mu Sorusuyla Karşılaştım

Dostum Genelde İşverenler Sertifikaya Değil Tecrübeye ve Bilgiye Bakar. Sertifikayı Almasan Bile Oracle ile İlgili Bişeyler Öğrenirsin.

Yeridne Olsam Giderdim.
  • tam olarak öyle değil, o tarz sorular da var da bug trace vs. bir sürü case var

http://education.oracle.com/pls/web_prod-plq-dad/db_pages.getpage?page_id=51

seçeneklerden ilgilendiğin alanlara girip sınav detayından konulara bakabilirsin

ayrıca verdiğin linkteki programlardan bir tek business suite biraz işe yarayabilir, java vs. sıfırdan anlatılacak belli ki tüm mühendislik öğrencilerine hitap eden bir çağrı yaptıklarına göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.