Şimdi Ara

Opusmek neden Cok abartılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evli ve nişanlı insanlar dısında, sevgili olmadan Opusmek niye yasak, ben kizi sevmiyorumdur ama dudakları hoşuma gitmiştir opusmek istemem doğaldır ve kıza bunu söylesem tokati yerim, niye bu kadar abartılıyor, iki tarafta zevk alicak nede olsa, liseliler gibi olur olmadık yerde opusurken seviselim demiyorum ama bazen konuştunuz kişiyle burun buruna gelip kelimeler bitince mal bi durum oluyor veya arabadan inerkenki sessizlik, çikolata yemeye benzetiyorum, canının istediginle opusmelisin. Kısa masum bi öpücüğü bile namus meselesi yapanlar. Gecen yil Sinifimdaki bi kız bana opuselim dediğinde, öptüm bi 5-6sn lik isti, kızda güzeldi, bazı ortamlarda begenmeyip, maalesef diyip çevirdiklerinde oldu, dün gittim bi kıza dedim, adım sapık oldu, kıza o. Demek istemiş olmuşum, İyiki kimse tanimiyoduda yırttım. Sizin yorumlarınız nelerdir. Aşırıya kacmamak sekilde yapilabilirmi, istediğin kizla

• Kızına göre değişir , ortamına görede.Mesela bazen öpüşelim mi demen bile gerekmiyor olaylar kendiliğinden gelişiyor ve bir bakmışsın normal arkadaşınla dudak dudağasın sonra ayrılıyorsun ve birşey olmamış gibi devam ediyorsunuz..
  • İkinizde zevk alıyonuz diye önüne gelenle sevişiyon mu?
  • Nasıl bir zihniyet bu hocam ya
  • Sevgili olmadan öpüşülür mü lan abartma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Kızına göre değişir , ortamına görede.Mesela bazen öpüşelim mi demen bile gerekmiyor olaylar kendiliğinden gelişiyor ve bir bakmışsın normal arkadaşınla dudak dudağasın sonra ayrılıyorsun ve birşey olmamış gibi devam ediyorsunuz..

Opusmek neden Cok abartılıyor
  • Nick konu uyumu. Mıknatısmı la senin dudakların, tuttuğuna yapışasın geliyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*
    Kızına göre değişir , ortamına görede.Mesela bazen öpüşelim mi demen bile gerekmiyor olaylar kendiliğinden gelişiyor ve bir bakmışsın normal arkadaşınla dudak dudağasın sonra ayrılıyorsun ve birşey olmamış gibi devam ediyorsunuz..

Hocam samimi oldugum 1-2insan var digerleri ile boş gun gecimece, gülme vs icin takılıyorum, bi gun gördüğüm kizi 1-2hafta sonra anca tekrar görüyorum, dediğini yapan kızların sayısı yüzde 5i gecmiyor
  • Ahlak denen bişey var. Sen ahlak çizgisini aşmışsın. Başkası da gelip senin bi yakının için de böyle diyebilir. Laf sokmak için demiyorum ama annen, karın veya kardeşlerin olabilir. Bu sefer senin aştığın bu ahlak çizgisini, bir başkası daha da aştığı için onu suçlayamazsın.

Sevdiğin insanla öpüşmek ayrı şey, her önüne gelenle sırf haz için birşeyler yapmak ayrı şey. Yollu motora sakso bile çektirirsiniz, kişiden kişiye göre değişir. Ancak dünya da kabul görmeyen bir olgudur bu. Senin kast ettiğin öpüşme cinsellik babında olduğundan, temelinde sevişmekten hiçbir farkı yoktur. İkisi de cinsel hazı ön plana alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Ahlak denen bişey var. Sen ahlak çizgisini aşmışsın. Başkası da gelip senin bi yakının için de böyle diyebilir. Laf sokmak için demiyorum ama annen, karın veya kardeşlerin olabilir. Bu sefer senin aştığın bu ahlak çizgisini, bir başkası daha da aştığı için onu suçlayamazsın.

Sevdiğin insanla öpüşmek ayrı şey, her önüne gelenle sırf haz için birşeyler yapmak ayrı şey. Yollu motora sakso bile çektirirsiniz, kişiden kişiye göre değişir. Ancak dünya da kabul görmeyen bir olgudur bu. Senin kast ettiğin öpüşme cinsellik babında olduğundan, temelinde sevişmekten hiçbir farkı yoktur. İkisi de cinsel hazı ön plana alır.

sonuç olarak evlenmeliyiz,eskiden insanlar %80 bunun için evlenirlerdi.

• quote:

Ahlak denen bişey var. Sen ahlak çizgisini aşmışsın. Başkası da gelip senin bi yakının için de böyle diyebilir. Laf sokmak için demiyorum ama annen, karın veya kardeşlerin olabilir. Bu sefer senin aştığın bu ahlak çizgisini, bir başkası daha da aştığı için onu suçlayamazsın.

Sizin hic aklınıza gelmiyormu su kızla opussem diye, sevgili olmayı, evlenmeyi düşünmeden opusmeyi.

Evlileri kastetmedim zaten ama kız kardesim yok, kuzenimide bu konularda rahat olmasını söylüyorum oda sen cok rahat yetiştirdin kendin,i ben oyle değilim diyiyor, onun kararı saygım sonsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 8 Haziran 2011; 15:07:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

sonuç olarak evlenmeliyiz,eskiden insanlar %80 bunun için evlenirlerdi.

Ben evlen demedim ki. Sevdiğin insanla yapmaktır doğru olanı dedim. Bir insanı sevmek için onunla evlenmiş mi olmak gerekiyor illa?

• Büyüyünce evlenicen karın yanında zevk almak için başkasıyla öpüşse ikiside zevk alıyor benim için sorun yokmu diyeceksin?
  • Haklısın öle bi an geliyorki söz bitiyo sessizlik oluo kiz malsa bi kiz cocugu dogdu diyo ve ortamin icine edio
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Sevgili olmadan öpüşülür mü lan abartma

fantastik

öpüşelim mi diye soranlar da mı varmış ya
    Öpüşmek histir genç öpüşmek ruhtur öpüşmek sekisin başlangıcıdır salma kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 8 Haziran 2011; 15:10:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut
    Büyüyünce evlenicen karın yanında zevk almak için başkasıyla öpüşse ikiside zevk alıyor benim için sorun yokmu diyeceksin?

İlk mesajı okursan evlilikler, nisanliklar hariç dedim. O zaman birine karsı sorumluluğunuz var, o durumlar dısında kızında ne bi sevgilisi, nişanlısı, evliliği var, erkeğinde ne bi sevgilisi, nisanliligi, evliliği var
  • quote:

"aynısı senin annene veya kızkardeşine yapılsa ne düşünürdün"

demekten bıkmadınızmı abi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uplifting -- 8 Haziran 2011; 15:10:24 >

• Hocam hakkaten nasıl bi zihniyet bu
  • konu tamamen saçma
  • Duzenli olarak opusurum 10 yillik arkadasimlada opustum yillardir gormedigim arkadasimlada.opustuk oldu bitti abartmiyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.