Şimdi Ara

OPTİMUS G E975 ORJİNAL YAZILIM YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu altında anlatacaklarım 3-4 gün beni uğraştıran ve tecrübe ettiğim bilgilerden oluşmaktadır . Oluşabilecek herhangi bir problemden ben yada donanımhaber sorumlu değildir !!!

Mart ayının başından beri LG firması teknik servis dışındaki şahısların telefona yazılım yüklemesini engellemek için birtakım önlemler almış. Bu nedenle offline olarak yani internet gerektirmeden stock rom yükleme işlemi yapılamıyordu . Fakat ben bunuda araştırıp buldum :)

Buradan Türkiye stock rom unu indirin . ( V10J olanı indireceksiniz )
    Daha sonra buradaki konuyu açın . Buradaki adımları aynen uygulayacaksınız fakat tek fark siz 3GQCT ve CS_EMERGENCY olarak seçeceksiniz . ( Download mod a geçmek için telefonunuz kapalı durumdayken ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılı tutup usb kablosunun bir ucunu bilgisayara diğer ucunu telefona bağlayın . bu işlem sırasında kesinlikle telefon açma tuşuna basmayacaksınız !!! )
    İŞLEMLER BİTENE KADAR KESİNLİKLE USB KABLOSUNU ÇIKARTMAYIN VE TELEFONUNUZDA YETERLİ ŞARJ MİKTARININ OLDUĞUNDAN EMİN OLUN

Hazır konu anlatışdığı için tekrar burada anlatma ihtiyacı duymadım . Zaten dikkatli okuyup yapınca yapamama gibi bir ihtimaliniz yok ....
    Herkese kolay gelsin
    İyi forumlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy The Kid -- 15 Mart 2014; 0:05:59 >

• 1 gb üzeri romlarda sorun oluyormu bu yöntemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

1 gb üzeri romlarda sorun oluyormu bu yöntemde

hayır olmuyor . diğer konularda bakarsan yorumlara hep 1 gb altı romları yükleyip update ile Türkiye rom unu yüklüyorlardı . Benim bahsettiğim yöntemde tamamen offline olarak ( tabi gerekli dosyaları indirmek gerekiyor ) 1gb üstü romlar yüklenebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

quote:

hayır olmuyor . diğer konularda bakarsan yorumlara hep 1 gb altı romları yükleyip update ile Türkiye rom unu yüklüyorlardı . Benim bahsettiğim yöntemde tamamen offline olarak ( tabi gerekli dosyaları indirmek gerekiyor ) 1gb üstü romlar yüklenebiliyor

teşekkürler.
  • quote:

hocam ofline derken internetimi keseceğiz ?
    bide türkiye 10 j şartmı ben herhangi bir kdz atsam
  • ben orda offline diyerek yanlış söyledim . internet olacak fakat dosyayı indirdiğinde ( 10j stock rom unu ) tekrar indirip kurmak istemiyor ...

PS: ne hikmetse şu anda bende yükleyemiyorum . benimde bakarak yaptığım konudaki en alttaki Normal Web Upgrade kısmından girince Dil seçilen kısım gelmiyor direk update tool açılıyor ... çözemedim sebebini bi türlü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IWaTCHMaNI -- 14 Mart 2014; 19:44:31 >
  • allah razı olsun billy kardeş sayende hallettim sorunumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.