Şimdi Ara

Optimum gold standard whey başlangıç için uygun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.87 boy 83 kg (ramazandan dolayı 85 den düşme)1.5 aydır 1 gün idman 1 gün dinlen şeklinde spor yapıyorum. amacım kilo vermek değil , aksine 85-90 kg civarı kaslı bir vücuda sahip olmak. Gün içinde çalıştığım için aldığım proteine 4*4 lük dikkat edemiyorum. Bu tozu sadece idmanlardan sonra 1 ölçek süt ile almamda herhangibir sakınca var mı ? veya bunun yerine başka birşey kullanmamı tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 22 Haziran 2016; 13:02:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toz aga işte tek farkı besinden daha hızlı karışıyor kana başka olayı yok.Yemeğini oturtmadan boşuna alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate prostar whey'de alabilirsin.
    Siüt yerine, su ile icmeni tavsiye ederim kana daha hizli karismasi icin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende çalışıyorum, eve gittiğimde 250-300g tavuk göğsünü haşlama veya sote halinde yiyorum, çiğ halde yumurta içiyorum (doğru bir şey mi orası muamma ama), kalan protein ihtiyacımı da bahsettiğin protein tozu ile alıyorum. Gün içinde yediğim protein içeren ekstra ıvır zıvır şeyler de cabası Gayet kullanılabilir bir ürün gold standart whey, neden kullanmayasınız.
  • az önce geldi ürün shaker ve fitnes dergisi hediyesi ile (5lb) ...on günlerde spor öncesi 1 sonrası 1 , off günlerde sadece sabahları 1 ölçek yeterli olacaktır sanırım bana. Bende sabahları lor peyniri yiyorum en az 150gr , öğlenleri göğüs yemesemde en kötü ihtimal 200 gr tavuk döner yiyorum ( dönerde göğüs etinden yapılıyor bildiğim kadarı ile) ara öğünlerde içtiğim kefir ve yediğim diğer gıdalar cabası..

• quote:

Orijinalden alıntı: Artı ver Tırrek

az önce geldi ürün shaker ve fitnes dergisi hediyesi ile (5lb) ...on günlerde spor öncesi 1 sonrası 1 , off günlerde sadece sabahları 1 ölçek yeterli olacaktır sanırım bana. Bende sabahları lor peyniri yiyorum en az 150gr , öğlenleri göğüs yemesemde en kötü ihtimal 200 gr tavuk döner yiyorum ( dönerde göğüs etinden yapılıyor bildiğim kadarı ile) ara öğünlerde içtiğim kefir ve yediğim diğer gıdalar cabası..

Eğer alman gereken protein değerini tamamlayamıyorsan off günlerde, yatarkende sütün içine karıştırıp bir ölçek whey alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

az önce geldi ürün shaker ve fitnes dergisi hediyesi ile (5lb) ...on günlerde spor öncesi 1 sonrası 1 , off günlerde sadece sabahları 1 ölçek yeterli olacaktır sanırım bana. Bende sabahları lor peyniri yiyorum en az 150gr , öğlenleri göğüs yemesemde en kötü ihtimal 200 gr tavuk döner yiyorum ( dönerde göğüs etinden yapılıyor bildiğim kadarı ile) ara öğünlerde içtiğim kefir ve yediğim diğer gıdalar cabası..

Eğer alman gereken protein değerini tamamlayamıyorsan off günlerde, yatarkende sütün içine karıştırıp bir ölçek whey alabilirsin

ayda 1 kutuyu deviririz hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ayda 1 kutuyu deviririz hocam :)

70 servis, 70/2 35 gün gidiyor.

• quote:

Ultimate prostar whey'de alabilirsin.

ultimate prostar, optimum gold'dan daha mı iyi hocam sizce?

haftada 5 ölçek kullanmayı düşünüyorum hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

quote:

Hocam daha avantajlı. İçeriğinde de pek fark yok
  • quote:

quote:

quote:

Hocam daha avantajlı. İçeriğinde de pek fark yok

internetten alacağım, araştırmıştım biraz çikolatalısı tat olarak leş gibi dediler, çıileklisi sadece protein7'de var güvenilir mi hocam?

• Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Leş gibi mi? Hocam kokusuda tadi da harika. Tabi zevkinizi bilemem, süt ile butun wheyler harika oluyor. Suyu az koyarsaniz yine harika oluyor.

Ben n11den aldim. N11, gg'a da bakmani tavsiye ederim.

• quote:

Leş gibi mi? Hocam kokusuda tadi da harika. Tabi zevkinizi bilemem, süt ile butun wheyler harika oluyor. Suyu az koyarsaniz yine harika oluyor.

Ben n11den aldim. N11, gg'a da bakmani tavsiye ederim.

hocam gelen yorumlara göre sadece ben kullanmadım henüz. süt ile hepsi güzel onu duymuştum suyla olanı diyorum.
    mağazanın linkini atarsanız sevinirim. teşekkür ederim hocam sağolun
    Ben neosante saticisindan almistim. Tabiki guvenilir siteside var fakat n11 kuponu buldugum icin n11den aldim.

• quote:

Ben neosante saticisindan almistim. Tabiki guvenilir siteside var fakat n11 kuponu buldugum icin n11den aldim.

O guvenilir sitesi neresidir hocam?

Tabiki güvenilir, kendi siteside var demek istedim hocam :)

• quote:

Tabiki güvenilir, kendi siteside var demek istedim hocam :)

Nedense gercekten hala anlamadim
    Protein7'den alacagim gibi duruyor
    Birde birisi almis ve toz gibi degil biraz topakli ve kalipli gibi yazmis. Daha once almadim hic, un gibi toz mu yoksa hafif topakli bisey mi beklemeliyim

Un gibi toz.
    Protein 7'de kreatin ile birlikte 200tl.
    Orasida uygun alabilirsin hocam

• quote:

Un gibi toz.

Ben sayfasina baktim kreatin yoktu sanirim.
    Kreatin yazmiyor yani sadece toz ve hediye shaker gozukuyor. Bayramdan sonra alacagim. Cok tesekkur ederim

• quote:

quote:

Un gibi toz.

Ben sayfasina baktim kreatin yoktu sanirim.
    Kreatin yazmiyor yani sadece toz ve hediye shaker gozukuyor. Bayramdan sonra alacagim. Cok tesekkur ederim

http://www.protein7.com/paket-ultimate-prostar-whey-protein-tozu-2390-gr-xpro-creatine-150gr-75.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.