Şimdi Ara

Optikte tıkandım, konu ilerlemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. sınıfta dönem içinde optiği hiç öğrenmedim hocam yüzünden (yetiştiremedi, sınavda da sormadı) ben de mecburen konuya 0 olan optiktemelimle bu sene başladım. Gölge, düzlem ayna falan o kadar zorlamadı biraz mantığını anlayarak çalıştıktan sonra. Ama küresel aynalara bir geçtim tıkandım.

3 4 kanaldan izledim konu anlatımları ama soru bankasını (Bilgi Sarmal Tyt Fizik) bir açıyorum soruların çoğu boş, yaptıklarıma da arada güvenemeyip açıp çözümünü izliyorum falan. Çözümlere bakınca anlıyorum yani konu anlamında eksiğim yok ama pratikte kötüyüm sanırım, ne önerirsiniz? Şimdilik kırılmayla devam edip optik tamamen bitince başka bir soru bankasından da kendimi denemeyi düşünüyorum ama soru bankası yeterli olacak mı emin olamıyorum da. Her türlü öneriğe açığım "Optiğe şu yöntemle çalış", "Şu fasikülü al", "Şu kanaladan dinle" gibi.

• Arkadaşım Çapla çalışmıştı Optik konusuna bana bayağı önerdi bu sene belki alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyafontdenklem

Arkadaşım Çapla çalışmıştı Optik konusuna bana bayağı önerdi bu sene belki alırım
    Normalde pek çap sevmem ama bir göz atayım, teşekkürler
  • Çap optik cidden iyi ben de optiği ordan halletmiştim. + aynalar için umut öncül bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.