Şimdi Ara

Optik Sürücüsüz Notebook! yardım lutfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler yetim bir arkadaşım var 2000 lira topladi birde elinde notebook var onuda 400 liradan satiyor 3000 lira civarinda bir laptop alacağiz benim kredi kartımla kendisini çok severim hak kalmasin istiyorum.Güzel bir bilgisayar önerirseniz çok memnun olurum.

Aradığım Özellikler : Optik Sürücüsü olmasın( Optik sürücü kısmında extra fan çıkışı olsa çok güzel olur çünkü fazladan usb port lazim değil)

: FreeDos olup olmaması önemli değil

:750gb veya 1 TB disk kapasitesi olsun (SSD ye gerek yok)

Şu üstteki özellikleri sağlamakla beraber en iyi oyun ve mühendislik programlarinda iyi performans sağlayacak yüksek çözünürlüklü 15.6 " ekranlı bir laptop arıyorum arkadaşa.Yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler

• bump!
  • asus cn211
  • Ultrabook alarak muhendislik ve oyunda performans isterseniz 3bini asabilir.. Asus serisi, harici ekran kartli modeller ultrabooklar..3bin500 u asabilir fiyat,. Daha hesapli istersenz notebook olr Ama optik suruculu olur bence olsa da olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimar değil hocam bu öyle dokunmatik ekran geniş touchpad gibi ultrabook özellikleri lazim değil

şu laptop nasıl acaba arkadaşlar fikir beyan edebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeDiableRoug3

Gençler yetim bir arkadaşım var 2000 lira topladi birde elinde notebook var onuda 400 liradan satiyor 3000 lira civarinda bir laptop alacağiz benim kredi kartımla kendisini çok severim hak kalmasin istiyorum.Güzel bir bilgisayar önerirseniz çok memnun olurum.

Aradığım Özellikler : Optik Sürücüsü olmasın( Optik sürücü kısmında extra fan çıkışı olsa çok güzel olur çünkü fazladan usb port lazim değil)

: FreeDos olup olmaması önemli değil

:750gb veya 1 TB disk kapasitesi olsun (SSD ye gerek yok)

Şu üstteki özellikleri sağlamakla beraber en iyi oyun ve mühendislik programlarinda iyi performans sağlayacak yüksek çözünürlüklü 15.6 " ekranlı bir laptop arıyorum arkadaşa.Yardımcı olan veya olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler

Optik Sürücüsü yok, ekran kartı nvidia 750m

Dell Inspiron 7537 S20W65C

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419

• Lenovo Y510p tavsiye ederim. GT755 SLI ekran kartı var optik sürücüsü yok yerine ikinci ekran kartı takılı

notebookadresi
    Notebook, notebook fiyatları, notebook modelleri, en ucuz notebook satışı, dell notebook, asus notebook, lenovo dizüstü bilgisayar, toshiba notebook, hp notebooklar, notebookadresi
    http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59_59407130_notebook?keyword=y510

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kont-Drakula kullanıcısına yanıt
    Bu modelde 2. ekran kartının içinde olup olmadigini nasıl ögrenebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeDiableRoug3

Bu modelde 2. ekran kartının içinde olup olmadigini nasıl ögrenebiliriz

Firmayı arayıp sorabilirsiniz. Ben var diye biliyorum başlıkta çift ekran kartı yazıyor.
  • Sen zaten bu konuyu açarak bi nevi lenevo y510p yi önermemizi istemişsin
  • valla dostum model belirtemem ama sen asustan şaşma madem böyle özellikli olsun diyosan
  • o fiyata bu alınır
    www.monsternotebook.com.tr
    MONSTER® Q47MS-17572 17.3" - Tüm Laptoplar > 17.3" MS-1757
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6413&urn=460083&lang=tr-TR#.UwCL8J9ajqA
    15.6 " olanıdz var. http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2oe047xtr-core-i74700mq-8gb-750gb-gtx765m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_49582/ ikiside oyunlarda ve programlarda sıkıntı yaratmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @LeDiableRoug3

Hocam optik sürücü neden olmasın ?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-4700hq-24ghz-12-gb-1tb-156-4gb-w8-notebook-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573

Bilgisayarı 3000 tl ye aldık internetten 100tl civari filan daha ucuzdu fakat kredi kartı limiti 1000 tl oldugu icin 2000+ kredi kartına 4 taksit yaptık arkadaşa hatırlamıyorsam

@DEVIDBEKIM Hocam seni bilmiyorum fakat arkadaş gerçi bende öyle optik sürücüyü kullanmıyoruz.Örneğin benim notebook um Toshiba Satellite L775-124 , optik sürücü kısmını söktürmek için aparat aldım . 1 tane de SSD aldim benim HDD yi harddisk i SSD ile degiştireceğim sistemi buna kuracağim boşa çıkan HDD yi de optik sürücü kısmına takıp saklama kabı niyetine dataları depolayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeDiableRoug3 -- 17 Şubat 2014; 23:13:19 >

• Tamamda hic lazim olmuyormu cd felan takarken gerci takamiyorsunuz ama hic 'ah be keske cd takabilsrydik' dediginiz olmadimi yada dermisiniz. Benim alacagim pc'dede optik surucu yok o acidan diyorum sikinti cekermiyim.
  • Steam,Origin,Torrent ,Clouds varken ne yapacaksın optik sürücüyü.Hocam çoğu ülkede notebooklarda optik sürücü kalktı fakat Firmaların yaptığı araştırmalarda %65 gibi kesimin optik sürücü aradığı söyleniyor.Tahminimce bu kitle Film Kiralayıp izleyen araba radyosuna karışık mp3 yapan kişiler gerçi usb bellek girişsiz araba teyibi bile kalmadı :) . Alacağın notebook ne bu arada lenovo y510p alacaksan o notebook firmaların %70 inde optik sürücülü geliyor.Ben Gold Trabzondan inceleme fırsatı buldum ürün optik sürücülüydü fakat bir tuş yada tıklatmayla çıkartabiliyodun yerinden buraya 2. ekran kartı takabiliyordun.(Anakart üzerinde olan ve primer nvdia kart haricinde)Asıl anakartın bakır telli filan tam aşina olmadiğim için söyleyemiceğim bir soğutma sistemi vardi fakat optik sürücü yerine takılacak kartın soğutucu unitesi yok bildiğim kadarıyla CPU üzerindeki fanla soguyor .Bu nedenle lenovoyu önermem

• lenovo y510p modeli olabilir slı ekran kartı var ikinci kartı cıkarılıp cd rom yada ekstra soğutucu takılabilir. Fiyat da uygun
    notebookadresi
    Notebook, notebook fiyatları, notebook modelleri, en ucuz notebook satışı, dell notebook, asus notebook, lenovo dizüstü bilgisayar, toshiba notebook, hp notebooklar, notebookadresi
    http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_y510p_59_59407130_notebook?keyword=y510

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.