Bildirim
Optik Sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1v2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaziosmanpasadanismet -- 15 Ekim 2019; 15:43:15 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de öyle düşünüyordum da yalnız 2' ymişquote:
Orijinalden alıntı: gaziosmanpasadanismet
1v2
aynı soruyu dün çözdüm ben de 1 2 dedim. Çözüm videosunda hoca sakat gibi anlatıyor. -
Up
Hangi kaynak ki bu
Palmequote:
Orijinalden alıntı: cigerimsoldu
Hangi kaynak ki bu
Bastaki kürenin içine giren .ışının tersini düşün normalle yaptığı açı ya alfa de . Demekki alfa ile gelince normale sinir acıdan küçük acıyla geliyormuş ve kırılıp geçebiliyormuş burdan onu anlıyoruz . Bizim kürenin içinden giden işin da yarıçaplar eşit ikizkenar üçgenden acılar da eşit oda normalle alfa yapmış dmeekki basta içeri giren isinın tersi gibi kırılır dışarı geçer.yansıma durumu olmaz .
Doğru hocam, sağolunquote:
Orijinalden alıntı: kenan.e
Bastaki kürenin içine giren .ışının tersini düşün normalle yaptığı açı ya alfa de . Demekki alfa ile gelince normale sinir acıdan küçük acıyla geliyormuş ve kırılıp geçebiliyormuş burdan onu anlıyoruz . Bizim kürenin içinden giden işin da yarıçaplar eşit ikizkenar üçgenden acılar da eşit oda normalle alfa yapmış dmeekki basta içeri giren isinın tersi gibi kırılır dışarı geçer.yansıma durumu olmaz .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X