Şimdi Ara

Optik formu doldurmak kaç dakika alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hesaplayan varmı gençler 10 dakikaysa sınavları 150 dakikada çözmeyi planlıyorum tahmini kaç dakika sürer ?

edit: Gençler yanlış anladınız ben zaten bir sayfa çözüp optiğe geçiriyorumda benim söylediğim bu değil. Evde deneme oluırken optik olmadığı için optik süresini soruya veriyoruz gerçek sınavda optiğe süre gideceği için o süreyi 160dk dan kısayım dedim :D ondan kaç dk sürüyor diye sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 1 Mart 2014; 21:31:29 >

• kimse tavsiye etmez, en tavsiye edileni sayfa saya çözüp geçmek ama ben tek tek işaretlerdim. Düşününce sayfa sayfa işaretlemek mantıklı bir akış oluşturuyorsun ama yine de alışkanlıktan tek tek hallettim. Yine de tamamını geçirmek hiç önerilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 1 Mart 2014; 20:58:10 >
  • Ben genelde örneğin tr bittikten sonra hepsini işaretliyorum. Sınavdada böyle mi edeyim beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Ben genelde örneğin tr bittikten sonra hepsini işaretliyorum. Sınavdada böyle mi edeyim beyler?

Sakın bi kaydırmayla 1 senen gider.Kitapçıkta işaretlediğin gibi optiği de işaretle.
  • sayfa sayfa en temizi gerci bazen tam odaklanmısıtm tak tak gidiyorken dikkatim dagılıyor ama yapacak bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Ben genelde örneğin tr bittikten sonra hepsini işaretliyorum. Sınavdada böyle mi edeyim beyler?

Sakın bi kaydırmayla 1 senen gider.Kitapçıkta işaretlediğin gibi optiği de işaretle.

Kanım dondu. Öyle yapcam usta

• quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

kimse tavsiye etmez, en tavsiye edileni sayfa saya çözüp geçmek ama ben tek tek işaretlerdim. Düşününce sayfa sayfa işaretlemek mantıklı bir akış oluşturuyorsun ama yine de alışkanlıktan tek tek hallettim. Yine de tamamını geçirmek hiç önerilmez.

Gençler yanlış anladınız ben zaten bir sayfa çözüp optiğe geçiriyorumda benim söylediğim bu değil. Evde deneme oluırken optik olmadığı için optik süresini soruya veriyoruz gerçek sınavda optiğe süre gideceği için o süreyi 160dk dan kısayım dedim :D ondan kaç dk sürüyor diye osrdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 dk sürer en fazla tabi düzgün işaretlemek lazım
  • ben soruyu çözdükten sonra optiğe nokta veya ufak çizgi koyuyorum cevaba bölüm bitince diğer bölüme geçmeden nokta koyduklarımı seri biçimde dolduruyorum kaydırma şansın olmuyor.

• 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    Optik al evde de kodla alışkanlık olsun

• Küçüklüğümden beri bölümü bitirir , sonra hepsini kodlarım ve hiç sıkıntı çıkmaz. Alışkanlık oldu, 4erli 5erli kodluyorum. 10dk falan alıyordur heralde hepsi.
  • sınavı komple optiğe işaretlemek hıza bağlı olarak 7-10 dakika arası tutuyor. deneme çözerken sonradan optiğe kodladım oradan biliiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.