Şimdi Ara

Optik form kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar böyle bir şey mı var? Alese giren bi arkadasım ayrı optik kağıdı vermediklerini, her soruyu sorunun altına kodladiklarini söyledi. Işin kotu tarafı isaretledigim 5 soru görünmüyor dedi. Ayrıntılarını bilmiyorum ama sayfada en ufak çizik bile olursa sistem okumuyormus. Bilgisi olan aydınlatsın

Edit: şu an arkadasımin dediğine göre optik form yerine soru altındaki kutucuklara işaretlemişler ve sayfadaki bir karalama (soruların altını çizmek matematiksel işlemler) işaretlenen sorunun okunmamasina neden oluyormus. Umarım bu ygs lysde yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şurdanbiöğrenciabi -- 4 Ocak 2017; 14:14:33 >

• Up yok mu kimse
  • Kardes degil simdi 2020 ygs lysde bile optik kalkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Kardes degil simdi 2020 ygs lysde bile optik kalkmaz.

Bu yeni bir sey değil gecen seneden boyle bir karar almışlar hocam umarım öyledir özellikle ygsde boyle bir şeyle uğraşmak istemem en az 10 dk zaman kaybı
  • ales, yds vs. sınavlarda optiksiz sistem denendi ama 2017 ygs ve lysde optik form olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 4 Ocak 2017; 16:30:8 >
  • Tusa giren ablam da ayni şeyi söyledi hatta arkadaşlarindan sayfalari okunmayanlar olmuş silgi tozu kaldiği için kitapçijta dikkat et dedi.
  • az kişinin girdiği sınavlarda bu şekilde oluyor

kağıdın içinde silgi tozları varsa okunmada zorluk oluyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de böyle olacağını düşünüyordum fakat ÖSYS sınav kılavuzunda optik form olduğu ve ona göre işaretleme yapılacağı yazıyor. Ygs de optik form kullanılması yaklaşık 2milyon aday için kitapçık okunacak olursa 64-80milyon civarı sayfa okunması demek hocam yapacaklarını sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.