Eğer temelin varsa karaağaç kullanabilirsin biraz üst seviyedir ve zordur fasikülleri.
çapın direk optik fasikülü var onu kullanmıştım bu sene iyi oldu çıkan soruyu yapmıştım yani 0 dan
nYselmech
kullanıcısına yanıt
hocam çapta bildiğim kadarıyla genelde konu anlatımı çok kısa sürüyo ordan mı kaptınız konuyu ? Yoksa başka bi çaba gösterdiniz mi ? Sadece optik için soruyorum başımın belası oldu .
hocam çapta bildiğim kadarıyla genelde konu anlatımı çok kısa sürüyo ordan mı kaptınız konuyu ? Yoksa başka bi çaba gösterdiniz mi ? Sadece optik için soruyorum başımın belası oldu .
Konu anlatımı sadece oradan yapmıştım, yeterli oldu. Konuları yetiştiremeyecektim ki yine yetiştiremedim o yüzden gölge konusunu filan hep atladım sınavda soru çıkmaz diye çıkarsa da sınav anında yaparım diye direk düz aynadan başladım. Konu anlatımı ne kadar kısa gözükse de aslında optik müfredattında pek bir şey yok kendini kasma, rahat rahat yaparsın. Senin zamanın var zaten tüm kitabı hızlı çözebilirsin. Kitabın çözümleri var videolu o yüzden sıkıntı etme yapamadıklarına hep oradan bakabilirsin(bazı çözümleri yok, saçma sapan soru filan atlıyor ve bazı sözel soruları "evet bu şık doğru" şeklinde çözüyor). Kolay gelsin, iyi çalışmalar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme