Merbalar arkadaşlar bu sene 2022 yksde malesef istediğim gelmedi onun için 2023 yksye gireceğim bu zamana kadar çeşitli forumdaki arkadaşların yardımları dokundu onlara teşekkür ederim .Son olarak foruma sormayı düşündüm. Aklımdaki kitaplar Tyt matematik hız ve renk (problemler-sadece bu bölüm kaldı zaten-) 》345 tamamen bitirip başka bir kitapa geçmeyi düşünüyorum ortalık malesef yalan yanlış bilgiler ile dolu Türkçe için şuanlık elimde 3 adım testleri ve eski bir limit türkçe sb var (DİL bilgisi sıfırım kanal önerilerine açığım) Tarih Yayındenizi》Üstad der ki diye gitmeyi düşünüyorum Coğrafya ile sorunum olmadığı için elimden geldikçe soru çözüm ve kısa tekrarlar yapacağım Tyt fen Burda malesef elimde fazla bilgi yok hem kanal hem de kitap önerisi istiyorum. Tyt geometri malesef sıfırım Yine öneri ve kanal tavsiyesi istiyorum Ayt Malum edebiyat Elimde Avantaj》Yayındenizi var ama ilk olarak konu çalışmak istiyorum kanal önerilerine açığım Tarih Elimde zafer yayınlarının ayt sbsi var üstüne hız ve renk denemesini alacağım Matematik ve ayt geo Geometri hiç yok :) Matematik ise 25 26 nete kadar yaklaşmış biriyim 345 var şuan elimde türev ve limitin ösym testleri kaldı bundan sonra neye geçmeliyim Şimdiden teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim