nasıl gircez olm optik bilmeden, ya 2019daki gibi 2 soru gönderirlerse, konu da çok uzun hani çalışsa sa unutuluyo çalışası gelmiyo insanın acayip sıkıcı bi konu sırf ızdırap olsun diye konmuş |
Optik Bilmeyenler Topluluğu

-
-
O kadar çalıştım ama 2021 tytde mal gibi soru sordular boş bıraktım Çok boş bir konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 15 Haziran 2023; 17:57:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
optiği 2-3 kez çalıştım hiçbir şekilde aklımda kalmıyor f'ler 1,5f'ler hepsi uçtu gitti sanki yapamıyorum artık kabullendim ama beni de ayt analitik soruları korkutuyor
-
çalışan da yapamıyor çalışmayan da yapamıyor. leş gibi konu
-
ben de uğraştım çözemedim şimdi, bi de bu sınav için millete o kadar 135dk vermişlerdi cidden 2021 kara leke
-
2021e laf yok ama zordu yetiştirmesi çözmesi
Aydınlanmaya ve gölgeye bakın bence bu sene ikisinden bir soru garanti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiretsizÇiftçi -- 15 Haziran 2023; 19:4:0 >
2021deki optik sorusu optik değildi la.
sınavdayken birçok kişi
bu haldeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 15 Haziran 2023; 19:5:3 >
Yüzeysel bilin kolay soruyorlar yaparsınız muhtemelen
emin misin
Geçen seneki soruyu sokaktan geçen birisi bile çözer ama 2021 de zor geldi mesela , şansa kaldı biraz
Değilim
Verilen emeğe değmeyecek konu,maks 2 soru çıkacak tyt de onu da çalışsan da yapabilir misin meçhul
Onun yerine azıcık çalışmayla yapılabilecek tonla konu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lise 5 in optik tekrar videosu vardı onu izleyebilirsiniz hocam yüzeysel ama ÖSYM de onu soruyor
ezber biraz
-
Optikte inş renk sorarlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir tek mercekler bilmiyorum.
geçen seneki soruyu da ilk gözlemci
ileri bakarak arkasındakini görmeye çalışacak sanıp yanlış yapmıştım basit soruyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 15 Haziran 2023; 21:29:5 > -
olm adamlar 2 tane optik sordular lan
-
harbiden he msude 1 tane kolay boya vardi kafada bitirdiler hwrhalde dedim :D
bugun sak fizik 2 bos
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

çalışan da yapamıyor çalışmayan da yapamıyor. leş gibi konu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X