Bildirim
OPTERON MU 3700+ MI YOKSA X2 3800+ MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
X2 3800+ -
anakartla uyumlu olur mu x2 3800+ -
olur -
fiyat olarak bi bilgin var mı ? pahalıya almayalım -
390$ civarı -
sence 3700 le arasındaki fiyat farkına değer mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: Ç@RŞI_EAGLE_Ç@RŞI
sence 3700 le arasındaki fiyat farkına değer mi?
bence degmez.
şu an x2 ler çok pahalı
3700 de canavar gibi sonuçta
ama ben ilerde ucuzlayınca x2 4400 filan düşünüyorum.
şu an çift cekirdek için biraz erken benim için.
sen gelecege yatırım yapacaksan paranda varsa x2 3800+
okadar para baglamak istemezsende 3700+ -
saolasin kardeş ben 3700+ alcam.sen nerden ve ne kadara mal ettin?bi de fiyat konusunda yardımcı olabilirmisin? -
eksenden 240$ a aldım -
Ben x2 3800+ Kullanıyorum bundan önce 3200 AMD Venice vardı kesinlikle çok süper bir işlemci X2 ama OC için Biraz kalas kaldıgı soyleniyor ben oc ile ilgilenmedigimden sorun yok aynı anda birsürü uygulama calıstırıyorum banamısın demiyor X2 OC ile ilgileniyorsan sanırım Opteron alman lazım
-
quote:
Orjinalden alıntı: DenniZ
Ben x2 3800+ Kullanıyorum bundan önce 3200 AMD Venice vardı kesinlikle çok süper bir işlemci X2 ama OC için Biraz kalas kaldıgı soyleniyor ben oc ile ilgilenmedigimden sorun yok aynı anda birsürü uygulama calıstırıyorum banamısın demiyor X2OC ile ilgileniyorsan sanırım Opteron alman lazım
dfı anakartı çekmişsin
iyikidde o/c ile ilgilenmiyorsun.
-
Opteron 165 almak daha mantıklı değilmi Athlon X2 3800+ a göre? -
Arada 150$ var az değil ama 1 tane CPU fazla alıyorsun gibi birşey. Ha vaktin varsa biraz daha beklenebilir çift çekirdeklerin ucuzlaması için ama kısa zamanda çokta ucuzlamayacağı ortada maliyeti tek çekirdeğe göre fazla. Özellikle çift çekirdeğe destek geldiği zaman tek çekirdek dengine göre fark çoğu uygulamada %60-70 arasında değişecek. ve bence destek çokda uzak değil yani 64bit gibi çok beklenmicek çünkü çift çekirdeğe geçiş hem intel hem AMD de oldu ve HT gibi teknolojilerle yazılım açısından tam olarak olmasada temeli atıldı. Ayrıca performans farkı büyük. Yazılımlar bence yakın sürede en kötü ihtimalle bi sonraki versiyonlarında destek verecek. Bence paran varsa değer.. Hatta bekleyebilenler için (mesela ben) bir sonraki soket yapısı ile çift çekirdek almak gayet güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 5 Şubat 2006 13:49:26 > -
Karizma ve Stabil şunu unutmaki en iyi AMD anakart üreten firma DFI Bu nedenle sadece oc meraklıları DFI kullanır diye birsey yok
quote:
Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH
quote:
Orjinalden alıntı: DenniZ
Ben x2 3800+ Kullanıyorum bundan önce 3200 AMD Venice vardı kesinlikle çok süper bir işlemci X2 ama OC için Biraz kalas kaldıgı soyleniyor ben oc ile ilgilenmedigimden sorun yok aynı anda birsürü uygulama calıstırıyorum banamısın demiyor X2OC ile ilgileniyorsan sanırım Opteron alman lazım
dfı anakartı çekmişsin
iyikidde o/c ile ilgilenmiyorsun.
-
napcağına bağlı eğer oyun oynıcaksan 3700 fazlasıyla yeter -
quote:
Orjinalden alıntı: Jedi_Knight
Opteron 165 almak daha mantıklı değilmi Athlon X2 3800+ a göre?
evet bence de opteron 165 alman daha mantıklı x2 3800 e göre. ikisi aşağı yukarı aynı fiyat.
opteron 165: 2x1024 mb L2 cache
x2 3800: 2x512 mb L2 cache -
bence opteron 165 al derim.hem daha ucuz ve iyi o/c oluyor diye biliyorum.hemde sonradan zarar etmezsin.opteronların modası geçmez gibime geliyor benim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X