Şimdi Ara

OPSKİNS PARA ÇEKME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhaba, daha önce birçok kez konu açılmış fakat aradığım cevapları bulamadım. Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.

Paribudan onaylı hesap oluşturduktan sonra btc adresimi opskinse yapıştırdım. Opskins hesabım beyaz listede. Şimdi ben diyelim 50 dolar çekmek istiyorum, bunu işaretledim daha sonra request 24-hour cashout mı tıklamam gerekiyor? (%1 kesintili olarak paribu hesabıma gelmesi için)
    Teşekkürler.
    resimlerle anlatmam gerekirse

OPSKİNS PARA ÇEKME
    OPSKİNS PARA ÇEKME
    OPSKİNS PARA ÇEKME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 28 Kasım 2017; 1:11:43 >

• Ben kendi işimi hallettim, forumda yeterli bilgi bulamadıgım için kendi başımdan geçenleri yazıyorum. Daha sonra belki birinin işine yarar.

Öncelikle Khaosss nickli abiye çok teşekkür ederim çok fazla yardımcı oldu.

Opskinste request instant cashout seçeneği ile paranız bitcoin olarak anında paribu,btcturk vs cüzdanınıza yatıyor. (minumum yatırma ücreti 250 dolar, tavsiyem 250 dolar şeklinde hesabınıza paranızı yatırmanız şeklinde. 250 dolar anında yatarken 1000 dolar için 1 gün bekledim ben )

request 24-hour cashout seçeniğinde ise %1 komisyon kesiyor ve size 48 saat içinde paranızı btc olarak yolluyor. Fakat diğelim 24. saatte yolladı btc yi o an btc kuru ne kadarsa o kadar btc yolluyor size.

Not olarak şunuda belirtiyim yukarda benim yaptığım hesap doğruymuş, cashout yaptıgınız miktardan daha fazla elinize para geçiyor. Türkiye btc yurtdışı btc makasından dolayı.

Son olarak Khaosss un bana yaptığı açıklamarıda buraya koyayım;

-İkiside birbirinden farklı.

Instant BTC cashout dediğim zaten Request Instant Cashout olan.
    Ben sürekli "Request Instant Cashout" kullanıyorum. Daha bir kaç gün önce 1000 dolar çektim, hiç de sorun yaşamadım. Orda sana kaç BTC geleceği yazıyor zaten. Sen instant BTC ile cekince direkt parayı gönderiyorlar. BTC deki kuyruga göre paribu BTC hesabına orda yazan tutar karsılıgında BTC, 30dk - 1 saat içerisinde geçiyor. Gerisini paribudan yapıyorsun zaten. Instant olanda BTC komisyonu %1 almıyorlar diye biliyorum. En azından bende almadılar hiç. Ne kadar cashout yapacaksınız?

Birde steamden ekle istersen daha rahat sorarsın. -

"Neyse hocam burdan yazıyım o zaman.

Request Instant Cashout kullanıyorum ben. Onda %1 komisyon yok. Yazıyor orda zaten bak, instant request cashout da carry no fee diye. Instant da BTC yi kaça aldıgın orda yazıyor bak. Diğerinde BTC nin o anki fiyatından %1 kesip yolluyorlar. Hesabını kendin ona göre yaparsın.

Instant aldıgında orda kaç btc alacagın yazıyor parantez içinde. O BTC 1-2 lira eksik olarak, o kadar da tutmaz da hesabına geçer. Paribu da hesabına geçtikten sonra gerisini ordan halledersin zaten.

Instant aldıgın zaman %1 komisyonu neden yok dersen. Zaten ordanki BTC fiyatı genel btc fiyatına nazaran kısmen %1 pahalıdır. Ama orda ne görürsen o fiyattan anında yollanır.

Diğerinde 24 saat içinde adamların yolladıgı anda BTC neyse o fiyattan gönderilir, %1 komisyon keserler.

En azındna benim bildiğim böyle dostum.
    "
  • Merhaba. 1% bitcoin kesintisi, paribudan TL'ye dönüştürme kesintisi, hesaba aktarım +3 TL ile 50 dolarını 25 dolara bile gelmeyecek şekilde alırsın.

Amacın bitcoin olarak tutmak ise eğer 50$ veya opskins bakiyesini BTC şeklinde çekmen MANTIKSIZ olacaktır.

Key olarak çekebilir, forumda key satabilir ve o bakiye ile paribuya aktararak paribudan BTC alabilirsin.

Tüm bunlar BİTCOİN İSTİYORSAN EĞER adı altında geçerli.

TL ise zaten tüm bakiyen ile 1.70-1.75$ şeklinde key olarak çekip key satarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 28 Kasım 2017; 0:37:49 >
  • Alla alla benim hesabımda mı yanlışlık var yoksa sizinkinde mi ?

50$ ın %1 kesintisi sonucunda 49.5 $ paribu hesabıma yatıyor.

49.5$ doların %0.4 kesintisi sonucunda 49,302$ yapıyor

3 lirada hesaba kesintisi diyip yuvarlasak 48 dolar civarlarında birşey geçiyor?

Birde şöyle bir mevzu var şuan opskinsde 1 btc : 9.901,70 dolar

güncel kurla çarparsak 9.901,70 x 3,9070 : 38 685 tl yapıyor. Fakat paribuda 1 btc 41 120TL yani burdanda bir değer artışı sözkonusu.

Tüm olayı btc olarak hesaplarsam

49.5 dolar şuan opskinsde 0.0050043422 btc ediyor
    paribu bu btc nin %0.4 nu kesiyor tl çevirmek için ; 0.0049843248 btc miz kaldı kesintiden sonra.
    bunuda paribunun güncel kuruyla çarparsak

0.0049843248 x 41 074 : 204.726 tl ediyor 3 lirayıda çıkartırrsak hesabımıza neet olarak 200 lira aktarılır. buda güncel kura göre

200 lira / 3,9070 : 51 dolar eder

bu hesaplarda nerde yanlışlık yapıyorum acaba ?

• Ben kendi işimi hallettim, forumda yeterli bilgi bulamadıgım için kendi başımdan geçenleri yazıyorum. Daha sonra belki birinin işine yarar.

Öncelikle Khaosss nickli abiye çok teşekkür ederim çok fazla yardımcı oldu.

Opskinste request instant cashout seçeneği ile paranız bitcoin olarak anında paribu,btcturk vs cüzdanınıza yatıyor. (minumum yatırma ücreti 250 dolar, tavsiyem 250 dolar şeklinde hesabınıza paranızı yatırmanız şeklinde. 250 dolar anında yatarken 1000 dolar için 1 gün bekledim ben )

request 24-hour cashout seçeniğinde ise %1 komisyon kesiyor ve size 48 saat içinde paranızı btc olarak yolluyor. Fakat diğelim 24. saatte yolladı btc yi o an btc kuru ne kadarsa o kadar btc yolluyor size.

Not olarak şunuda belirtiyim yukarda benim yaptığım hesap doğruymuş, cashout yaptıgınız miktardan daha fazla elinize para geçiyor. Türkiye btc yurtdışı btc makasından dolayı.

Son olarak Khaosss un bana yaptığı açıklamarıda buraya koyayım;

-İkiside birbirinden farklı.

Instant BTC cashout dediğim zaten Request Instant Cashout olan.
    Ben sürekli "Request Instant Cashout" kullanıyorum. Daha bir kaç gün önce 1000 dolar çektim, hiç de sorun yaşamadım. Orda sana kaç BTC geleceği yazıyor zaten. Sen instant BTC ile cekince direkt parayı gönderiyorlar. BTC deki kuyruga göre paribu BTC hesabına orda yazan tutar karsılıgında BTC, 30dk - 1 saat içerisinde geçiyor. Gerisini paribudan yapıyorsun zaten. Instant olanda BTC komisyonu %1 almıyorlar diye biliyorum. En azından bende almadılar hiç. Ne kadar cashout yapacaksınız?

Birde steamden ekle istersen daha rahat sorarsın. -

"Neyse hocam burdan yazıyım o zaman.

Request Instant Cashout kullanıyorum ben. Onda %1 komisyon yok. Yazıyor orda zaten bak, instant request cashout da carry no fee diye. Instant da BTC yi kaça aldıgın orda yazıyor bak. Diğerinde BTC nin o anki fiyatından %1 kesip yolluyorlar. Hesabını kendin ona göre yaparsın.

Instant aldıgında orda kaç btc alacagın yazıyor parantez içinde. O BTC 1-2 lira eksik olarak, o kadar da tutmaz da hesabına geçer. Paribu da hesabına geçtikten sonra gerisini ordan halledersin zaten.

Instant aldıgın zaman %1 komisyonu neden yok dersen. Zaten ordanki BTC fiyatı genel btc fiyatına nazaran kısmen %1 pahalıdır. Ama orda ne görürsen o fiyattan anında yollanır.

Diğerinde 24 saat içinde adamların yolladıgı anda BTC neyse o fiyattan gönderilir, %1 komisyon keserler.

En azındna benim bildiğim böyle dostum.
    "

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.