Merhaba yillar once bir miktar btc yi bianance hesabimda tutuyordum. Simdi baktim ve cekmek istiyorum. Fakat nasil cekilecegini bulamadim. Hesaptaki parayi cek deyince bana adres gibi bir sey soruyor fakat neyin adresi bu ? Yardimci olabilecek birisi varmi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Binance'deki kriptoparayı bir Türk borsasına gönderin. Göndereceğiniz kriptoparanın transfer ücreti yüksekse, Binance'de onu NEO, ALGO, XRP... gibi gönderim ücreti düşük olan bir coine çevirdikten sonra Türk borsasına gönderin. Türk borsasında kripto parayı TLye çevirip, banka hesabına çekebilirsiniz. Kriptoparayı Türk borsasına göndermeniz için, Türk borsasından parayı yatıracağınız adresi almanız gerekiyor. O aldığınız adrese Binance'den kriptoparayı göndereceksiniz, Türk borsasındaki hesabınıza geçecek. Bitexen.com'da hesap açın, takıldığınız yer olursa yardımcı olabilirm. Eğer bir Türk borsasında hesabınız varsa orada da bu işlemi aynı şekilde yapabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddencat -- 25 Kasım 2020; 12:58:51 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tieion Amastris -- 26 Kasım 2020; 15:43:32 > |
Yukarıda arkadaş daha kolay bir yolunu anlatmış onu deneyin, nasıl olduğunu ben bilmiyorum. Genel olarak borsadan borsaya kriptopara gönderme işlemi şöyle olur: Parayı göndermek istediğiniz borsadan hangi kriptoparayı gönderecekseniz onun adresini alırsınız. Bu adres size özeldir, bu adrese gönderilen kriptopara sizin hesabınıza yatar. Bitcoin gönderecekseniz Bitcoin adresi, başka bir kriptopara gönderecekseniz onun adresini almalısınız. Paranın bulunduğu borsadan para çekme kısmına girip, hangi kriptoparayı göndereceğinizi seçip, aldığınız adresi girersiniz, borsa o adrese kriptoparayı gönderir. Kriptopara ağındaki işlemleri madenciler yapar. Kriptopara gönderirken madencilere gönderim ücreti ödenir, bu sayede madenciler bu işten para kazanır. Ağ yoğun olduğunda gönderim ücreti artıyor.. Bazı kriptoparaların gönderim ücreti daha düşük ya da hiç olmayabiliyor. Bu yüzden eğer paranı azsa Bitcoin göndermek yerine, Neo göndermenizi öneririm. Bunu yapabilmek için borsadan Bitcoin'inizi Neo'ya çevirip, göndereceğiniz borsadan aldığınız Neo adresinize Neo'yu çekmek. Neo diğer borsadaki hesabınıza geçmiş olur. Bu borsadan Neo'yu TL'ye çevirip, banka hesabınıza çekebilirsiniz. |