Şimdi Ara

★ Oppo Rx17 Neo ★ ColorOS 6 Geldi! ★ ANA KONU ★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
23
Favori
100.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mYunus12 M kullanıcısına yanıt
    Eğer hiç açılmıyorsa birşey diyemeyeceğim. Açılıp kapansa yada oppo yazısında kalsa bir iki şey önerebilirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç açılmıyor reset tusu var mı alt üstde 2 küçük iğnelik yeri var ama hangisi reset 0 oldu sarjı acıyım dedim sart işareti gösterdi taktım bida hiç açılmadı
  • mYunus12 M kullanıcısına yanıt
    Sakın o deliklere birşey sokmayın. Onlar mikrofonlar. Mikrofonlara zarar verebşlşrsiniz. Reset kapama tuşu ile ses açma yada kısma düğmelerine aynı anda basınca oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç tuşu ile ses açma recovery modu güç tuşu ile ses kısma reset olsa gerek denemedim fakat androidlerin çoğu bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmış bulunuyorum. Telefonun artı ve eksiklerini yazmaya çalışacağım. Telefon genel olarak çok iyi durumda. Takılma tıkanma yok. Ekran ve ses çıkışı çok güzel durumda. Kamera çok güzel resimler çekiyor. Color os 5.2 arayüzü kullanıyor arayüz çok güzel fakat launcher olarak eksikleri var. Ekstra launcher ile giderilir ama insan ikinci bir uygulama yüklemek istemiyor. Bildirim geldiği zaman yukarıda simge görünmüyor. Yeniden başlatma menüsü yok. Sadece telefonu kapat seçeneği var. Şarj olarak gerçekten çok iyi. Özellikle ekran kısmına bayıldım diyebilirim. En sinir bozucu olay ise şu. Ekran parlaklığını oto yapmadığım halde güneşli ortamda kısıyor. İşlemci ve benzeri şeyleri takılmayın artık. Donanım tek başına işe yaramaz. Yazılım yönünde gerçekten çok başarılı davranmışlar. Tavsiye ederim. Telefon üzerinde kırılmaz cam yapışık olara çıkıyor kutudan. Ve içerinde çıkın kulaklık iyi. Bir de yetmemiş kılıf koymuşlar :) 10000 liraya telefon satıp hiçbirsey vermeyen firmalar da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinasil -- 7 Nisan 2019; 10:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ersinasil E kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz aramıza. Söylediklerinize katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar çok sessiz. Miiletin ön yargı ile yaklaşmayı bırakması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersinasil E kullanıcısına yanıt
    Hocam ön yargıdan ziyade dün cihazı media markta inceledim tmm güzel cihaz eyvallah ama 2800 tl de bu cihaza vermem ama veren arkadaşlarada saygı duyarım zira güzel cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 8 Nisan 2019; 18:39:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ersinasil

    Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza katılmış bulunuyorum. Telefonun artı ve eksiklerini yazmaya çalışacağım. Telefon genel olarak çok iyi durumda. Takılma tıkanma yok. Ekran ve ses çıkışı çok güzel durumda. Kamera çok güzel resimler çekiyor. Color os 5.2 arayüzü kullanıyor arayüz çok güzel fakat launcher olarak eksikleri var. Ekstra launcher ile giderilir ama insan ikinci bir uygulama yüklemek istemiyor. Bildirim geldiği zaman yukarıda simge görünmüyor. Yeniden başlatma menüsü yok. Sadece telefonu kapat seçeneği var. Şarj olarak gerçekten çok iyi. Özellikle ekran kısmına bayıldım diyebilirim. En sinir bozucu olay ise şu. Ekran parlaklığını oto yapmadığım halde güneşli ortamda kısıyor. İşlemci ve benzeri şeyleri takılmayın artık. Donanım tek başına işe yaramaz. Yazılım yönünde gerçekten çok başarılı davranmışlar. Tavsiye ederim. Telefon üzerinde kırılmaz cam yapışık olara çıkıyor kutudan. Ve içerinde çıkın kulaklık iyi. Bir de yetmemiş kılıf koymuşlar :) 10000 liraya telefon satıp hiçbirsey vermeyen firmalar da var.
    kısmet olursa bende alcam cihazı sormak istediğim bişey var.üzerinde gelen ekran filmimi yoksa kırılmaz cam mı?. bide bu telefona gcam uygulaması yükleyebilir miyiz. mesela redmi note 7 konsunda yüklemişler çok iyi sonuçlar almışlar




  • Ekran üzerindeki koruyucu cam değil. Jelatin tarzı birşey. Gcam uygulamasını kullanmadım bunla ilgili bir yorum yapamayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Bencede 2800 fazla 2200 tl bandında olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajınızı okudum. Renk moka kırmızı diye bir renk aldım. Gcam tool uygulamasını kurdum fakat ne işe yarıyor bilmiyorum. Beni yönlerirseniz program hakkında birşeyler söyleyebilirim.
    Edit.
    Yaptığım araştırmalarda gcam google camera nın kısatılması olduğunu öğrendim. Xda formunda oppo için gcam bulamadım . Normal apk lar hata veriyor. Apk nın düzenlenmesi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdem05 -- 8 Nisan 2019; 20:23:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murdem05

    Mesajınızı okudum. Renk moka kırmızı diye bir renk aldım. Gcam tool uygulamasını kurdum fakat ne işe yarıyor bilmiyorum. Beni yönlerirseniz program hakkında birşeyler söyleyebilirim.
    Edit.
    Yaptığım araştırmalarda gcam google camera nın kısatılması olduğunu öğrendim. Xda formunda oppo için gcam bulamadım . Normal apk lar hata veriyor. Apk nın düzenlenmesi gerekiyor.
    çok sağol hocam işte o gcam uygulaması daha iyi çekiyormuş düşük ışıkta falan.şu an için oppo ya yüklenemez demi?
  • Bir kaç tane Google camera apk yükledim olmadı. Xda sitesinde oppo telefonlar yok. Bu yüzden şuan için bildiğim yüklenmiyor.
    Birde şunu belirtmek isterim. Redmi note 7 telefonunda 48mp güzel kameralar var. Uygulama ile çekim kalitesi artar mutlaka fakat ne kadar etki eder orası tartışılır.
    Bunun dışında cihazımız biraz pahalı. Fiyatı 2300 bandında olsa harika olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gcam o kadar mükemmel bi program değil. Yüklemek için rot lazım. Artı kendi kamerası yeterli düzeyde bence. Arkadaşlar bazı eksikler var evet. Bunun düzelmesi için geri bildirim göndermeniz gerekiyor. Ufak tefek yazılım eksikleri var. Ve güvenliği gereksiz derece de abartmışlar bence. Avast ve 360 güvenlik ile korunuyor telefon. Geliştirici seçeneğini acıyorum hemen yukarıda uyarı çıkıyor kapat diye. Ve kapatana kadar o yazı gitmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Evet fazla. Ama bu oppo un suçu değil ki. Malesef ülkemiz de alınan saçma vergiler yüzünden bu fiyata. Bugün ülkemizde 10000 liraya telefon satılıyor. Çok komik bir olaya bu. Sonuçta telefon alıyoruz araba değil. Yazık gerçekten yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela herkesin dilinde samsung. Ama samsung tiksindirdi artık. Hep aynı arayüz aynı ayarlar. Görsellik namına hiçbirsey yok. Hele beyaz yerine sarı olan ekran kısmını saymıyorum bile. Diyeceksiniz ki ee bunun ekranı da samsung a ait. Evet ama yazılım ile nelerin fark ettiğini görüyoruz. Tekrar söylüyorum herşey yüksek Ram ve işlemci demek değildir. Hiç sevmediğim halde örnek vermek gerekirse iphone mesela. Çalışma hızına bakın donanıma bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Oppo gerçekten donanıma değil yazılım a önem vermiş ki bunu da çok iyi şekilde yapmış. Bi şu telefonu gm 9 ile filan kıyaslama yapıyorlar ya iyice deli oluyorum. Yahu arkadaşlar iki telefonu alın şöyle bi yanyana koyup bakın. Ekran farkı göreceksiniz. Hele ne kadar çürük bi yapı da olduğunu saymıyorum bile. Genaral mobile önce bi arayüz yapmayı öğrensin. Milleti kandırıyorlar bi de yerli filan diye. Neyi yerli bi bilsem. İşlemci mi sana ait Ram mi sana ait. Ekranı mi sen ürettin. Tasarımı bile toplama bilgisayarlar gibi her modelden bir lokma alınmış çakma bi telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinasil -- 9 Nisan 2019; 10:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2hafta önce teknosa ya iphone 8 plus almak için gidip , satıcının yönlendirmesiyle bu modeli alarak çıktım. yaklaşık 3 aydır araştırıyorum ve huawei p20 pro ve 8 plus arasında kalmıştım ama fiyatları bütçem için çok fazla geldi. bence fiyatına göre özellikleri iyi. kısaca çok hızlı yüz tanıma, 128 gb hdd ile bence segmentindeki diğer markalara göre üst, kamerası harika bence ; benim için en önemli noktası. pili oldukça iyi. yazılımı sade ve donma yapmadı şimdilik,kutusundan kılıfının çıkması güzel oldu ama en efsanesi de kulaklığının çok başarılı olması. ne yazık ki 1 ay önce sennheiser dan 250 liraya kulaklık almıştım ondan bile daha iyi.
    yıllardır samsung kullanıyorum ve resmen ruh sağlığımı bozmuştu, üstüne ilaç gibi geldi ama aklımda hep bir şüphe acaba ne zaman donacak, ne zaman bozulacak? inşallah uzun vadede rahat ettirir. parça fiyatları da çok düşük, bu da güven veriyor. bu arada macbook kullanıyorum, kablo aracılığıyla hemen bağlanıyor, samsung bu konuda da sıkıntılıydı baya uğraştırıyodu. bu da benim için iyi oldu. acaba hata mı ettim huawei mi alsaydım falan sorusu h ala beynimi kemiriyor ama burdaki yorumları okuyunca açıkçası içime su serpildi biraz.şimdi soruna gelecek olursak
    karşılaştığım tek sorun instagramda storyler ekrandan taşıyor. yazıların başlarını ve sonlarını okuyamıyorum. sizde de var mı arkadaşlar bu sorun? nasıl düzeltebilirim. şimdiden teşekkürler...




  • Bu telefon çift hatlı mı yoksa tek hatlı mı satılıyor? Almak istediğim telefonlar arasında bu model tek hatlı ise eleyip tekrardan xiaomi Red mi note 7 ye yöneleceğim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift hatlı ama ülkemizde destek vermiyor diye biliyorum. Eski bi xiaomi fanatiği olarak söylüyorum sakın bulaşma xiaomi marka telefona. Ghost scren olayı başa bela oldu. Nerdeyse yeni modellerin hrpsinde var. Mi 8 de yok diye biliyorum sadece o da oled ekran kullandığı için. Instagram da tasma olayı var evet. Ekran çözünürlüğü den kaynaklanıyor. Yazılım ile giderilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.