Şimdi Ara

Oppo Reno 2z vs Xiaomi Mi Note 10 Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3500 TL maksimum verebileceğim fiyatlar bu fiyatlarda ise bu iki telefon gözüme çarptı telefonlar hakkında bilgim fazla olmadığı için yardım bekliyorum.Benim için oyun performansının çok bir önemi yok 3-4 sene kullanmak ve fotoğraf performansı arıyorum.İzlediğim videolarda pek aydınlanamadım.


    EDİT : Mi 10 Lite elime ulaştı ilk izlenimlere gelirsek telefon çok ağır ama oturaklı bir duruşu var kamerası güzel benim telefon aşırı eski bir model olduğu için şimdiki telefonlarla karşılaştıramıyorum.Parmak izi okuyucusu güzel hızlı çalışıyor denilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 6 Temmuz 2020; 11:58:7 >



  • up
  • Mi note 10 lite daha iyi bir telefon bence. Her ne kadar oyun oynamasanız da uzun yıllar kullanma istediğinden ötürü işlemci yine önemli bir unsur. Ekran kalitesi olarak ve pil ömründe de note10lite daha başarılı. Kameralarını çok bilmiyorum ancak oppo genelde daha iyi işler resimleri, mi note 10un sensörü daha iyi, büyük ihtimalle denklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    hocam realme 6 pro mu yoksa 10 lite mı ?
  • Bu fiyat civarına bende cihaz bakıyorum note 10 lite dışında tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben oled ekran ve daha büyük pil için mi note 10 lite tercih ederdim. Realme 6 pro da oldukça başarılı bir telefon ama bu kadar para edeceğini düşünmüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama 10 lite sd kart slotu yok ayrıca ram 6. Realme pro6 8gb ram var ayrıyeten sd slotta var kamera olarak karşılaştırırsak 6pro önde götürüyor. Size fiyat konusunda katılıyorum 3200tllerde olması lazım
  • Hocam sanırım 128liği ile 64lüğü fiyat olarak kafa kafayı mi note10 lite ın. 100 150 lira fark olması lazım. 128 yetecektir bence benim gibi 84gb müzik arşivi taşımıyorsanız.
    Kamera olarak bbk telefonları daha iyi işliyor görüntüyü bu bir gerçek, tabi ben pek telefon kamerası kullanmayı sevmediğim için bunu göz önünde bulundurmadım. Tabi bu kamera farkından ötürü tercih realme ye kayar mı emin değilim, fotoğraf örneklerine bakmak lazım
    Pratikte şu an 6 ile 8in pek farkı olduğunu düşünmüyorum. Eski cihazımda (oneplus) 8gb ram vardı ve iyi ki 6/64 yerine 8/128 almışım dedirtmedi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd kart slotuna bende çok takıntılıydım yine de aldım 128gb doldur doldur bitmez diye düşünüyorum.
  • LELEB kullanıcısına yanıt
    Hocam ben biteceğini düşünüyorum. Aldığım telefonu min 5 sene kullanırım bu kadar sene içinde google play uygulamaların boyutu büyüyecek daha farklılaşacak illaki. Ondan dolayı kesinlikle aldığım telefonun slotu olması lazım. Bulut işlerini pek sevmiyorum veya driver
  • bende öyleyim hocam 4-5 sene sömürmeden bırakmam eski telefonumdaki güzel özellikleri bile son iki senede keşfetmiştim :D ama şöyle bir olay yapabilirsin çok arada kalıyorsan pcye aktarırsın fazlalaştıkça bence 128gb baya yeterli %5 dolu olarak geliyor telefon yaklaşık 120 gb boşluğu var eğer google play uygulamaları 10 gb falan olmazsa alınır ama 64gb olana bulaşmayın derim sıkıntı yaratabilir.
  • LELEB kullanıcısına yanıt
    eyv hocam. Realme 6pro hakkında ki düşünceniz nedir??
  • Hocam aralarında aman aman fark yok bence canınız hangisini istiyorsa onu alın sd kart desteği de var kafa karıştırıyor diyebiliriz aradaki detaylar.Telefondan maksimum beklenti zaten güzel ekran ve iyi fotoğraf olmalı gerçekte inceleme şansınız varsa ikisininde detaylarına bakıp alabilirsiniz.Ben uzun zamandır yeni telefon kullanmamıştım çok büyük bir fark göremedim şahsen hatta parmak izi kötü bile diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 7 Temmuz 2020; 9:21:32 >
  • Mi note 10 liteyi araştırdıysan zaten kronik sensör arızalı olduğunu biliyosundur. Bu sebepten fiyatı birden aşağı çektiler kısa vadede umursamazsınız ama uzun vadede can sıkar. En güzeli baştan uğraşmamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakınlık sensöründen bahsediyorsanız evet sıkıntılı ama bu aşırı dert edici bir sorun mu tartışılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.