Şimdi Ara

Oppo find7 .. oneplus .. xiomi mi3 .. meizu mx3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • New BLU Life Pure XL L260L ... Oppo find7 .. oneplus .. xiomi mi3 .. meizu mx3 gibi telefonlari parasi olupta temin edemedigi icin alamayan kullanicilar icin siz degerli donanim haber takipcileri icin on talep toplamak istiyorum turkiyedeki fiyatlari dusunurseniz cinde populer olan cihazlar turkiyedeki kullanmak isteyenler icin araci oluyorum ? varmi su telefon olsaydi alirdim diyenler?fiyatlara cihaz kayit ucreti dahil degildir.telefonlarin hepsi unlocked olarak geliyor turkiyede calisirmi diye dusunmenize gerek yok hepsi calisiyor ve satici degilim sacma sapan sorular sormayiniz. talepler dogrultusunda cihazlari temin edicem cihazlarin ozelliklerini kullanmak isteyen internetten bulabilir.

oppo find7 32 gb 1700 tl
    oneplus 64 gb 1500 tl
    New BLU Life Pure XL L260L 32GB 1100 tl
    Xiaomi Mi3 16gb 1000 tl
    Meizu MX3 16gb 1000 tl
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam dönüş tarihiniz nedir birde fiyatlarınız net mi indirim olursa oppo find 7 almak için takip
  • Mlais Note Pro getirme imkanınız varmıdır hocam ?
  • One plus fiyati iki tane icin herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

New BLU Life Pure XL L260L ... Oppo find7 .. oneplus .. xiomi mi3 .. meizu mx3 gibi telefonlari parasi olupta temin edemedigi icin alamayan kullanicilar icin siz degerli donanim haber takipcileri icin on talep toplamak istiyorum turkiyedeki fiyatlari dusunurseniz cinde populer olan cihazlar turkiyedeki kullanmak isteyenler icin araci oluyorum ? varmi su telefon olsaydi alirdim diyenler?fiyatlara cihaz kayit ucreti dahil degildir.telefonlarin hepsi unlocked olarak geliyor turkiyede calisirmi diye dusunmenize gerek yok hepsi calisiyor ve satici degilim sacma sapan sorular sormayiniz. talepler dogrultusunda cihazlari temin edicem cihazlarin ozelliklerini kullanmak isteyen internetten bulabilir.

oppo find7 32 gb 1700 tl
    oneplus 64 gb 1500 tl
    New BLU Life Pure XL L260L 32GB 1100 tl
    Xiaomi Mi3 16gb 1000 tl
    Meizu MX3 16gb 1000 tl
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

oppo find7 400 dolar birden 1700 tl olmus cüzzi miktar kar koysan bukar olmaz
    one plus one 350 dolar 750 tl burda 1500tl kendini ikiye katlamıs kara bak oda iyimiş
    xioami mi3 64gb çindeki arkadaş konusu forumda var aşşalara bakarsan görürsün 900 tl satıyor sen 16gb 1000tl demişin
    son telefon hakkında bilgimyok
    Sonuc kardeşim biz enayi deiliz kusura bakma

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Evet siparis verebiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Taleplere gore tarihimi ayarlicam en gec 1 ay icinde belli olucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tertemiz Redmi Note 7s
    5 yıl önce açıldı
    thl t6pro rom
    11 yıl önce açıldı
    Huawei P9 Lite
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jin_paci kullanıcısına yanıt
    Ben ilanimda acikca yazdim bu is meslefim degil parasi olupta alamayan icin firsat.polomige girmek istemiyorum ben cine gidip almiyorum bende siparis veriyorum sitelerden banada fiyat ekliyolar kolaymi saniyosun sen bunlarin temin esiliaini turkiyey gelmek bile 1600 dolar ucak bileti ebayilik degil bu bana gore

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

Ben ilanimda acikca yazdim bu is meslefim degil parasi olupta alamayan icin firsat.polomige girmek istemiyorum ben cine gidip almiyorum bende siparis veriyorum sitelerden banada fiyat ekliyolar kolaymi saniyosun sen bunlarin temin esiliaini turkiyey gelmek bile 1600 dolar ucak bileti ebayilik degil bu bana gore

Onu bile yapsan bu fiyatlara gelmez telefonlar hayırlı satışlar sana İnşllah satarsın bişeyler.
  • 250 tl de kayıt parası versek oneplus one oldu bize 1750. Gidip G3 alayım ben.
  • fiyatlar da çok iyiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.