Şimdi Ara

Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU] (125. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil2 iOS
5 sn
3.132
Cevap
94
Favori
151.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #12
Giriş

Aynen. Bu arkadaş farklı dakikalarda hemen hemen aynı mekanlarda video çekmiş. Bazı telefon inceleme videolarında ise sıralama daha düzenli olabiliyor, ama bu iki telefonun inceleme videosunda sıralama çok düzenli olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarfacetony85 -- 6 Nisan 2026; 14:16:3 >

Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU]

Benimde hoşuma gitti, ama tanımlayamadım, tam dediğiniz cuk oturuyor bence de 😁 old school, retro bir havası olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Set üstü ocak tasarımında, bazıları çamaşır makinesi de diyor bu kamera adasıyla max yapılabilecek tasarım bu bence bende çok beğendim. Trye gelmese bile globali kesin alınır zaten mayısda anca gelir kapanmadan 16 ay kullanılır sonrasına bakılır bir şekilde :)

Tasarım özgün, kabul ediyorum ama daha ilk görüşte kılıfa benzeten bir tek benim sanırım.Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU] 

😂 Aynen ben de diyorum set üstü 4 lu Ocak gibi , hala uzağım, ama renkler ve kullandıkları materyal ile hoş bir havası olmuş, hasselbad yazısı ile Beraber.

Görünüm retroyu andırıyor ama renklerde bu kameradan ilham almışlar

@siteamsorunsali

Sızıntılara göre bu modelin Hasselblad Edition olması bekleniyor. Ne kadar doğru olduğu henüz net değil, bunu ancak cihaz tanıtıldığında göreceğiz. Fakat standart versiyonun renk konfigürasyonuna uymadığı için büyük ihtimalle doğru. Hasselblad versiyonun 16 GB RAM ve 1 TB depolama ile geleceği söylendi. Telefonun sadece özel bir sürüm olmasıyla kalmayıp, Hasselblad’a özel bir kit ile birlikte sunulacağı; hatta bu kitin standart X9 Ultra’dan farklı olacağı da iddialar arasında.

Fiyat tarafında ise sızdırılan bilgilere göre Hasselblad Edition’ın en az 10 bin Çin yuanı seviyesinde olacağı söyleniyor. Bu nedenle Türkiye’ye resmi olarak gelmesini pek olası görmüyorum. X300 Ultra’nın bile üst konfigürasyonlarının ve kitli versiyonlarının Avrupada en az 2000 € seviyesinde olacağı ifade ediliyor; önümüzdeki haftalarda satışa çıktığında bu da netleşir.

X9U standart versiyonun X300U ya benzer bir fiyatlandırmaya sahip olacağını düşünüyorum. X300 Ultra’nın 12/512 versiyonu 7500 yuan, 16/512 versiyonu ise 8000 yuan civarında. Buna göre Türkiye’de yaklaşık 110 bin TL bandında konumlanması muhtemel. Tabi satılırsa. X300 Pro, Oppo Find X9 Pro'nun çıkış fiyatı ise 6 bin yuandı.

Buradan kendime geri sayım ayarlamıştım, merak edenler favorilere alıp ne zaman olacağına bakabilir.

• darkthepro D kullanıcısına yanıt

Güzel bilgiler teşekkür ederim. Dediğin gayet mantıklı gibi duruyor. Eğer özel bir sürümse daha büyük ihtimal Xiaomi Leica edition gibi Çin'e özel yaparlar. Bu durum biraz üzdü.

Lakin ben özel sürümün 10 bin Yuan olacağını düşünmüyorum. X300 ultra nın tüm kitlerle birlikte açıklanan fiyatı 12 bin yuandı yanlış hatırlamıyorsam. Biraz hayal ama özel edisyonu hem tr ye gelse hem de 120 bin e çıksa ne güzel olurdu  

Rica ederim, gördükçe paylaşıyorum tabi ne kadar doğrudur bir garantisi yok :D. Sızıntılarda gördüğüm üç farklı versiyondan vardı:

1. Standart model (global dendi)
    2. Uydu destekli model (belirli açıklama yok)
    3. Hasselblad versiyonu (belirli açıklama yok)

Uydu destekli olan kesin Çine özel olur ama dediğiniz gibi Hasselblad de Xiaomi’nin Leica Edition cihazları gibi sadece Çin’e özel olabilir; çünkü bu konuda henüz kesin bir bilgi paylaşılmış değil. Ayrıca bu kadar pahalı bir telefonun global pazarda çok geniş bir alıcı kitlesi bulamaması da muhtemel. Öte yandan çoğu ülkede kullanıcılar cihazı doğrudan Çin’den sipariş edebiliyor; bizim yaşadığımız gibi ciddi gümrük sorunları yok. Bence fiyatı düşük tutmak adına Standart model ve kit gönderirler, kitsiz fiyat 1600€ olur kitle birlikte 2000 e ulaşabilir. Tek versiyon yollarlar oda 16 / 512 olur.

Standart versiyonların sızıntılarını daha önce paylaşmıştım. Hatta Hasselblad Edition’da titanyum çerçeve olacağı söyleniyordu. Bunlar standart olan dendi

Artık hangisi doğru çıkınca birlikte izleriz.

Zaten sızıntılarda fiyat için “en az” seviyeler konuşuluyordu; hatta kitsiz hali 10000 yuan olabilir. Tabii sızıntılar her zaman doğru çıkmayabiliyor. Örneğin X300 Ultra için başlangıç fiyatının 8000 yuan olacağı söylenmişti ama 7000 yuan’dan çıktı. Fakat kitli fiyatı doğru.

Weibodan:

Şuan X9U telefonun özellik bazında onaylanan sızıntısı cihazın 2K ekran ve 144hz sunacağı, normalde 1.5k ve 120hz de olabilir deniyordu. Tabi bu batarya açısından ne kadar iyidir tartışılır çünkü 1.5k ve 120hz den yükseltme olacak ama belki ekran materyali ile dengelerler.

Şimdi ise insanların merak ettiği 3 konu var.

1. Titreşim motoru daha iyi olacak deniyor ama doğru mu bilinmiyor
    2. Aynı şey hoparlör için de söylendi, daha iyi ses kalitesi vaad ediyor dendi
    3. İse ekran materyali, X3 deniyor fakat X300U gibi Q10+ da kullanması muhtemel deniyor fakat bu yine globalde biraz karışık çünkü patent kavgaları yüzünden global e X300 de X9U da Samsung E8 ile gelebilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 6 Nisan 2026; 21:17:57 >

• Amazon'dan sipariş verdiğim, bahsedilen Silikon Lansman Kılıf bu şekilde görünmekte.

• scarfacetony85 kullanıcısına yanıt

link paylaşır mısınız?

Gayet sade ve şık görünüyor. Ben bundan göremedim. Şu kamera kısmı kapaklı olandan sipariş vermiştim henüz gelmedi. Link varsa bundan da alalım. Malum kılıf bulmak ciddi sorun

Şeffafı yokmudur :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba, Hocam geçen hafta Perşembe sipariş vermiştim. Kılıf gelmeden yorum yapmayım demiştim. Kargo dün geldi, kılıfı fikir olması açısından görsellerini paylaştım fakat aldığım linkteki kılıf tükenmiş malesef

https://www.amazon.com.tr/dp/B0GVJG1SSZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

@drdilmen

Merhaba, geçen hafta Perşembe sipariş vermiştim. Kılıf gelmeden yorum yapmayım demiştim. Kargo dün geldi, kılıfı fikir olması açısından paylaştım fakat aldığım linkteki kılıf tükenmiş malesef. Kılıflar sınırlı sayıda 10-20 adet satışa çıkıyor muhtemelen. Perşembe sipariş vermiştim, Cuma günü linke tekrardan tıkladığımda son 5 ürün ibaresini görmüştüm. Telefon çok hoş güzel ama ayrıca kılıf bulmak bahsettiğiniz gibi çok büyük sıkıntı. Temu alışverişe açılsa da dilediğimiz kılıftan sipariş verebilsek.

Oppo Find X9 / Oppo Find X9 Pro [ANA KONU]amazon
    Oppo Find X9 Pro İle Uyumlu Yüksek Kalite Silikon Lansman Kılıf
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0GVJG1SSZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

@maldeğneği

Yukarıdaki arkadaşlara da bahsettiğim gibi, X9 Pro için ayrıca kılıf bulmak büyük sıkıntı ne yazık ki. Şeffaf kılfı da 23 Şubat'ta hepsiburada'dan sipariş vermiştim, o da birkaç gün sonra hemen tükenmişti. Şu an detaylı bir şekilde araştırdım, şu an şeffaf kılıf hiçbir sitede mevcut değil.

Amazon'dan aratınca şeffaf bir kılıf çıkmakta ama o kılıf Oppo Find X9 Pro için değil düz Find X9 için, yanlışlıkla X9 Pro için yanlışlıkla sipariş verenler olmuş kılıf x9 proya küçük geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarfacetony85 -- 7 Nisan 2026; 14:22:48 >

• hakankarli kullanıcısına yanıt

Yok ya hocam, ne olursa olsun herhangi bir telefon kamerası için fuji satılmaz gibi sanki.

Yok hocam yanlış anlaşıldım, ben hasselblad makine için satarım dedim. Ama sonradan baktım fiyataina, sadece body 7100€. Sadece Fuji seti değil baya bir şeyi satmam gerekebilir

telegram
    ColorOS System Apps Updates
    https://t.me/Coloros16Apps

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.