Şimdi Ara

Oppo BDP 93-95-103-105-203-205 kullanıcıları bilgi paylaşım alanı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.803
Cevap
34
Favori
153.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

@Enerji78
    Projektör şuan için erken, ama aklımda her zaman.

Oppo network üzerinden .mkv .avi .divx **** vs. bütün dosyaları oynatıyor. Sadece ağ üzerinden eriştiği HDD üzerindeki menülü bluray filmleri açmıyor. Ama illa menülü olmasın diyorsak mpeq dosyalarını çalıştırarakta izlenebiliyor. Ape dosyası hiç olmadığı için denemedim. Sahi ape dosyası nedir? Belkide açıyordur ama ben bilemedim şimdi formatı nedir.

Bilgi için teşekkürler. Menü'lü olması çok problem değil bence. Önemli olan görüntü ve ses kalitesi. Gördüğüm kadarıyla 32 bit DAC stereo için büyük avantaj.

APE aynı FLAC gibi kayıpsız müzik dosyası sıkıştırma formatı.

Tam açıklaması şöyle:
    The APE file type is primarily associated with 'Monkey's Audio' by Matthew T. Ashland. Monkey’s Audio is a way to compress digital music. Unlike traditional methods that permanently discard quality to save space, Monkey’s Audio only makes perfect, bit-for-bit copies of your music.

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla ape uzantılı olanları destekliyor bdp-95
    TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb

• quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Bildiğim kadarıyla ape uzantılı olanları destekliyor bdp-95

Alıntıları Göster
    95 te ne maharetliymiş yahuuu
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

95 te ne maharetliymiş yahuuu

Bencede. Alışveriş listesine almak lazım gibi görünüyor.
    A/V Sistem: Samsung 75’’ QLED TV / Panasonic PT-AT6000E Projeksiyon / Projektorpark 235x132 Gold (Motorlu) / Sonic Frontiers Line 1 Pre-Amp. / Vincent SP-T800 Power Amp. / Yamaha RX-V2067 AVR / Apple TV 4K / Allo USB Bridge Signature / Gustard X16 DAC / D-Smart HD PVR / Turkcell TV+ / Monster Power Center HTS-5100 / Logitech Harmony Utimate Remote / Speaker (Front: Monitor Audio PL200 - Cen.: Wharfedale Jade C2 - Surr.: Focal Sib Jet Black - Sub.: ....) / Kablolar (Speaker: Van den Hul, TTAF - HDMI: Chord, Paugge - Interconnect: Wireworld, Oehlbach, TTAF - Power: Lookab Optirius) / Truenas PC / APC SUA-1000i Smart-UPS
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

tekrar hayırlı olsun Ali,bu opponun Video Signal D/A Converter bilgisini bulamadım... ? Mhz / ? bit biliyormusun. Ya da manuelinde yazıyor mu?

manualinde göremedim Serdar, bir araştırayım bakalım

Aşağıda ki linkte ; 12bit / 148.5MHz bilgisine ulaştım,

http://www.blu-ray.com/OPPO-BDP-95/25758/?show=specs

• quote:

quote:

quote:

tekrar hayırlı olsun Ali,bu opponun Video Signal D/A Converter bilgisini bulamadım... ? Mhz / ? bit biliyormusun. Ya da manuelinde yazıyor mu?

manualinde göremedim Serdar, bir araştırayım bakalım

Aşağıda ki linkte ; 12bit / 148.5MHz bilgisine ulaştım,

http://www.blu-ray.com/OPPO-BDP-95/25758/?show=specs

Alıntıları Göster
    O zaman içimden şunu söylemek geliyor....
    Ne olurdu şu LX91 e 3D gelseydi
    TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb

• quote:

O zaman içimden şunu söylemek geliyor....
    Ne olurdu şu LX91 e 3D gelseydi

Alıntıları Göster
    senin susano 3d yi destekliyor mu refik? perden 3d ye uyum gerekiyor mu?
    yoksa sen panasonic le birlikte avr ve perde değişimi de yapacak gibi görünüyorsun, doğru mu?
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

senin susano 3d yi destekliyor mu refik? perden 3d ye uyum gerekiyor mu?
    yoksa sen panasonic le birlikte avr ve perde değişimi de yapacak gibi görünüyorsun, doğru mu?

Alıntıları Göster
    AVR değiştirmeye gerek yok.
    Görüntüyü projeksiyona playerdan alırız olur biter.
    Perde değişimi elzem değil.
    3D de lumen kaybından dolayı 3D ler için gümüş perde daha iyi diyorlar ama o da bir dünya para..
    Benim odada perdem yeterli olur diye düşünüyorum.
    Yanılmıyorsam...

• quote:

AVR değiştirmeye gerek yok.
    Görüntüyü projeksiyona playerdan alırız olur biter.
    Perde değişimi elzem değil.
    3D de lumen kaybından dolayı 3D ler için gümüş perde daha iyi diyorlar ama o da bir dünya para..
    Benim odada perdem yeterli olur diye düşünüyorum.
    Yanılmıyorsam...

Alıntıları Göster
    Susano değiştirilir mi yaw?
  • quote:

Susano değiştirilir mi yaw?

Alıntıları Göster
    Değiştirilir, susano mk2 çıkarsa onunla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

O zaman işin şekli değişir tabii ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

O zaman işin şekli değişir tabii ki

Alıntıları Göster
    Ohoooooo

Daha Susano Mk2 çıkacak..
    Birisi alacak...
    Uygun bir fiyata satacak da....
    Biz de alıcaz...

• quote:

Ohoooooo

Daha Susano Mk2 çıkacak..
    Birisi alacak...
    Uygun bir fiyata satacak da....
    Biz de alıcaz...

Alıntıları Göster
    Bugün Nuri 'de Oppo ve Cambridge 'i test ettik. Kısaca söylemek gerekirse her ikiside oldukça başarılı playerlar . Tahmin ettiğim gibi Oppo oldukça detaylı bir sound üretiyor keskin bir ses ancak alt frekanslar 'da bir o kadar dolgun. Cambridge de hemen hemen aynı derecede alt frekans üretse de üst frekanslarda daha kapalı bir sunum sergiledi ancak bu da onun klas bir player olmadığı anlamına gelmez.

Benim en çok dikkatimi çeken şey ise bu playerların her ikisinin de Buttkicker 'a çok daha tutarlı sinyal göndermelerinden olsa gerek daha naturel titreşimler üretmesini sağlamasıydı.

Nuri 'de Oppo'ya karar kıldı. Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Bugün Nuri 'de Oppo ve Cambridge 'i test ettik. Kısaca söylemek gerekirse her ikiside oldukça başarılı playerlar . Tahmin ettiğim gibi Oppo oldukça detaylı bir sound üretiyor keskin bir ses ancak alt frekanslar 'da bir o kadar dolgun. Cambridge de hemen hemen aynı derecede alt frekans üretse de üst frekanslarda daha kapalı bir sunum sergiledi ancak bu da onun klas bir player olmadığı anlamına gelmez.

Benim en çok dikkatimi çeken şey ise bu playerların her ikisinin de Buttkicker 'a çok daha tutarlı sinyal göndermelerinden olsa gerek daha naturel titreşimler üretmesini sağlamasıydı.

Nuri 'de Oppo'ya karar kıldı. Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim

Alıntıları Göster
    güzel inceleme teşekkür ederiz. cambridge diyenler şöyle bir buyursunlar.

edit: pardon @nuri baras topiği sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 3 Aralık 2011; 20:42:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

güzel inceleme teşekkür ederiz. cambridge diyenler şöyle bir buyursunlar.

edit: pardon @nuri baras topiği sandım.

Alıntıları Göster
    Altuğ bey,

Trafik sizinle ve maxvel ile tanışmamıza engel oldu. İnşallah başka bir zamana.

• quote:

Altuğ bey,

Alıntıları Göster
    Ben de sizlerle tanışmak isterdim ama erken ayrılmak zorunda kaldım. Bir dahaki sefere 3D ziyafeti için Nuri misafirperverliğini gösterir Bir araya geliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Ben de sizlerle tanışmak isterdim ama erken ayrılmak zorunda kaldım. Bir dahaki sefere 3D ziyafeti için Nuri misafirperverliğini gösterir Bir araya geliriz

Alıntıları Göster
    Nuri her zaman misafirperver, yeterki sizler ve bizler gelelim. :)

• Gonuller bir olsun birgun tanisiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&amp;K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&amp;K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb
  • quote:

Altuğ bey,

Sayın by@li, bu kez tanışmak kısmet olmadı. İlk fırsatta tanışma konusunu hallederiz inşallah...

Gonuller bir olsun birgun tanisiriz.

Kısa süreli olsa da tanıştım Refik kardeşimle ... Söylediğin gibi Gönüller bir olsun ...

Orijinalden alıntı: max-well

quote:

Gonuller bir olsun birgun tanisiriz.

Kısa süreli olsa da tanıştım Refik kardeşimle ... Söylediğin gibi Gönüller bir olsun ...

Alıntıları Göster
    OPPO BD95 usb hdd yada networkden açılan m2ts dosyalarının harici - dahili altyazı senkronizasyonu font büyüklüğü, font konumu, oynayan filmin ses değişimi m2ts ve mkv dosyalarında sorun çıkartıyormu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.