Şimdi Ara

Opet'te Chippin'le 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemene 50 TL'ye varan fayda (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
27
Favori
19.812
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana da 2 kere 30 TL chippin puan diye bildirim geldi uygulama işine girdim öyle bir şey görünmüyor. Ne ola ki bu Opet'te Chippin'le 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemene 50 TL'ye varan fayda 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mexalon M kullanıcısına yanıt
    Hocam bir önceki kampanyaya da katılmıştım 32tl kazandın bildirimi gelmesine rağmen uygulama ekranında 1tl görünüyordu. İkinci kez kampanyadan fadalanacağımda istasyon görevlisi 32tlniz var dedi kullanmadım. Bir 32tl daha yüklendi. Hemen peşine 100tl lik aldım toplam 64tl sini pıanla ödeyip 36tl yi kartla ödedim. Özet olarak uygulamada görünmese de istasyonda görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real_Spawn

Arkadaşlar, ben chippin mobil ödeme ile geçen ay da bu ay da 200 tl yakıt aldım, 30 tl opet puan anında geliyor ama 20 tl worldpuan gelmiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım olumsuz dönüş oldu. Worldmobil den kampanyaya da katılım sağladım. Chippinde sanal kart tanımlı. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Mobilden kampanyaya katıldınız değil mi? Ben ödeme tuşuna bastığımda onay mesajı gelmeden 20tl woldpuan yüklenecek mesajı geldi. Eğer uygulamadan katıldıysanız ve yüklenmediyse ekran görüntüsü alarak şikayetvar a yazın; bana benzer başka bir durum için yardımcı olmuşlardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    Evet katıldım, herşey olması gerektiği gibi ama 20₺ puan gelmedi maalesef. Uğraşmaya değer mi o da ayrı bir konu tabi ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yani ben şimdi bir kere 30 TL chippin puan aldım yine 2.kez 300 TL alayım mı direk gelecek mi? Size bunu yazarken yine bildirim geldi ss atıyorum Opet'te Chippin'le 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemene 50 TL'ye varan fayda Opet'te Chippin'le 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemene 50 TL'ye varan fayda

• Real_Spawn R kullanıcısına yanıt
    Bende de yatmadı

Aynı sorun bende de var hocam. Kayıt açtım. Güya işlem chippin üzerinden gerçekleşmemiş. Bu yüzden Red geldi. Ancak yaptığım işlem chippin hesap hareketlerinde görünüyor.Kartım chipibe tanımlı. Telefonda başka ödeyecek uygulama da kurulu değil. Opet, vb. Yapı kredi salladı galiba. Yeniden kayıt açtım biraz şikayet ve sitem dolu. Cevap gelmedi daha.

• mexalon M kullanıcısına yanıt

Evet 2 defa 30, toplam 60 kqzanılabiliyor. Puanı kullanırken de cep nunarasına yüklendiğinden kasada cep no söyleyip kullandım ben. Opet uygulamasında puanı görüyor olabilirisiniz.

• tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende de chippin sisteminde harcama görünüyor. Bana da opet uygulamasını kullandığım için red geldi ama alakası yok. Chippin ekran görüntüsü ile bir kayıt kendim açacağım. Bakalım ne olacak?

• Real_Spawn R kullanıcısına yanıt

Olumsuz kayda, yeni bir kayıt açmıştım. Az önce yapı kredi aradı.Bazı opet istasyonlarında chippin üzerinden ödenmiş olsa bile, opet mobil ödeme şeklinde geçiyormuş. Sistem sorunu sebebiyle. Bu yüzden bu şekilde olanları da memnuniyet adına 20 opet puanı Worlcard a yatıracaklarını söylediler. Bunun için kayıt açmanız lazım hocam tekrar ilk kayda olumsuz döndülerse. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 24 Haziran 2022; 12:1:32 >
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirme için.

• iki kampanyadan toplam 64,50 tl opet puan kazandım, bunları sadece akaryakıtta mı harcayabilirim yoksa opet marketten bişiler alsam da olur mu?

• yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt

Açıklamada farklı gün yazmıyor ama ilk harcama sonrasında mesaj geldi onda farklı günlerde diye yazıyor anlayamadım onu. Şuan yoldayım bir kez daha alsam olur mu olmaz mı bilemiyorum

• Bana iki seferdir bunu yapıyor. Ödeme ekranında kalıyor, pompacı arkadaş pompayı çıkartıp fişi çıkartmasına rağmen bu ekranda kalıyor. Bugün aç kapa vs yaptım bu sefer ödeme uygun değil dedi. Boşa salladık yani. Sanal kart tanımlı ve limitte tanımlıydı

Opet'te Chippin'le 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemene 50 TL'ye varan fayda

• @daquied , @mexalon , @iSo-9001

Merhabalar. 200/50 ve 300/30 birbirlerinden farklı kampanyalar. Birbirinden bağımsızlar. Ancak tespit ettiğim bir husus var.

Bugün 200 lik bir alışveriş yaptım. Sonrasında 300/30 tanımlandı. Farklı bir Opet ten bu sefer 300 lük alışveriş yaptım.

200 için 32 Opet Puan otomatik yansıdı ama 300 sonrası 33 yansımadı.

200/50 ve 300/30 farklı kampanyalar olduğundan bu ikisini farklı gün yapma zorunluluğu yok. 2 kampanyanın da şartlarında, diğer kampanyaya atıf yapılmıyor. Yani normalde işleyişte bir günde önce 200 sonra 300 ödendiği takdirde iki kampanyadan da faydalanabilmek lazım.

Ama olmadı. Chippin'e kayıt açtım, dönecekler. Muhtemelen olumlu dönecekler ama otomatik kurguda ufak bir hata var bu şekilde.

Fakirleştiğimiz şu günlerde, ödeme aracı firmaları ve akaryakıt firmaları da her puan için ince eleyip sık dokuyorlar.

• bana ödeme ekranı gelmedi 3 defa ayrı günlerde oldu mail attım siz onay vermediğiniz için ödeme yapılmamış diyip kesip attılar sonra, kredi kart tanımını silip tekrar oluşturdum ve dün benzin aldığımda 860tl link worl kartıma 60 tl puan verdi ama chip 'de puan yok ordada puan olması gerekirdi gelir herhalde dedim bugün baktım hala yok.

• cem650 kullanıcısına yanıt
    Bana da chip gelmemişti. Opet uygulamasında gözüküyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem650 kullanıcısına yanıt

Depon doluyor ekranında mı kaldı dolum bitmesine rağmen.

• İş bankası şu an 200tl ye 20 maxipuan veriyor. Bu uygulama ise gördüğüm kadarıyla saçmalıyor ve daha az kazançlı gibi.

• 200/50 ve 600/60 bir de ıvır zıvır puan verdi 800/120 falan oldu toplamda. allah bereket versin %10 üstü.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.