Şimdi Ara

Opet'te Chippin'le 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemene 50 TL'ye varan fayda (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
28
Favori
19.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Chippin ile opetten ilk defa yakıt alacağım yapmam gereken işlemler neler acaba? Chippin i yükledim kredi kartımı sanal kart olarak ekledim, opet kartımı chippine tanımlattım, arabamın plakasını ekledim. Başka yapmam gereken birşey varmı acaba? LPG alımında geçerli olmaması 200/30 un bir miktar üzücü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt

Aynen öyle

• Arkadaşlar LPG ile ilgili bir madde yok ama, LPG alımında da geçerli olur galiba.

Opet'te Chippin'le 200 TL ve üzeri akaryakıt ödemene 50 TL'ye varan fayda

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Kampanya aktif pos kurulumu olan bayilerde geçerlidir. LPG alımlarında geçerli değildir.
  • furkkkkan f kullanıcısına yanıt

Evet chippin de okudum şimdi şartlar LPG dahil değilmiş. Yalan olduk

• Arkadaşlar bir soru olacaktı. Chippin uygulamaya akbank banka kartı ekleyip ödeme yaparken chip para kullanmak mümkün mü acaba? Sadece kredi kartı mı ekleniyor yoksa?

• Merhaba herkese, şuan bonusun da Opet kampanyası var ikisi birleşiyor mu? Yani chippinde garanti bonus kartım olursa Opet olarak sayaç işliyor mu bilen deneyen var mı?

• Merhaba, 20-22-27 haziranda normal ve size özelden kazandığım 33+33+33 puan silinmiş gözüküyor. Son kullanma tarihleri hakkında ss alan oldu mu?

• Az önce opet e gittim 2-3 gündür chippin ödemesinin bittiğini söyledi.işlemi yapmamak için ısrarcıydı pompacı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Geçen ay chippin ile bonus kullanarak, bonusun 750 TL ye 50 TL bonus kampanyasından sorunsuz faydalanmıştım. Bu dediğiniz kampanyada olur gibi görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Muhtemelen nasıl yapılacağını bilmeyen çalışan "bilmiyorum" demek yerine "bitti" demiş. 10 Temmuz'da yaptım.

• Jayus kullanıcısına yanıt

Opet genel merkeze mail at sikayet et.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.