Şimdi Ara

OPET OTOBİL HAKKINDA LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİZİM ŞİRKET OPETLE ANLAŞMA YAPMIŞ OTOBİL VERMİŞLER SABAH CİHAZI ALIP BİR YERDE TAKTIRACAGIM ASIL SORUN OPETE GİTTİĞİM ZAMAN NE SÖYLEMEM GEREKİYOR OTOBİL YAKIT MI VEYA BAŞKA BİŞEY Mİ POMPACI OTOBİL YERİNE YANLIŞLIKLA NORMAL ŞEKİLDE DOLUM YAPARSA BU YANLIŞI NASIL DÜZELTİRİZ BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

• CEVAP BEKLENİYOR
  • Sadece "otobil var" dersen yeterli. Zaten cihazı taktıktan sonra, depo kapağının içine otobil stickeri yapıştırıyorlar.( bazı istasyonlar için, otobile özel pompalar olabiliyor, onlarında üzerlerinde otobil yazıyor zaten)undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdf -- 13 Ekim 2014; 19:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

ARKADAŞLAR BİZİM ŞİRKET OPETLE ANLAŞMA YAPMIŞ OTOBİL VERMİŞLER SABAH CİHAZI ALIP BİR YERDE TAKTIRACAGIM ASIL SORUN OPETE GİTTİĞİM ZAMAN NE SÖYLEMEM GEREKİYOR OTOBİL YAKIT MI VEYA BAŞKA BİŞEY Mİ POMPACI OTOBİL YERİNE YANLIŞLIKLA NORMAL ŞEKİLDE DOLUM YAPARSA BU YANLIŞI NASIL DÜZELTİRİZ BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM

Pompacıya otobil diyorsunuz. Eğer anahtarlik şeklindeyse otobiliniz pompacı kendi çipi yerine sizinkini okutuyor yakıt dolunca basıp gidiyorsunuz(muhasebeciniz fiş istiyorsa marketten otobil fisinizi almalısınız pek önemli değil o fiş sadece şirketin gereksiz işleri sizin muhasebeciye göre değişir tutum)
    Eğer otobiliniz yakit deposundaysa pompacı sizi yönlendirir zaten. Genellikle 5-6 numaralı pompalar otobil oluyor. Anahtarlık şeklindeyse hepsinden alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.