Şimdi Ara

opet card, total card vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunlar işe yariyor mu?aylik 750-1000 TL arasi yakit aliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teb bonus total kredi karti alirsaniz totalin bayiilerinin %99 unda %5 direk ekstre indirimi aliyorsunuz.

100 tl yakit alinca ekstrede 95 gozukuyor ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

bunlar işe yariyor mu?aylik 750-1000 TL arasi yakit aliyoruz.

Diğer kartlara kampanya olmadığı zamanlarda teb total kredi kartımı kullanıyorum ve memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Diğer kartlara kampanya olmadığı zamanlarda teb total kredi kartımı kullanıyorum ve memnunum.

Birde aidatı olmasa... Aidat olayını ne yapıyorsunuz? Varmı bir istisnası???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaansay -- 23 Aralık 2013; 0:16:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

quote:

quote:

Daha aidat yansımadı bana,belki maaş müşterisi oldugumdandır.Veyahut zamanı gelmedi ama aidat konusunda çok naz yapmadan iade yaptıklarını okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

quote:

quote:

çağrı merkezini arıyorsun ya aidatı iptal edin ya da kartı diyorsun oluyor bitiyor, genellikle bu noktada iş çözülüyor ama devamında bu aidat kartınızın kullanım bedeli vs falan demeye başlıyor orada gerek yok anlatmanıza bunları biliyorum deyip ben aidat ödemem ödersem de bu kartı kullanmam diyorsun, bu anda telefonda bekletiyor, daha sonra geldiğinde 1 yıl kullanım sözü verin size bonus olarak verelim aidatı diyor, bonus olarak alıp almamak sana kalmış, ben prensip meselesi yaptığımdan ben bonus monus anlamam o para geri yatacak diyorum geri yatıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanırım Green Card Kazandım
    8 yıl önce açıldı
    TURKCELL CONNECT CARD
    17 yıl önce açıldı
    Bonus VS Maximum ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.