Şimdi Ara

opereting System not found

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarda birden bire bu hatayı aldım control alt delete yazısı çıkıyor yapıyosun hikaye. Ne olmuş olabilir tuhaf bir durum lütfen yardımcı olun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kac tane hdd var kasada? Ve birden fqzla varsa sata kablolarini kontrol edin. Onlar da saglamsa, sistem dosyalari zarar gormustur. Windows cdsi ile onarin ya da sistemi yeniden kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Kac tane hdd var kasada? Ve birden fqzla varsa sata kablolarini kontrol edin. Onlar da saglamsa, sistem dosyalari zarar gormustur. Windows cdsi ile onarin ya da sistemi yeniden kurun.

1 tane var hocan 250 gb. Eski bilgisayarım 2008 Core 2quad 4 çekirdekli. Windows cd si yok zaten dvd bölümü bozuk hocam hd yi çıkarıp takim ama pek anlamam bu işlerden. Nasıl yapacam bilmiyorum.

• Windows kurmasını bilen bir arkadaşından yardım istemelisin. Ayrıca DVD Rom ad a ihtiyacın olacak. Ya da flash bellek ile kurulum yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 9 Mart 2016; 19:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Windows kurmasını bilen bir arkadaşından yardım istemelisin. Ayrıca DVD Rom ad a ihtiyacın olacak. Ya da flash bellek ile kurulum yapabilirsin

Hocam flaş bellek ile nasıl atacaz ve harddisk bozulmuş olabilirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.