bütün explorer ları denedım en güseli bu cıktı yanılıyomuyum acaba yaw aslında opera topiği olabılır bu ...
Bende uzun zamandır operayı kullanıyorum. çok kullanışlı bence fakat yakında Explorerın yeni sürümü çıkıyormuş bakalım nasıl olacak.
Bende 1 yılı geçti opera kullanıyorum.Diğer browserlarıda denedim ama gene operadan memnun kaldım. tavsiye ederim herkese.
opera süper herkes firefox diyor ama opera çok daha iyi...
bazı sayfaları hatalı göstermesine rağmen uzun süredir kullanıyorum hızlı we çok kullanışlı
.evet bencede operanın avantajı çok...kullandıkca yenı seyler ogrenniyorum...en güseli bence gezdıgın sayfaları restart yaptıgın halde bie offlline karsına gelmesı cok gusel bence..tabiki şifre hatırlama..ben pluginleri fazla bilmiyorum onları paylaşabiliriz
Ben de çok eskiden beri Opera kullanıyorum.Çok memnunum.Çok hızlı gelişen bi tarayıcı.Bana göre en hızlı ve en kullanışlı tarayıcı.Tek sorunu reklamlı/paralı olmasıydı.Bir de şimdi bedava olunca popülerliği artacaktır umuyorum.Zaten internet sitesinde yazana göre 4'e katlamışlar indirilme sayısını.
işe yarar bişiler eklesek fena olmas plugin tarzı fazla yaygın diil sanırım.... kendince olan özellikler yetiyor ama extra bayaa bi olayı varmış..
Bencede süper bi tarayıcı herkese tavsiye ederim
ben hic kullanmadim ama simdi indiriyorum,o kadar met ettiniz bakalim neymis.ama bence nestcape 1 numara
Arkadaşlar Opera en güvenlisi ama Firefox çok çok çok hızlı...
Opera ile ilgili çok sağlam topic'ler var zaten.Yüzlerce ipucu verildi ve karşılaştırma yapıldı.
opera kullanıyorum ve çok memnunum hemde firefox tan daha hızlı.
hepsini denedim en iyisi OPERA
şiddetle önerilir
opera hızlı ama firefoxa sardık bi kere
opera85, firefox107 ve maxthon explorer üçü de aynı sistemde. ama yine mathon aralarında en iyisi. bir de ie6 değil de firefox yaması olsaydı, maxthonu kimse durduramazdı. oper85 ufacık bir ayar için binbir işlem yapmak zorunda bırakıyor. bunun dışında çok kararsız bir gözatıcı. en ufak işlem için birsürü soru soruyor. tepen atıp hepsine esc yapınca da "a Aaaa! nerede lan ayarla" dedirtiyor. hatta delirtiyor. bu arada üst iletilerde bazı sayfaları hatalı görüntülediği yazılmış. aslında bu söz konusu sayfaların yanlış yazılmış olmasından kaynaklanır. çünkü msie'nin aksine firefox da opera da w3c.org standartlarına uyar. (w3c.org internet dillerini standartlaştıran örgüttür) firefox evet en hızlı gözatıcı diyorlar. bunu yapmak için, her sürümünde çalışmayan bir sürü yama yüklemek gerekiyor. evet bu şekilde gözatma hızı biraz artıyor. ama bu kez firefox'un açılma süresi uzuyor. hani ie kısa yoluna tıklarsınız "şak!" diye açılır ya. firefox'u daha verimli, adam akıllı kullanmak istiyorsanız, biraz (eklenti sayısına göre bazen bir dakikayı geçer) beklemeniz gerekiyor. ama firefox'u operaya tercih ederim. çünkü firefox'u istediğiniz gibi kendinize uyarlayabiliyorsunuz. üstelik bunun için bir programlama diline pek çok zaman ihtiyacınız olmuyor. bir de reklam ve aktivex'lere karşı mücaadelesi yok mu. hâlâ kullanıyorsam sırf bu iki özelliği içindir. gelelim maxthon'a, maxthon ne yazıkki sadece msie eklentisi. "ne yazıkki" çünkü msie reklam ve aktivx konusunda çok zayıf. bu yüzden ne kadar süper olursa olsun, üzerinde oturduğu tabure çürük olduğundan virüs/trojan içeren sayfalara girdiğimde hemen benim makina hastalanıyor. bu kötü yanı dışında oldukça kullanışlı, kolay bir gözatıcı. dedim ya; ah bir de msie yaması olmasa...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme