Şimdi Ara

Operatörüm RCS için beni ücretlendirir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce telefonuma Android Pie güncellemesi geldi. Beraberinde ise Samsung, RCS için telefon numaramı istedi. İnternetten RCS'in ne olduğunu araştırdım ancak aklıma bir soru takıldı. 
    Bu sisteme telefon numaramla kayıt olduğumda operatörüm beni ücretlendirir mi? Yoksa bu sisteme numaramı verdiğimde herhangi bir ücrete tabi tutulmadan kayıt olabilir miyim?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu hakkında SAMSUNG çağrı merkezinden detaylı bilgi almanız gerekmektedir. Operatörüzle olan sözleşmenizde standart olarak kullanımlar belirtilmektedir. Ekstra özellikli servisler, katma değerli servisler vb. ücretlendirilir. Ancak bu ücretin tutarını operatör belirlememişse -yani bu konuda çalışması yoksa- bu durumda İlgili markanın çağrı merkezinden bilgi almalısınız.
    Yani örnek veriyorum X operatörü donanımhaber özel mesaj sistemi aylık sınırsız kullanım şu kadardır diye bir paketi yoksa, söz konusu ücretlendirmeler için hizmeti kullanmak istediğiniz firmaya sormanız gerekmektedir. Katma değerli servislerin min. ücretleri genelde bellidir ama söz konusu servisi bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4. GSM Operatörümü geliyor?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.