Şimdi Ara

operatörlerin numara taşıma kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 kasımdan önce başvuru yapanlar 6 ay x 30 dakika her yöne kazandılar.
    ilk 100.000 kişiye 10 saat hediye
    şartsuz şartsuz her yöne 1 kontör

vodafone
    cep öğrenciye geçenler için her yöne aramalarda %50 indirim.

avea
    ....

eksiklerim varsa gerekli eklemeler ileriki saatlerde yapılacak.

vodafone ve avea size sesleniyorum. 9 kasım için hazırlanan kampanyalar bu kadar az olmamalıydı.
    3 adet turkcell hattım kampanyalarınızı açıklamanızı bekliyor. sanırım daha çok bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 14 Kasım 2008; 9:47:47 >

• Turkcell birde beni düşünüp hazırkartlılar için 5000 sms kampanyası yaparsa tadından yenmez. :)
  • turkcellin bu aralar haftada 2 gün bedava kampayasıda var bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

turkcellin bu aralar haftada 2 gün bedava kampayasıda var bilginize

sadece numara taşıma ile ilgili olanları yazdım.
    yine de bilmeyenler olabilir. sağol.
  • Vodafone ve Avea'da (özellikle avea) doğru düzgün ilgi çekici bir kampanya yok Birde o kadar reklem yapıyorlar TV'LER DE
  • Piri hocam eğer avea hatlarının 20 kontörlü olarak açılması kampanya sayılırsa Turkcell hatları da 20 kontörlü olarak açılıyor.. Onu da yazman gerekmez mi?

Yok avea başlığının altı boş kalmasın diye yazdıysan bilemem tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

Piri hocam eğer avea hatlarının 20 kontörlü olarak açılması kampanya sayılırsa Turkcell hatları da 20 kontörlü olarak açılıyor.. Onu da yazman gerekmez mi?

numara taşıması yapılan tüm hatlar 20 kontörlü olarak açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

turkcell
    9 kasımdan önce başvuru yapanlar 6 ay x 30 dakika her yöne kazandılar.
    ilk 100.000 kişiye 10 saat hediye
    şartsuz şartsuz her yöne 1 kontör

Walla iyikide numaramı taşımışım Turkcell e , geçişimde destek veren arkadaşlara teşekkürler vodafone de boşuna fatura ödüyormuşum
  • Piri Reis dostum sende kaç tane hat var? Merak ettim Başbakanda bile bu kadar hat yoktur
  • quote:

Piri hocam eğer avea hatlarının 20 kontörlü olarak açılması kampanya sayılırsa Turkcell hatları da 20 kontörlü olarak açılıyor.. Onu da yazman gerekmez mi?

aynen hocam aveanın altı boş kalmasın diye yazdım. çok ümitlerim vardı. 2 adet turkcelimi aveaya , 1 adet turkcelimi vodaya taşırım diye umut ediyordum.

turkcell 6*30 dakika şebeke içi bana yetmez diyordum ama adamlar 6*30 dakika HER YÖNE + 10 saat + her yöne 1 kontörü verince diğer operatörlerin numara taşıma kampanyalarına tenezzül etmeme bile gerek kalmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: vsoner

Piri Reis dostum sende kaç tane hat var? Merak ettim Başbakanda bile bu kadar hat yoktur

dün akşam bir akrabamdan tonlakazana kayıtlı fakat kullanmadığı turkcelini aldım.
    bana verde bi işe yarasın bari dedim. karşılığında 20 turkcell kontör verdim. toplam hat sayım 25 oldu.
    8 tanesi tonlakazana kayıtlı. her ay 8*90=720 kontör geliyor.

daha öncede bir akrabamdaki tonlakazana kayıtlı hattını almak için avea mobilöğrenci hat ile takas yapmıştım. ben ona aveayı vermiştim.

17 turkcell hazır kart
    1 faturalı turkcell (sadece kampanyalarda kullanmak için aldım)
    2 vodafone cep öğrenci (kontör transfer amaçlı)
    4 avea (kontör transfer + konuşma amaçlı)
    1 adet vodafone turkcele taşınıyor. yolda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 13 Kasım 2008; 20:41:56 >

• bu isten en karli tcell cikacak
    kullanmadigim suresi dolan tcell hatimi vodafona tasidim geri turkcele tasicam gibi
  • quote:

quote:

aynen hocam aveanın altı boş kalmasın diye yazdım. çok ümitlerim vardı. 2 adet turkcelimi aveaya , 1 adet turkcelimi vodaya taşırım diye umut ediyordum.

turkcell 6*30 dakika şebeke içi bana yetmez diyordum ama adamlar 6*30 dakika HER YÖNE + 10 saat + her yöne 1 kontörü verince diğer operatörlerin numara taşıma kampanyalarına tenezzül etmeme bile gerek kalmadı.

piri hocam bu 10 saat için 250 kontör yükleme şartı var değil mi?

• Orjinalden alıntı: wolkan33

evet 250 yüklersen 10 saat
    150 yüklersen 5 saat.

kampüssen +2 saat daha gelecek.
  • Orjinalden alıntı: piri.reis

Orjinalden alıntı: wolkan33

evet 250 yüklersen 10 saat
    150 yüklersen 5 saat.

kampüssen +2 saat daha gelecek.

sağol hocam daha kampüs e geçemedik bi geçelimde bunu da sömürürüz
  • ayrıca turkcell kampanlara devam edecek yani bir defaya mahsus degıl türkcell bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

ayrıca turkcell kampanlara devam edecek yani bir defaya mahsus degıl türkcell bu

son bir yıldır kampanya manyağı gibi oldum. neler geldi, neler geçti.

-aylardır bedava konuşuyoruz. çenemiz düştü.
    -arkadaşını öner 500 sms kazanın kampanyasından 150 ytl den fazla kazanmıştım. hem müşterilerim hem ben kazanmıştım.
    -250 yükle her yöne 750 kontör kazan kampanyasından avea numaralarını arayıp arankazan kontörlerini parça kontör olarak satmıştım.
    -şebeke içi hediye kontör ve dakikaları tonlakazan sayesinde normal kontörlere dönüştürüp satıyorum.
    -... anlat anlat bitmez bu turkcell
  • quote:

dün akşam bir akrabamdan tonlakazana kayıtlı fakat kullanmadığı turkcelini aldım.
    bana verde bi işe yarasın bari dedim. karşılığında 20 turkcell kontör verdim. toplam hat sayım 25 oldu.

daha öncede bir akrabamdaki tonlakazana kayıtlı hattını almak için avea mobilöğrenci hat ile takas yapmıştım. ben ona aveayı vermiştim.

17 turkcell hazır kart

Bilal abi 25 hattın numarasınıda ezbere biliyor musunuz? Bir de Turkcell'de 25 kontöre numara deşikliği falan yapmıştın eski numaraları unutup yenileri ezberlemekte zor olmuştur.
    Son bir soru, hangi operatörlerden kaç tane hattı özel aramalarınız için (eş,dost,akraba,arkadaşar) kullanıyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

quote:

17 turkcell hazır kart

Bilal abi 25 hattın numarasınıda ezbere biliyor musunuz? Bir de Turkcell'de 25 kontöre numara deşikliği falan yapmıştın eski numaraları unutup yenileri ezberlemekte zor olmuştur.
    Son bir soru, hangi operatörlerden kaç tane hattı özel aramalarınız için (eş,dost,akraba,arkadaşar) kullanıyorsunuz.

evet numaraları ezbere biliyorum. hatta turkcell hatların tamamının süper şifrelerinide biliyorum. (genelde şifrelerim farklı farklı olmasına rağmen)

25 kontör karşılığında yapılan numara değişikliğinin ardından birkaç hafta şaşırıyorum numaraları.

üzerimde 2 turkcell 1 avea taşıyorum. vodafone lazım olmuyor artk. birkaç tane vodafonlu arkadaş kaldı. onlara ya sms gönderiyorum ya da avea hattımdaki hediye kontörler ile arıyorum. üzerimde taşıdığım 2 turkcell hattımda 8.000 kontör var ama avea hediye kontörleri varken niye önce normal kontörleri harcayayım ki?

• abi bildiğim kadarıyla avea aran kazandan kazanılan kontörle transfer edilmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.