Şimdi Ara

operatör geçiş işlemleri yardım lütfen ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben kısaca olayı size şöyle anlatayim 13.10.2014 tarihinden avea'dan turkcell'e geçtim bir kampanyadan yararlanacaktım ama olmadı TİM'deki arkadaşın yanlış bilgi vermesi sonucu böyle bir hata oldu şimdi turkcell'deki tarife bana pahalı geliyor tekrar hattımı avea'ya taşımak istiyorum 1 ay geçmedi turkcell'e geleli bu mümkünmü cayma hakkım varmı böyle birşey başına gelen arkadaşlar yarımcı olursa veyada bilgisi olan arkadaşlar çok sevinirim ne yazıkki avea veya turkcell çalışanları bu soruya her defasında farklı yanıt veriyor ...

• Avea'ya geri döndüğünüzde 30TL ceza bedeli alıyorlar. Turkcell tarafında yapacağınız birşey yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Avea'ya geri döndüğünüzde 30TL ceza bedeli alıyorlar. Turkcell tarafında yapacağınız birşey yok zaten.

anladım hocam bunu duydum acaba bu 30 tl'yi faturalarda taksit şeklindemi alıyorlar ve ben yeni müşteri gibi tarifelerden yararlabilecekmiyim ?
  • Taksit değil tek seferde ilk faturana ekleniyor, istediğin tarifeden faydalanabiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.