Şimdi Ara

Operasyon yaban ateşi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu operasyon biletini almayı düşünüyorum arkadaşımla beraber oynayacağım. Ne zamana kadar süresi var. Haftada bir drop mu düşüyor sadece? @DUKES

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her çarşamba drobu sabit devam ediyor fakat drop normal değil de wildfire drop şeklinde düşüyor. 2 haftada 1.5 tl lik hasılat yaptım ama 6.5tl ye de bi tane kutu sattım. Memnun muyum? değilim ama hazirana kadar memnundan çok ötesi olacağıma inanıyorum
  • Op. Hazıran 17 ye kadar devam edecek uzatılma olabilir.Her Carsamba sabahı 04:00 den sonra lvl atlarsanız yaban atesıne aıt silahlardan düşer.Haftada 1 silah düşer, 2 yada 3 tanede kasa düşer.Kasa yaban atesı kasası olmayabılır, olabılırde.

Ayrıca oyunun normal zamanlarında da haftada 1 silah düşüyor.Op. zamanlarında da op. almadıgınız takdırde de haftada 1 silah düşüyor.Ama dusen sılah normal sılah oluyor.Yaban atesı sılahlarından bırısı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Op. Hazıran 17 ye kadar devam edecek uzatılma olabilir.Her Carsamba sabahı 04:00 den sonra lvl atlarsanız yaban atesıne aıt silahlardan düşer.Haftada 1 silah düşer, 2 yada 3 tanede kasa düşer.Kasa yaban atesı kasası olmayabılır, olabılırde.

Ayrıca oyunun normal zamanlarında da haftada 1 silah düşüyor.Op. zamanlarında da op. almadıgınız takdırde de haftada 1 silah düşüyor.Ama dusen sılah normal sılah oluyor.Yaban atesı sılahlarından bırısı olmuyor.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Ne zaman item veya kasa düşüyor cahilim aydınlatırsan sevinirim

Sabahın ılk ışıklarıyla bırlıkte sılah düşer aksam yatmadan once de kasa dusuyorOglen oynama bırsey dusmuyor

Bu soruyu cıddı sorduysan eger bıraz araştır mesela benım op. hakkında oncekı yazdıklarımı okumakla baslayabılırsın
  • Evet arkadaşlar 12 saat kaldı yenı drop dusmesıne.Kım neler bekliyor tahmınlerı alalım?

Benım bu haftakı tahmınım: 0.15tl - 0.30tl arası
  • internette görüyorum yaban ateşi jetonunu altına çevirenler var bu kadar çabuk nasıl altın yapabiliyorlar ilk gününden beri gelen görevlerin sayısı altın olmasına yetmiyor başka bir yol mu var?
  • Arkadaslar su sorulari cevaplarsaniz sevinirim.

Haftalik kutu veya silah dusmesinde sayi siniri var mi, varsa ne kadar?

Carsamba drop oluyor demissiniz? Sadece carsamba gunu mu yoksa carsambadan sonra oynasak yine duser mi?

Carsamba drop olmasi icin level atlamak sart mi normal bir macta duser mi?

Iyi bir sey dusen var mi simdiye kadar yav? Bana en fazla 65 kurusluk bi silah dustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gym Rat

Arkadaslar su sorulari cevaplarsaniz sevinirim.

Carsamba drop oluyor demissiniz? Sadece carsamba gunu mu yoksa carsambadan sonra oynasak yine duser mi?

Iyi bir sey dusen var mi simdiye kadar yav? Bana en fazla 65 kurusluk bi silah dustu.

Kac kez yazıldı soylendı ama bızım mılletımız hazıra konmaya bayılıyor ne yazık kı

Al sana hazır çorba

7 günde 1 silah düşürme hakkın var op. almış olsanda almış olmasanda bu hakkın var.3 tanede kasa dusurebılırsın kasalar random gelır.

Carsamba sabahı 04:00 den sonra ılk lvl atlayışınızda drop düşer yanı sılah ıtemı.Yanı bunu anlamış olman lazım.

Evet lvl atlamış olman sart.Normal maçtan kastın ne bılmıyorum ama ne maçı yaparsan yap lvl atladığında düşer.

Sımdıye kadardan kastın ne?Op. dan once mı sonra mı?Once ıse zaten op. olmadıgında kuruşluk ıtem verır.Sonra ıse sansına oyle denk gelmıstır.Bırde op. aldın mı almadın mı almadıysan kuruşluk ıtem çıkarmaya devam

• quote:

Haftalık 1 adet silah, 2 ya da 3 kutu düşürebilirsiniz.

Çarşamba günü gece 04.00 (Salı 23.59 dan sonra ki gece) olduğunda Silah düşmesi sıfırlanır. Bir sonraki Çarşamba gününe kadar, herhangi bir günde,zamanda ilk level atlayışınızda silah düşer.

Silah düşmesi için Level atlamanız şart. Alttaki resimdeki ibareyi gördüğünüz zaman, ilk level atlamanızda silah düşer. Kutu düşmesi için level atlamaya gerek yoktur.

Operasyon yaban ateşi

Şimdilik bana iyi birşey düşmedi. Fakat maçlar gördüğüm iyi fiyatlı düşen silah oldu. Gördüğüm silahlar AWP | Aslan'daki Güneş (7-20 TL) ve USP-S | Kaza Çizikleri (25-65 TL) oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 1 Mart 2016; 18:44:21 >

• Evet aynen katılıyorum nasıl bu kadar hızlı bır sekılde altın yaptılar acaba?Gorevler arası sureler cok uzun olmasına rağmen nasıl bır yol ızledıler merak edıyorum
  • Benım gordugumde op. ılk haftası bırıne m4a4 poseydon dustu 650tl cıvarı Bızede FT ump45 alazlanmış gelır
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 15 hafta daha var bitmesine. 15 düşürmeden umarım herkes için güzel bişeyler gelir. Hep Volvo kazancak değil ya

Edit: Bende Operasyonun geldiği gece drop alıp ilkini kaçırmıştım. Geçen hafta Sawed Off | Bambu Gölgesi düştü 0.23 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 1 Mart 2016; 19:26:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Haftalık 1 adet silah, 2 ya da 3 kutu düşürebilirsiniz.

Çarşamba günü gece 04.00 (Salı 23.59 dan sonra ki gece) olduğunda Silah düşmesi sıfırlanır. Bir sonraki Çarşamba gününe kadar, herhangi bir günde,zamanda ilk level atlayışınızda silah düşer.

Silah düşmesi için Level atlamanız şart. Alttaki resimdeki ibareyi gördüğünüz zaman, ilk level atlamanızda silah düşer. Kutu düşmesi için level atlamaya gerek yoktur.

Operasyon yaban ateşi

Şimdilik bana iyi birşey düşmedi. Fakat maçlar gördüğüm iyi fiyatlı düşen silah oldu. Gördüğüm silahlar AWP | Aslan'daki Güneş (7-20 TL) ve USP-S | Kaza Çizikleri (25-65 TL) oldu

Cok sagol hocam :)

Konuyu okudum ama her gelen farkli bir sey soyluyor kimi diyor silah dropu icin level atlamana gerek yok kimi diyor haftada max 1 kutu dusuyor kimi diyor kutu dusme siniri yok falan bilgi kirliligi kafami karistirdi.

Tesekkurler tekrardan

• Aynı olay benım basıma geldıOp. çıkmadan ben 17 Subattakı dropu almıştım 18ın sabahında da op. cıktı.1 drop zararım oldu gercı yıne kuruşluk bırsey çıkardı muhtemelen
  • Arkadaşlar Allah sizden razı olsun. Oyunda yeniydim daha steamdada az bi para vardı. Alsammı almasammı diye düşünürken buraya geldim yorumlarınızla beraber almaya karar verdim. İlk gün Kasa düştü 3 Tl'lik. Bugünde henüz alışımın 3. günü olmasına rağmen 147 TL lik M4A1-S| Şaheser düştü ölüm oyununda :) Bunu size teşekkür bildim sırf bura için üyelik açtım :D Nedense aşırı bi sevinç içindeyim geçen gün boşuna açtığım kasadan dolayı olabilir :D Neyse tekrardan teşekkürler selametle..

Operasyon yaban ateşi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KubilayDanisman -- 2 Mart 2016; 12:39:35 >

• Evet bu haftakı nadıde ıtemım yıne tahmınlerım doğru cıktı ve FT ump45 çivit 0.16tl cobblestone koleksıyonundan gele gele bu geldı

Gecen haftada ump45 alazlanmış gelmıstı.Yakında ump fabrıkası acarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 2 Mart 2016; 14:00:13 >
  • mp7 asteryon az aşınmıs
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112375524&p=1#112375524

kendin neden arastirmadin konu açtın

• Gereksız kırlılık yapan senın gıbı böcekler.Bak bakalım benım oncekı yazılarıma oku bırseyler ogrenırsın...

Su forumda operasyon konusunu, görevler konusunu, ıtem konusunu, pazar market konusunu benım gıbı detaylı bır Allahın kulu anlatmış mı bır bak bakalım benden once yazılmış bır yazı var mı?Bulabılırsen sana hedıye FN usp-s muhafız atıcam.Bulamazsanda sen bana atıcaksın anlaştık mı?

Hadı sana aksama kadar müsaade detaylı bır konu bulmaya calıs forumda gorelım

Burada başladı dımı ılk konuşmamız.Gayet yerınde bır ıfadeye mı alındın yoksa.Bu forumda 100 kısıden 90 ına sorsan drop nedır dıye silah ıtemı olarak anlar.Bende orada arkadasa kasa olarak düzelt anlamaz bunlar dedım oda kabul ettı yanlış yazdıgını zaten.

http://forum.donanimhaber.com/m_114873912/f_//tm.htm#114896052

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 2 Mart 2016; 16:02:58 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.