Bildirim
Operada menü yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sol üstte opera yazan yere tıkla. -
quote:
Orijinalden alıntı: jugador07
sol üstte opera yazan yere tıkla.
orada menü yok işte tıkladığımda şöyle bir şey açılıyor ama yukarıda bahsettiğim menü yok
-
sen neye ulaşmak istiyorsun söylersen yardımcı olayım.
o menünün içinde her şey zaten. ne arıyorsun anlayamadım :/
görünümün içinde sayfa küçültme büyütme var firefox'ta bunda direkt orda yazıyor, geçmiş indirmeler vs. hepsi orda işte. -
quote:
sen neye ulaşmak istiyorsun söylersen yardımcı olayım.
o menünün içinde her şey zaten. ne arıyorsun anlayamadım :/
görünümün içinde sayfa küçültme büyütme var firefox'ta bunda direkt orda yazıyor, geçmiş indirmeler vs. hepsi orda işte.
ben şuna ulaşmaya çalışıyorum
araçlar --> tercihler --> gelişmiş --> içerik sekmesine gidilir. javascript seçenekleri sekmesi altında altında hata oluşunca uçbirim ekranı aç dışındakilerin tümüne tik konur, kullanıcı javascript dizini olarak az önceki yer gösterilir ya da yol kopyalanıp yapıştırılır.
benim istediğim şey bu. araçlar menüsü nerede işte? araçlar yok. -
valla eskiden vardı ama yeni opera sürümlerinde o yok sanırım.
sadece alt-p yapınca ayarlar menüsünden web siteleri
ordan da javascript aç/kapa ayarı var. -
quote:
valla eskiden vardı ama yeni opera sürümlerinde o yok sanırım.
sadece alt-p yapınca ayarlar menüsünden web siteleri
ordan da javascript aç/kapa ayarı var.
opera son sürüm benim.. o dediğin yere ben de baktım. şimdi bu bahsettiğim menü operada yok mu yani?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X