Öncelikle merhabalar ilk forma yazışım olduğu için her şeyi doğru yaptım mı emin değilim eğer alt başlıklarda veya başka şeylerde hatam varsa uyarırsanız sevinirim.Bugün sizlere şeyi soracaktım Opera'da bulunan "yer imleri" hakkında bir kaç gün önce bir site dikkatimi çekti ve onu kaydetmek istedim kaydettim bugün siteye bakmak istediğimde ise site önceden kaydettiğim sitelerin en altına kayıt olmuştu buradan pek ne dediğim anlaşılmıyor olabilir o yüzden bu yazının altına bir adet fotoğrafını paylaşacağım belki daha rahat anlaşılır.Eskiden kaydettiğim siteler en üste kayıt olurken artık hangi siteyi kaydedersem kaydedeyim hepsi en alta kayıt oluyor işim gereği pek çok site kaydediyorum o yüzden de kaydettiklerimin en üstte olmaları benim için çok önemli bir rol oynuyor.Atmış olduğum resimde en son "ayarlar" kısmını ekledim ve önceden de dediğim gibi en alta ekliyor eskiden en alta değil en üste ekliyordu.Eğer bu konu hakkında bilgisi olanlar var yardım etsinler.Şimdiden herkese teşekkürler. ![]() |
Bildirim