Bildirim
Opera Web Browser
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Operayı kurdum ama türkçe yapamadım nasıl olacak ? -
dene denede gör bakalım bidaha diğerlerini kullancanmı :) yeterince açık oldumu :)
http://opera.com/download/languagefiles/
bu siteden sağ tıklayıp dil dosyasını indir C:\Program Files\Opera dizinine kopyala Operayı aç kapa seçeneklerden türkçeyi seç -
Mozilla Firefox da ilkbaşlarda hızlıydı eklentileri falan kurunca yavaşladı. Opera'yı sevdim bilmem bunu nekadar kullanırım artık Ama baya güzelmiş
-
keşke biraz aşağılara baksaydın bir çok kere konuştuk opera hakkında burda tekrar tekrar yazmaya gerek yok. -
Pardon o zaman -
opera bir browserın kasmaması gerektiği halde ağır kalıyor...sistem kaynaklarından yiyor..bende istemem ie nin piyasada tekel olmasını ama ie nin ataklığı yok bu programda(sayfa açılışını kastetmiyorum -arabirimin hızlılığı bahsettiğim..)arkadaşar bunu nasıl görmezden geliyor anlamıyorum..sonuçta sayfa ne kadar çabuk açılırsa açılsın arabirimin kasmasından kaybediyor program
firefox a gelince o da eklentilerle yavaşlıyor...
yani yine maalesef ie ye kalıyoruz ne yazıkki.. -
arabirim bende gayet hızlı ve sistem kaynaklarını internet explorer dan daha az yiyor opera. daha doğrusu tek bir sayfa açıkken ie den fazla memory harcıyor ama opera da 10 tab açıp ie de de 10 sayfa açarsan asıl ie sömürür memory yi. sende bi sorun var gibi geldi bana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X