Şimdi Ara

Opera ve Java Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bazı video sıtelerınde opera sorun cıkarıyor java yuzunden ama firefoxda sorun olmuyor gayet rahat ızlıyebılıyorum.aynı sekılde mynette opera ıle oynıyamıyorum oyunları ama fırefoxla oynıyabılıyorum.bılgısayarımda java duzgun bır sekılde yuklu.operayla boyle sorun yasayan var mı yoksa sadece ben mı merak ettım??

• Bende de aynı. Tercihlerden bakınca java etkinleştirilmiş görünüyor. Sorun nerde anlayamadım?
  • Bende de aynı sorun var araçların oradan birşeyler yapılıyor ama tam olarak ogrenemedim ben de
  • java bende de etkın bende baktım.sorun olmaması gerekıyor ama var malesef
  • kardeş gel geri dön firefoxa

seni ben açtıgım konudan sonra operacı olmuştun sanırım

ben tekrar ff ye döndüm. gelsende geri dön

opera hızlı ama firefoxta beni çeken bişey var
  • Operada sorundan bol ne var zaten

İE7 ye gec calistiramıcan video yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

Operada sorundan bol ne var zaten

İE7 ye gec calistiramıcan video yoktur

ya bence su anda en ıyıtarayıcı opera.9.50 yı kullanıyorum oldukca ıyı.tek sorun bu java.bunun cozumunu bılen yok mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet aynı sorun bendede var onun için firefox 2 kullanıyorum. yani operayı sitelerde dolaşmak dosya indirmek vb... firefox video izlemek için yani
  • quote:

buton kodunu timeline a al. butona action yazma yöntemi eski ve önerilmiyor Adobe tarafından (Macromedia da önermemişti hiçbir zaman . bir de function içinde import olmaz. çok yanlış. import her zaman timeline da ve ilk satır olmalı. Sorun da burdan.Ayrıca bu yaptıklarını getURL("javascript:goster('gosterilecek_element') şeklinde daha kolay yaparsın

Operayı suçlamayın. Browserlar içinde spesikifasyonları en düzgün uygulayan görselleri en doğru render eden browser.

bi arkadaş böyle demiş ama anlamadım ne demek istediğini
  • bu kod yazarken yani java applet kodlarken kodun içine koyuluyor sanırım

bi çözüm buldum arkadaş demişki sorunlu sitede sağ tıklayın "Site Tercihlerini Düzenle" Ye tıklayın orda "Ağ" Sekmesine Gelin Orda "Internet Explorer Olarak Tanıt" Seçin Diyo ama bende düzelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topal Yılan -- 18 Haziran 2008; 13:11:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.