Şimdi Ara

Opera - Mozilla - Chrome ( Şahsi karşılaştırmam )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kanser eden bir yavaşlık ... Google vb. sitelerde üzerine tıklanamayan sonuçlar ... Youtube'da açılmayan videolar ... Facebook'ta görünmeyen , dolmayan bir ''iskelet'' görüntü ve bir dolu sorun kurdum ve 3 gün sonra (bugün) sildim ...

Chrome ...

Aylarca kullanmış olduğum sıfır sorunlu mükemmel tarayıcı ... Ancak birden bire patlak veren ve çözüme ulaşamayan bir ''SSL Hatası'' sorunu ... Birden bire boy gösteren facebook , twitter gibi paylaşım sitelerini ''İskelet 'beteri' '' kullanım ihtimali olmayan bir görüntü ... DH'de yol açtığı mesaj atamama ve benzeri sorunlar ve de hepsi bir anda patlak veriyor ... Yine de sorunlar başlayana kadar kullandığım en iyi tarayıcıydı ... Çalışmayan eklentileri söylemeyi unuttum ... Çöküp duran eklentiler ...

Mozilla ...

Yıllarca kullandığım emektar tarayıcım ... Chrome'la tanışınca PC'mden sildiğim tarayıcım ... Chrome sorunlarını çözemeyince geri döndüğüm tarayıcım Özlemişim Yükledim ve nedense duygulandım lan Neyse ... Mozillanın bilinen sayfa yükleme yavaşlığı sorunu var ancak başka hiçbir sorunu yok , İşkence yok Eklenti veya herhangi bir sorun SIFIR

Kısaca MOZİLLA Seni sildiğim için özür dilerim Sana yaptığım bir ihanetti Gelmiş geçmiş en iyi tarayıcı MOZİLLA

• Operayla ilgili söylediklerinizin hiç biriyle şimdiye kadar karşılaşmadım. Aksine Chrome ve Firefox'a kıyasla çok daha hızlı ve kullanışı da bir o kadar kolay. Talihsiz bir deneyim olmuş sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Operayla ilgili söylediklerinizin hiç biriyle şimdiye kadar karşılaşmadım. Aksine Chrome ve Firefox'a kıyasla çok daha hızlı ve kullanışı da bir o kadar kolay. Talihsiz bir deneyim olmuş sizin için.

Belki de denk geldi bilemiyorum ancak google da arattığım bir terimin herhangi bir sonucunu açmayı başarınca yüzüm gülüyordu Olamaz böyle bişey yav Chrome'ın hızı hiçbir tarayıcı da yok ancak onun da inanılmaz bir hata silsilesi var ... Hatalar bir başladı bi daha da durmadı artarak ilerledi ... Mozillanın hızı da Opera'dan yüksekti bu arada benim gözlemlerimde

• Çok uzun yıllardır opera kullanan birisi olarak dediğiniz sorunların biri ile bile karşılaşmadım gayette hızlı sisteminizle alakalı bir uyumsuzluk veya başka bir sorun yaşamış olabilirsiniz .
    ayrıca yeni kurulan bir tarayıcı önceden kullandıklarınızdan yavaş olması normal çünkü daha hiç bir şeyi önbelleğe almamış kullandıkça alacak ama eski kullandığınız girdiğiniz siteleri önbelleklediği için daha hızlı girmesi normal .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 18 Nisan 2013; 9:48:50 >
  • operanın son sürüm (12.15) 64 bitinde ben de sorun yaşadım.
    aniden uyarısız çökme yapıyor.
    acaba win8 de mi uyumsuz yoksa 64 bit sürümü mü sorunlu bilemedim ama şu an 32 bit 12.15 kullanıyorum.
    hiç bir sorunum yok.

İlk mesajdaki sorunların da hiçbiri ile karşılaşmadım.
    bir de usb sürümü deneyin bakalım yukarıda yazan sorunlar usb sürümde de karşınıza çıkacak mı?
    en azından sorunun opera mı yoksa sistem kaynaklı mı olduğunu buluruz.
    Zira sistem kaynaklı ise bir süre sonra firefoxda da sorun yaşamaya başlayacaksınız.
  • Operada bi güçsüzlük var videoyu filan zor açıyor çöküyor kişiselleştirme olarak ama süper yani.
  • MOZİLA :

2smoke sayesinde kendimi bulduğum tarayıcı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

MOZİLA :

2smoke ne ? Eklenti falan mı ? Biraz açabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

MOZİLA :

2smoke halkın kendi kendini yönetmesidir 2smoke forumdan bir arkadaş. Adam bi konu açmış bir ton ayar paylaşmış bu ayarları yapıyorsun tarayıcıyı göreceksin, eklentisiz Chrome u bile hız konusunda sallıyor.

Konuya buradan ulaşabilirsin ;

http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/f_//tm.htm#53183389

Önce bi testleri izle, sonra ayarlara gel ayarları yap. Uğraşacan biraz ama değecek.

• quote:

quote:

quote:

MOZİLA :

2smoke halkın kendi kendini yönetmesidir 2smoke forumdan bir arkadaş. Adam bi konu açmış bir ton ayar paylaşmış bu ayarları yapıyorsun tarayıcıyı göreceksin, eklentisiz Chrome u bile hız konusunda sallıyor.

Konuya buradan ulaşabilirsin ;

http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/f_//tm.htm#53183389

Önce bi testleri izle, sonra ayarlara gel ayarları yap. Uğraşacan biraz ama değecek.

uvvvvvv bu iş benim yeteneklerimi aşar , çok karmaşık geldi bana ben altı üstü bir arşivciyim PC'yi bu kadar çok anlamakla ilgili bir derdim yok Yakında zaten dokunmatik küçük laptoplardan alacam zaten tek işim indirmek . Video oyunları oynamayı da neredeyse hiç sevmiyorum . Evde bir ps3 var aldığıma bin pişmanım parama yazık oldu çünkü aylardır dokunmuyorum video oyunları hiç zevk vermiyor bana . Bana tek zevk veren video oyunu GTA Vice City olmuştur . Birazda Generals ve Empire Earth

• quote:

quote:

MOZİLA :

2smoke candır, canandır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

quote:

MOZİLA :

2smoke candır, canandır...

Abi koptum ya, şu forumda bir eklenti olmamıştım, onuda oldum , daha ne isteyim Allah'tan.. Çok güldürdünüz beni, Allah'ta sizi güldürsün.. Sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 20 Nisan 2013; 9:52:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.