Şimdi Ara

Opera Mini 4 Yükleme Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K750ye yüklemeye çalıştım jad uzantılı dosya ile classları telefona attım kur deyince işlem başarısız diyor. Acaba sebebi nedir yardımcı olur musunuz çok acil kullanmam gerekiyor programı.

• quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

K750ye yüklemeye çalıştım jad uzantılı dosya ile classları telefona attım kur deyince işlem başarısız diyor. Acaba sebebi nedir yardımcı olur musunuz çok acil kullanmam gerekiyor programı.

operayı buradan telefon modeline uygun indir jar dosyasını telefonuna at ve kur okadar

http://www.operamini.com/download/pc/ tıkla

• Oradan yükledim zaten telefona da attım kur dedim jar uzantılı dosyayı ama işlem başarısız dedi. Neden böyle bir hata verdi anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

Oradan yükledim zaten telefona da attım kur dedim jar uzantılı dosyayı ama işlem başarısız dedi. Neden böyle bir hata verdi anlamadım

java uygulamalar bölümünde hata oluşmuş olabilir

yeniden yazılım yükleyip tekrar kurmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 31 Temmuz 2008; 14:21:27 >
  • Herhangi baska bir uygulamayı yüklemeyi dene bence. Aynı sorun cıkarsa farukkk un dedigi gibi yazılım güncelle.
  • direk internetten indirmeni tavsiye ederim.
  • Sağolun arkadaşlar sorun bendeymiş ben rar. uzantılı dosyayı winrar ile açıp öyle tele atıyordum o yüzdenmiş az önce bir sitede gördüm ben uzun zamandır tele bir şey yüklemiyordum jar uzantılı dosyaların winrar ile göründüğünü şimdi öğrendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.